Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(158)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ank,felicitari micutei crestine! asteptam poze!

felicitari tuturor proasetelor mamicute, bun venit micutilor,o viata usoara-fara greutati,multa sanatate

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

CRISTINA, ADRA, DANA multumesc de raspuns. dupa papa i l-am dat ...asa ac am nimerit-o.. de acum voi sti!!

dana, woww bb 2 deja??? esti curajoasa!!

cami, eu laptele de vaca il dadeam diluat. acum de vreo 2-3 zile e din nou pe formula (cu bifidum). i dau de 2 zile dimi pe stomacul gol miere+ulei de masline si parca incepe sa fie putin mai bine (apropo adina)

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi

salutii

voi cum ati inchis seratrele si dulapurile din bucatarie, ca noi deschidem tot....am luat inchizatoare speciale de Bb, dar nu fac fata, se desprind.... imi vine sa mut tot ce-i periculos... dar unde?

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

multu' de raspuns.
eu le-am legat.....de ceva timp.....stiu ca arata ca la nebuni... dar macar sunt linistita!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

dana, draguta,intra mai des, suntem destule care te cunoastem!!
doamne ma o pofta de mancare............. as doare si tastatutra.... acum infulec branza de burduf cu rosii.... si numa' ce am fost la pranz la mama!! si aseara la 22 si ceva eram "la cina" la mall si nu am rezistat la final al un papanas cu inghetata!!! o iau raznaaaaaaaaaa......

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dana - da, e fetita mare de-acum Silviuta. Si smechera . Nu, nu merge la gradinita, cresa ... am spus colega pt. viitor ... ca vor fi colege de gradinita cred .. e diferenta de 2 luni intre ele. E fetita prietenilor nostri de familie, am petrecut aproape impreuna sarcina si restul ...

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bb - pai la cat zici ca mananci arati ff bine ...

adra - si eu am citit aiurea atunci. Am crezut ca i-ai pus cercelusi Evei .. tocmai ma pregateam sa te felicit .

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

bb - pai la cat zici ca mananci arati ff bine ...

asa..ee ...fara modestie ...dar dupa 30 de ani...oare cum o fi???

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
adra - si eu am citit aiurea atunci. Am crezut ca i-ai pus cercelusi Evei .. tocmai ma pregateam sa te felicit .

_

hai ca ai fost tare la faza asta/....

_

Mergi la inceput

Adra,umbli cu chestii din astea subtile la creierii mei de mamica nedormita (Stefi dorme,dar nu mai pot eu- of, batranetile mele.., desi sunt franta de oboseala..);aseara am stat pana la 2 noaptea sa calc,nu de alta dar daca se aduna multe camasi de ale sotului,chiar ca nu mai am chef de ele..In plus sunt si la cura de slabire ,incet-incet trebuie sa le dau jos, chiar daca f. greu...
Acum despre mine:nu am avut gauri pana pe la 14 ani..imi doream atat de mult...bine,nici cercei de aur nu putea sa imi cumpere mama,nu avea bani si de aia..Asa ca, atunci cand s-a ivit ocazia, am mers la o vecina sa imi faca gauri la urechi,cu acul sterilizat in spirt..Una a facut-o cum trebuie, una total aiurea..Nu m-a durut deloc, inainte de gaurire a frecat bine de tot urechea cu sare, se inrosise rau si amortise..Se incinsese locul,simteam doar o caldura imensa .Mi-a dat cu spirt dupa,n-am avut nimic..Cercei nu am avut de aur nici dupa,mi-am pus toate prostiile de gablonturi
Acum i-am facut Stefaniei cand avea o luna (sau doua??? memoria mea )..desi am vrut inca din maternitate (ii cumparasem,dar ii pierdusem intre timp prin casa; cred ca s-a jucat Sebi cu ei- nici in ziua de astazi nu i-am regasit pe aia..).Nu imi pare deloc rau ca i-am facut,sunt chestii mai rele care se pot intampla,asta sa fie raul cel mai mare..Si daca nu vrea sa poarte cercei, nici o problema, nu se observa gaura,ba chiar dupa un timp se poate astupa

Mergi la inceput

aa,la vecina aia m-am dus desi aveam o frica de moarte..am mers ca teleghidata,dar' ce sa faci:baba la frumusete rabda...Ma gandeam ca tare bine era sa mi-i fi facut cand eram mica si nu stiam ce se intampla dinainte..

Mergi la inceput

cami, cred ca deschizi iarasi un subiect "fierbinte"...

sa nu mai pove ce am facut eu... nu mi-au ajuns cei 2 cercei din urechi si m-am gandit sa imi mai pun eu vreo doi intr-o ureche... zis si facut: am luat acul (esterilizat!!!!) l-am incins in foc si am facut 2 gauri... nu am avut nimic...

_

Mergi la inceput