Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(158)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

tu crezi ca este o reactie la vaccin, tot ce este posibil.
Bine ca nu mai are febra si sa nu stii de la ce

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Erika, bine ai revenit ! Asteptam poze cu tine si Angelina ta !

Pussi, in legatura cu vorbitul am citit mai demult undeva ca gemenii vorbesc un pic mai tarziu pentru ca isi satisfac nevoia de comunicar intre ei, adica daca are cine sa le inteleaga pe limba lor, motivatia de a se face intelese pe limba noastra e mai mica.

Ank-ule, sunt convinsa ca cei mici se vor acomoda foarte bine la o alta cultura si alta limba. Voi cat mai stati fara tati si cum te vei descurca fara el cu ambii pui si scoala, te va ajuta mama ta ?

Ancad, bine ca a trecut reactia la vaccin, eu inca nu i-am facut Priorixul si sunt tare nehotarata daca sa-l fac sau nu.

Adra, eu i-am pus cercei Sophiei si am mai spus asta, regret. Mi se pare ca i-am produs o duerere inutila. Sotul meu a fost total impotriva, dar eu am insistat, ca deh, avea deja fata 3 perechi de cercei. Dar m-a trimis sa fiu de fata ca se auzea cum plangea, si pot spune ca sigur a durut-o, la cum a plans de tare. Culmea e ca eu port foarte rar cercei, imi plac bijuteriile dar le port doar la ocazii. Daca voi mai avea o fetita, sigur nu ii voi mai face gauri in urchi, o voi lasa pe ea sa hotarasca daca si cand vrea.

Eu am fost azi sa fac niste analize, ma simt cam rau de ceva timp, tensiune scazuta, migrene dese si mai nou am mainile si picioarele cu pioneze, cam cum le aveam in sarcina pe la sfarsit, numai ca de data asta nu sunt umflate. Oboseala ca oboseala, dar Sophia e in forma si in verva asa ca trebuie sa fac eforturi considerabile sa tin pasul.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Anca,esti sigura? nu de alta dar si Sebi a avut febra 3 zile , a patra zi a fost eruptia; a fost roseola 99%, rujeola si rubeola sigur nu pt. ca (mama sadica) i-am facut dozarea de anti-corpi anti-rubela si anti-rujeola.Din aceste dozari a reiesit ca nu fusese una dintre aceste boli (analize cu recoltare de sange din vena..)

Mi se pare bine de stiut, mai ales ca este fata si trebuie sa stie ce si cum, in ideea ca va purta o sarcina/sarcini

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Cami nu stiu exact ce a fost si sincera sa fiu nu ma gandisem ce o sa faca Maria cand o sa fie insarcinata ca are inca pampers si nu ma gandesc asa departe,dar tu ai dreptate si prima data cand ii fac analizele ii fac si ce ai zis tu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Si Silvia a facut roseola ... aici ii spune a 6-a boala. Febra mare 3 zile ... peste 39, iar in a 4-a zi i-au aparut niste punctulete pe corp ... pe partea de sus, nu si pe picioare ... Si gata, asta a fost toata boala. Fara alte simptome ...

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Exact la fel si Maria numai cxa ea are si pe picioare

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

anca - atunci aia e, roseola. CAre am inteles ca nu are treaba cu rujeola sau rubeola ... aia-i alta mancare de peste

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua....
am ajuns nu de mult de la servici...pe Ana am culcat-o...iar eu bantui pe net...e o vreme de kk afara...
azi noapte a fost destul de agitata....a tot carait...bineinteles ca gelul de dinti era la bunici...acum il si sun pe sotul sa-i ia altul....
ank83,wow ....deci chiar plecati?...ce palpitant!!!
ai aruncat nurofenul? e chiar asa rau?
adinag...sa vedem zana!
erika, micutei vorbarete....ce de cuvintele!
ellis, sper ca ati umblat cu folos....ca e greu cu angajatorii astia!
amy, si sanatate micutului....eu ii dau Anei broncho-vaxom...10 zile /luna...acum e putin racita si Ana...dar adevarul este ca nici nu am respectat administrarea + ca la noi , toti am fost paliti de raceala....forma usoara!sper sa nu se agraveze la ea...
pussi, si eu sunt ca tine , ma bucur cand vad ca fata mea bea 150ml/zi....oricum nici inainte nu bea ff mult...dar au fost cateva zile cand nu depasea 90 ml la o masa... azi noapte mi-a baut in total 210 in 3 reprize...ce sa mai zic...azi dimineata la 6 aplaudam ca a terminat fata lapticul(90 ml)...
si da, avem faze cu haine...e fascinata de ele....si cere sa o imbrac cu diverse hainute care le prinde prin casa, din dulap, de pe uscator...dar e mai nasol cand vrea una din gecile groase...o imbrac si umbla asa prin casa in conditiile in care la noi sunt cam 26 grade in casa
mihuta...cand primesti rezultatele? sper din suflet sa nu fie nimic serios...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

acum ....ca tot vb voi aici de roseola asta....ma gandeam ,oare nu asta o fi avut Ana ,in septembrie cand am fost in spital? se poate ca medici astia sa nu-si fi dat seama? roseola asta ar explica multe...ca explicatia lor- eruptie scarlatinoforma- nu m-a convins, neavand nici streptococul ala auriu, nu a convins-o nici pe pediatra Anei(noi eram internate la alta dr. cu care eram in conflict, la fel si pediatra noastra)...simptomele sunt aceleasi cu ce ati descris voi...doar ca nu avea bubite si pe picioare...si erau asa...aspre ...ca si grisul!...asta e?
oricum....cand vine la ctrl lunar o sa intreb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cami, de unde iei rosii din sursa sigura? Eu i-am luat Evei dintr-alea cherry, dar nu i-au placut.
Mihuta, si eu am o tona de indoieli cu Ror-ul, nici noi nu l-am facut. Si eu am tensiunea scazuta de obicei, cateodata alrmant, abia ajunge la 9, cateodata si sub. De doua ori am si lesinat netam-nesam, cred eu din cauza tensiunii. Fara cafea sunt zombie. Sper sa-ti iasa bine analizele

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

oare fetele ma puteti ajuta? cum sa ordonez pozele cronologic in picasa? mi-a zis cristio7 ceva de file edit ...dar nu am gasit nimic...
va rog !

Mergi la inceput