Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(158)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata si de la noi!

Incepe bine, la noi e soare, desi au prognozat astia doar cer innorat pe astazi...

Ank, felicitari pentru Cecilia ta crestinata! Vrem pozeeee!!! SI mult noroc va doresc, daca v-ati hotarat sa faceti pasul cel mare...

Amy, of imi pare rau de pui mic... sanatate multa va doresc!

Ellis, bafta si tie astazi! Sa-ti iasa bine tot ce faci /ai de facut in drumurile tale!

Anacami, Miha, Cristina, mersi de raspunsurile voastre ref. la Thomasuri...

Petro, ce face Silviuta? Cum sunteti?

Anco, Mariuca e bine? Cum stati cu bb2?

Danangie, 9 kile? auu...da e urias piciul tau...

Erika, welcome back...cum zice romanu'...

Roxxy, ce face bebe? Te chinuie?

O zi faina tuturor! Sanatate multa celor bolnaviori!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea am scris mai sus "Intre timp Maria a facut si bubitele de care spunea dr adica o forma usoara de rubeola sau rujeola ,au aparut sambata si dimineata deja disparusera asa ca astia mai mici decat noi stati deoparte ca suntem contagioase"

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Andreea am scris mai sus "Intre timp Maria a facut si bubitele de care spunea dr adica o forma usoara de rubeola sau rujeola ,au aparut sambata si dimineata deja disparusera asa ca astia mai mici decat noi stati deoparte ca suntem contagioase"

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

ioiii..sucze, am citit rapid si pe diagonala...ca pruncu' asta al meu nu ma lasa o secunda sa-mi termin de citit revista presei de astazi...

imi pare rau sa aud, bine ca a fost o forma usoara...cel putin scapa de una din ele..

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Silviuta e bine ... fara muci in perioada asta, mananca binisor, vrea sa fie independenta si sa manance singura, sa ne hranesca si pe noi ... mai distractiv e cu ciorbele, iaurtul si alte lichide ... aratam a cocina de porci, tot, bucatarie, haine etc. Dar mananca. Face de toate, merge, alearga, cauta in gunoi, deschide sertare, umbla cu telefoane si telecomenzi, na, ce tre' sa faca un copil normal la varsta asta, nu? Vorbeste si nu prea ... adica nu are vocabularul asa de bogat ca al Iasminucai ... spune lucrurile esentiale. Da' lui tati tot mama ii zice . Adica tata nu exista un vocabularul ei. Pare rusionasa in sensul ca nu se duce la oricine in brate, da' ti-am spus la restaurant mergea la fiecare masa in parte, se uita in gura oamenilor pana capata cate ceva ... si dupa aia dadea din cap afirmativ, ca si-a atins scopul adica . Gata, ca am fost destul de cioara ...

adra - referitor la cercei ca mi-a scapat ... aici nu se pun la bb asa mici ( in nici un caz din materninate). Nici eu nu cred ca as fi facut-o atunci. Dar i-am pus la 8-9 luni, cand am venit in Ro. Mie imi plac, fetitele poarta cercei si asa am considerat ca e bine ... sa-i pun mai micuta, decat mare. Nu-ti spun ce a plans ... nu de durere, ca nu a durut-o sigur, ci ca s-au apropiat persoane straine de ea ... vesnica noastra problema ... asistenta o tinea, iar dr. ii facea gaurile ... deci, da-ti seama ce "chin" pe ea. Vreo doua ore a plans... se mai potoloea, tacea, iar isi amintea ... ma bufnea si rasul cat era de bleguta...

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Petro, geamana. Eu cred ca este suficient de sociabila, nici unui copil nu-i place ca un adult necunoscut sa i se bage in suflet, de fapt nici mie nu mi-ar place ca atunci cand cunosc un om, sa ma pupe, sa ma ia in brate sau sa faca giumbuslucuri in apropierea fetzei mele. Si noi am fost ieri la o prietena, au venit si niste prieteni de-ai ei pe care Eva nu-i cunostea, si nu s-a speriat de ei, desi unul era beat si vorbea foarte tare, si-a vazut de joaca ei, in care la un moment dat i-a implicat pe toti

Eu nu am intentionat in nici un caz sa deschid un subiect pro si contra cercei, daca aruncati cu rosii sa stiti ca i le pasez lui Cami, ca ea s-a sesizat prima, poate ai ei copii papa rosii, ca Eva nu serveste.
Realizez ca sunt contra curentului, cred ca am o gena anti cu "A", mare, a fost doar o postare pe blog, deci storcositi rosii rosiutele acolo, ca prea sunt toti comentatorii de acord cu mine

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adra - nu era vb de persoane chiar straine ... e normal fata de astea sa fie mai reticenta. Dar Silvia nici la prietenii nostri, persoane pe care le vede mai des in jurul nostru nu tragea ... nici acum nu din prima, dar e mai prietenoasa, oricum. S-a mai schimbat fata de cand era bblusa. Cat despre cercei, nu vreau sa isc polemici, stai linistita ca nu m-a deranjat cu nimic discutia. Pur si simplu mi-am spus parerea.

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

E la fel de cuminte cum a fost si Matei. In afara de stare usoara de oboseala, in continuare nu am nici un simptom. Incep sa cred ca e tot baiat pt ca am inceput iar sa simt ca nu mai trebuie sa mananac carne. Pur si simplu vreau sa mananca (la fel ca la Matei) doar branza si legume.

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Neata si de la noi!

Incepe bine, la noi e soare, desi au prognozat astia doar cer innorat pe astazi...

Ank, felicitari pentru Cecilia ta crestinata! Vrem pozeeee!!! SI mult noroc va doresc, daca v-ati hotarat sa faceti pasul cel mare...

Amy, of imi pare rau de pui mic... sanatate multa va doresc!

Ellis, bafta si tie astazi! Sa-ti iasa bine tot ce faci /ai de facut in drumurile tale!

Anacami, Miha, Cristina, mersi de raspunsurile voastre ref. la Thomasuri...

Petro, ce face Silviuta? Cum sunteti?

Anco, Mariuca e bine? Cum stati cu bb2?

Danangie, 9 kile? auu...da e urias piciul tau...

Erika, welcome back...cum zice romanu'...

Roxxy, ce face bebe? Te chinuie?

O zi faina tuturor! Sanatate multa celor bolnaviori!

ERIC IN 2009...
ERIC

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nici eu cu Maria nu puteam sa mananc carne

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Erika, bine ai revenit. Chiar ma intrebam la un moment dat de ce nu mai intri pe forum. Ma bucur sa aud vesti de Angi si de tine.

RGE, tu pe unde umbli?

Dany2007, a intrat de sarbatori dar de atunci nu a mai dat nici un semn de viata. Sper ca e bine.

Jasminnnnnnn!!!! Unde esti?

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiii

dana la 6 sapt. fix s-au vazut doar sacii gestionali, la 6 sapt. si 5 zile s-au vazut inimioarele. sarcina usoara cumnatei tale!
bb nu am cum sa le leg.... daca poti trimite-mi poze cu dulapurile legate( nu ma deranjeaza ca arata naspa.. o sa treaca perioada asta). A! si eu am 3 cercei intr-o ureche... una dintre gauri e facuta in liceu in ora de mate cu compasul.. minte de 16 ani
bianca sa va treaca repede raceala.
ellis si mie mie o foame continuaaaaaaa. Multa bafata azi pt. sotul tau!
miha cate cereale integrale papati voi? Eu nu le mai dau mic dejuc, doar cereale... cam 300 ml lapte(impreuna, 150ml de cacuila fata) sicereale destul de multe peste...sunt bucuroasa ca-mi papa si latele asta!
ank Sa aveti mult noroc in acest "inceput de viata". Sper sa ai net si la englezoi
amy multa sanatate! Sa va faceti bine repede!
ancutaD intrebare prosteasca: ati luat-o de undeva? Nu prea le am cu bolile copilariei.

Noi cu vorbitul nu stam asa bine ca voi...am tot citit, nu am de ce sa ma alarmez, o sa incerc sa le las pe ele sa ceara, sa-mi zica ce vor, sa nu mai sar eu imediat.

Elena mea are preferinte la imbracat... am sesizat de 2 sapt. ca ii e tare draga o vesta verde...ieri a tot venit la mine cu ea in mana sa i-o dau, aseara mare scandal cand am dezbracat-o...a mers si a luat-o din cosul cu rufele murdare...de dimineata iar si-a luat-o, am lasat-o, duap care cu munca de lamurire ea s-a dezbracat de ea... cu promisiunea c-o spla si o s-o poarte iar. Voi aveti asa faze?

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput