Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(158)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi nu a luato de nicaieri este o reactie la vaccinul Priorix ,se intampla in 1:10000 de cazuri si cum Maria este "the one" gata a rezolvat statistica.Oricum tine trei zile ,nu este ca boala propriu-zisa.
Roxxy trece si tu lla semnatura cate sapt ai sa stie omu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Sa traiti am inteles! Nu am scris pana acum pt ca nu am fost inca la doctor! peste 2 saptamani merg. Dar mi-am calculat in functie de data ultimului ciclu.

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Pussi nu a luato de nicaieri este o reactie la vaccinul Priorix ,se intampla in 1:10000 de cazuri si cum Maria este "the one" gata a rezolvat statistica.Oricum tine trei zile ,nu este ca boala propriu-zisa.

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!

Amy,chiar asa, de ce il feresti? uite Sebi merge in colectivitate, inafara de cativa muci (asta pt. ca nu vrea sa sufle nasul),nu a avut nimic; la fel si Stefania, noroc ca ei ii pot scoate cum vreau/cand trebuie; nu am avut nicio problema cu ea (si eu tot am fost racita iarna asta).In plus, le fac baita completa zilnic (ca altfel avem mare taraboi cu ei),alearga dezbracati prin casa,desi la noi este cam frigut dupa unele opinii(adica max. 20-21 grade)
Adra,stai linistita; nu m-am ssesizat ref. la subiect, doar am crezut ca i-ai facut si am vrut sa te felicit (daca este un moment care sa merite felicitari ). M-am inselat,scuze.Ti-am povestit despre mine pt .ca am vrut sa iti raspund la sondaj,dar nu am stiut ce..Depinde de convingerea fiecaruia, de ce crede fiecare ca este ok; pana la urma chiar nu este problema mea daca cineva are sau nu cercei (ca de altfel nici legat de celelalte probleme..imi spuneam doar parerea..).
Oricum,Eva este superba si asa

Multumesc de oferta cu rosiile,dar prefer sa le aleg eu pt. ei ,din surse sigure;le-as folosi eu,dar deocamdata sunt la dieta si nu mananc

Anca,ati scapat de o boala a copilariei! ce a fost pana la urma,care dintre ele?

Erika,sunteti doua fete superbe, in realitate chiar mai frumoase decat in poze .Si tu esti si f. inalta! Cel mai bine da anunt la mica publicitate, fiind din 3 piese ai nostri copilasi sunt cam mari sa mai cumparam acum.Ai cumparat altul mai usor sau nu mai folositi deloc???

Off, urata vreme!!!

Va pupam si va dorim o zi placuta!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

ma apuca groaza cu priorixul.... reactiile se fac intre o sapt. si zece zile? ca sa stea cineva cu noi....singura nu stiu daca fac fata!

si mi-am schimbat si eu semnatura.... nu doar Roxxy(desi as vrea si eu o asa o semnatura).... asta ca sa te ascult

Mi-e dor de burtica..............

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Cami nu stiu sigur dar eu zic ca rujeola ca am avut si eu cand eram mai mare si parca bubele erau la fel ca ma ea

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Pussi asa este ,reactiile apar intre 7 si 10 zile,la Maria au debutat cu febra trei nopti la rand dupa care au iesit bubitele .Cand ai zis de semnatura ma luasera emotiile ,am crezut ca esti gravi

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

ank Sa aveti mult noroc in acest "inceput de viata". Sper sa ai net si la englezoi

trag cablul dupa mine ..si tot nu scapati de noi

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui pussi

ank Sa aveti mult noroc in acest "inceput de viata". Sper sa ai net si la englezoi

trag cablul dupa mine ..si tot nu scapati de noi

Poze pitici

cat e de gros cablul? incap si pozele de la botez pe el?

ancutaD as vrea eu sa fiu! mersi de lamuriri.... o sa calculez datele sa am companie!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

incap si ele... doar ca acum plec la scoli... si de dimineata mi-au 'cantat' amandoi

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anca,esti sigura? nu de alta dar si Sebi a avut febra 3 zile , a patra zi a fost eruptia; a fost roseola 99%, rujeola si rubeola sigur nu pt. ca (mama sadica) i-am facut dozarea de anti-corpi anti-rubela si anti-rujeola.Din aceste dozari a reiesit ca nu fusese una dintre aceste boli (analize cu recoltare de sange din vena..)

Mi se pare bine de stiut, mai ales ca este fata si trebuie sa stie ce si cum, in ideea ca va purta o sarcina/sarcini

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput