Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(158)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
eu am retrag ca am cam acaparat capitolul...
astept sa se trezeasca nazdravana si sa mergem la locul de joaca de la mall.
pupici
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
anacami spune:
sper sa nu te superi, dar chiar ca esti sadica..pentru frumusete...
BB,sper sa nu,nu vad de ce. Eu am spus patania mea,apropo de sondaj (Adra,m-ai inteles,nu?)...Aaa,sora geamana isi facuse cu o zi inainte,cand eu eram plecata undeva sa indeplinesc o treaba data de mama (uneori ne imparteam "randul:una o data,alta data viitoare).
In ziua aia am plans rau,eram disperata ca ratasem "infrumusetarea".
Nu stiu ce va face mai tarziu, dar acum este taaare cocheta:isi pune ochelari,palarioare si se uita cu admiratie in oglinda (scoate un sunet ca de delfinas..stiti,ca si cum si-ar trage aer in piept).Ieri tragea de un lantisor de al meu, i l-am dat si incerca sa si-l puna la gat
(a reusit doar pe partea din spate a gatului,evident..)
Eu ii cumpar multe rochitele, poate pt. ca eu nu am purtat si nu port (m-am obisnuit cu pantaloni); mai greu sa ma re-dresez, dar mi-ar place ca ea sa fie mai cocheta decat mine..
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
abramburika spune:
bb - nu stiu cum o sa arati in viitor ca nu-s Mama Omida
... da' deocamdata arati bine, asa ca, traieste clipa!!!
Asa-mi trbuie daca citesc in fuga ... inteleg din 2 in 2 ... hahahhaaa ...
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
anacami spune:
eu am ramas si acum cu o slabiciune pt. cercei:nu port bijuterii gen inele (decat verigheta,si din cand in cand inelul de logodna),coliere,bratari (f.f. rar-dar numai gen sticla de Murano,de aur/argint nu), ceas nu am purtat in viata mea mai mult de 2 zile legate (nu il suport).
Cercei insa mi-as lua n-perechi
..
mami de Sebastian
si Stefania 
adra_bell spune:
Anacami, ai o sora geamana?
Ah, daca va fi sa poarte Eva cercei la maturitate, tocmai fiindca nu a avut gauri in copilarie, cu atat mai bine. Eu nu port, desi port alte bijuterii, lanticuri, coliere, inele, dar cercei port foarte rar.
Pentru mine chestia asta cu cerceii nu este deloc un subiect sensibil. Daca am rezistat eu argumentelor prietenei mele cele mai bune, singura de opinia careia tin cont...Toata grija mea este sa nu isi dea gauri singura, in conditii nesterile, dar asta, vorba lui Bb, i-ar da prin cap si unei fete care vrea un alt piercing in urechi, nas, etc.
Noi plecam sa plimbam nebunica in port.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
anacami spune:
da Adra,am; dar nu semanam aproape deloc; am fost dizigote,in placente diferite:una seamana cu tata,una cu mama
(ea mai inalta-1.72- si mai satena spre blond, eu mai scunda (1.64) si mai bruneta;pana prin clasa a 12a eu am fost mai inalta ca ea,cu vreo 10 cm
)
Plimbare placuta!
_
Eu m-am cutremurat de cazul bebelusului de la Galati caruia i s-a rupt in maternitate un piciorus
; cica nasterea cezariana si extractia a decurs fara problema, si fractura s-ar fi produs dupa
.O saptamana nu si-au dat seama,desi era locul umflat si copilasul plangea non-stop..
.
Of-of...saracul cata durere a indurat...
Gata,plec si eu; restu' dorm pe rupte...
mami de Sebastian
si Stefania 
popbianca spune:
...asa din 2 in doi....ca nu am cum sa tin pasul cu voi...
cred ca sunt restanta iar un cap intreg....dar parca nu atat?!....oricum nu mai am ce face...recuperez cap asta...ca din urma nu mai am cum ...cand se trezeste micutica plecam d-acas...
am vazut pozele Mariei (vasari)...oictorasul iepuras....o dulceata de copil.....!
am vazut si poze ale Anei Alexandra (oana8188)...ff draguta si toalete pe masura!
ancadragoman...de Maria ce sa mai zic...e o nazdravana dulce foc....
mikidutza, ma bucur sa aflu ca totul e ok cu voi!am vazut si pozele...
frumuselului...ca un mare...in halatul de baie!
ram0nica....greu mom ,intradevar....in mom de astea cuvintele sunt cam de prisos...insa timpul le vindeca pe toate
Ank83....
si
proaspetei increstinate...!Sa creasca mare si frumoasa!
adinag, distractie placuta ! in ce ss-a costumat blondina?
vali delide, toate cele bune prospetei mamici si prospatului bebe!
anacami, teribila povestea sarmanului bebelus....1 saptamana nu au vazut? nici parintii nimeni?cred ca erau batuti in cap toti ...
ref la cercei....i-am facut gauri in ultima zi in spital....fiica mea are 4 perechi...ii mai schimb din cand in cand....si o trimit sa se uite in oglinda sa vada cate de frumoasa...iar ea se pupa (in oglinda)
in afara de asta Ana e racita...pe langa ca tusea....ieri seara, azi-noapte , dimineata a avut febra...ii curg muci....asa ca acum ii dau prospan in loc de stodal, nurofen +supozitoare paracetamol,apa de mare pt. nas(daca se ingroasa gluma schimb pe vibrocil)...sunt destul de necajita...se vede pe ea ca nu e ok e cu cearcane , palidaaa...aseara s-a culcat cu plansete, la mine in brate....cu mancarea stam prost....asta e .....
fetelor acum va las....
va urez o duminica placuta in continuare....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Vasari spune:
Ramona, sincere condoleante si din partea mea !
Nu pot sa mai scriu acum, ca-i mare scandal la mine cu Maria ! :((
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adra_bell
Dupa masa. Toate analgezicele se dau dupa papa sa nu atace stomacul adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2 Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
asa e... la ce am vazut in spital pe sectia de gastro eu l-am si aruncat

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ram0nica Cami, taman la fix mi s-a facut un mare doooor de voi (toate ) ca tocmai am vazut ca ne strigai la catalog .Ce sa facem... inca incercam sa ne revenim. Nici acum (dupa 3 sapt) nu realizam ca DD a avut alte planuri cu el acolo Sus(si) cu tatal nostru... acum ne avem doar unii pe ceilalti (suntem 3 frati). Nu a avut vreo boala necrutatoare. Avea doar 54 de ani si nu se stia bolnav de nimic, niciodata. Pur si simplu a facut infarct in timp ce povestea ceva amuzant, stand la masa cu tot neamul. Ma intreb oare cati dintre noi nu le raspundem mai in 2 peri parintilor?! Chiar daca ne dam seama ca am gresit fata de ei, de cate ori ne si cerem scuze cand ne dam seama de asta, spunandu-ne "lasa, o sa-mi cer scuze cand ne vedem"... |
din pacate asa e... dupa ce murit tatal meu acum aproape 6 ani... am fost mult timp plina de remuscari pentru toate raspunsurile urate date de care imi aminteam... ca doar atunci aveam 20 de ani si credeam ca le stiu pe toate. Acum in schimb incerc sa ma abtin cand ma mai enerveaza mama... ca stiu cum e reversul medaliei ...fara EI...
Ramona de uitat nu se uita ...eu si acum ma mai uit uneori spre usa si il astept sa vina... dar de multe ori stiu sau vreau sa cred ca ii e mult mai bine acolo sus...
Condoleante...
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici