Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(158)
Raspunsuri - Pagina 12
Ank83 spune:
Ne-am hotarat.... Plecam in Anglia.Sotul are deja biletul de avion rezervat pe 13 februarie ... si noi ... vom merge ulterior..
Eu si copii vom face naveta mai mult ... asta datorita scolii mele... Dar nu il vom lasa nici pe el singurel acolo ... ca ne va fi dor tare si de tati 
Acum ca stiu ca pleaca ... parca ma apuca dragostea mai tare ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Roxxy80 spune:
Oau...m-ai lasat masca. Nu stiam ca sotul tau urma sa lucreze acolo. Cred ca iti va fi tare greu fara el. Doriti sa va stabiliti acolo sau va lucra doar o perioada?
Ce fac piticii? Ceci a inceput sa doarma mai mult noaptea? Daca nu te superi, poti sa-mi trimiti pe PM (ca sa ramana acolo email-ul) inca o data numele acelui produs homeopat pt colici?
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Ne-am hotarat.... Plecam in Anglia.Sotul are deja biletul de avion rezervat pe 13 februarie ... si noi ... vom merge ulterior.. Eu si copii vom face naveta mai mult ... asta datorita scolii mele... Dar nu il vom lasa nici pe el singurel acolo ... ca ne va fi dor tare si de tati ![]() Acum ca stiu ca pleaca ... parca ma apuca dragostea mai tare Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o
tare emotionata
ellis spune:
am citit un pic...
PETRO - merci;
BB - e ceva in aer, mai
, ca si mie mi-e foame raaau!
ANK - felicitari pt decizia curajoasa! mai, dc te apuca dragostea, fa-l pe bb3!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
adinag spune:
Buna,
Cami, mai alaptez, dar foarte putin - in ultimele 2-3 zile parca o data pe noapte. As putea sa scot asta cu usurinta (cred), dar inca nu sunt pregatita ![]()
Adra, este posibil sa ceara fata si mai devreme de 10-14 ani - lipseste un punct la sondaj :)) Jasminei nu i-am facut, pentru ca pur si simplu nu vad sensul. Nimeni nu face aici, doar copiii care provin din familii romane, iugoslave si mai ales turce au cercei de asa micuti-micuti. Rar altii... Motivele din care nu i-am spus sunt cam ale tale, deci pe scurt: pentru ce??? Jasmina de vreun an cam a inceput sa zica ca ar vrea (in ultimul timp de fapt nu a mai zis: motive: la Viena erau mai multi copii din est la gradi, care aveau cercei; aici nu este nici o fetita care sa provina din estul Europei sau Turcia si deci nu vede la nimeni
). I-am spus ca daca este foarte hotarata sa le aiba, le putem fae oricand. I-am sxplicat cum se fac si ca o va durea putin de tot. De fiecare data s-a razgandit (yessssss
) Mie cica mi i-au pus la 5 ani, eu nu-mi aduc aminte. Tind sa cred ca nu era la 5 ani, nu-mi pot inchipui sa fi uitat altfel...
Ank, faceti cum e mai bine pentru voi, multa putere si cel mai important e sa va iubiti si sa va mearga bine 
Gata, am avut o zi lunga...
Bianca, a fost desigur o zana (fairy e zana, nu?) Voi pune poze curand
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui ellis BB - e ceva in aer, mai Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)UN ANISOR PAPA BUN ALESSIA IN TARA MINUNILOR |
ellis asa o fi...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
off sunt asa de suparata/dezamagita.....sincer nu prea aveam eu asa mare incredere in produse naturiste/homeopate , acum chiar ca nu mai arunc banii pe aceste produse. a fost iasmi racita, i-am dat oscilococcilum si stodal, fff greu ia trecut raceala, dupa aproape 2 cutii de oscilo....si in ultimul timp ii dadeam si imunogrip....si nu a trecut bine o sapt de cand ia trecut si iarasi a luat-o!!!!! singura explicatie e ca nu a fost tratata boala cum trebuie si a revenit inapoi...
eu una m-am lamurit!!!stiu ca sunt periculoane medicamentele dar la fel de periculoase sunt si racelile netratate si cumulate!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ellis am citit un pic... ANK - felicitari pt decizia curajoasa! mai, dc te apuca dragostea, fa-l pe bb3! ![]() |

,... si apropo ...sa stii ca ne-am facut un stoc de preze

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi off sunt asa de suparata/dezamagita.....sincer nu prea aveam eu asa mare incredere in produse naturiste/homeopate , acum chiar ca nu mai arunc banii pe aceste produse. a fost iasmi racita, i-am dat oscilococcilum si stodal, fff greu ia trecut raceala, dupa aproape 2 cutii de oscilo....si in ultimul timp ii dadeam si imunogrip....si nu a trecut bine o sapt de cand ia trecut si iarasi a luat-o!!!!! singura explicatie e ca nu a fost tratata boala cum trebuie si a revenit inapoi... ![]() eu una m-am lamurit!!!stiu ca sunt periculoane medicamentele dar la fel de periculoase sunt si racelile netratate si cumulate!!![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
eu nu prea am incredere in osccilo...desi sunt pro homeopate... dar ideea e ca intr-o raceala ...tratamentul homeopat trebuie prescris de un medic si urmarit de un medic homeopat... El stie foarte bine ...ce dilutie trebuie(asta nu e cazul osccillo) ... si cate bilute se iau
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Vasari spune:
Ank, sa fie intr-un ceas bun ! Sunteti foarte curajosi, mai ales tu !
Cand termini scoala ?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Ank83 spune:
Alina... peste 2 ani o termin de abea ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici