Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(158)
Raspunsuri - Pagina 19
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca oare fetele ma puteti ajuta? cum sa ordonez pozele cronologic in picasa? mi-a zis cristio7 ceva de file edit ...dar nu am gasit nimic... va rog ! mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
bianca, te duci in 'edit', apoi apesi pe 'organize&reorder', apoi pe 'sort photos by...'si selectezi 'date'...si in final apesi butonul 'done', ca sa ramana arajate asa cum doresti...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Miha, ce fel de cereale mananca Amira? |
Dimineata ii dau cereale "de baieti mari"
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
pussi spune:
salutiiiiii
am primit si noi 4 filmulete baby einstei...Ana e fascinata totaal, Eni doar 15 min. dar e bine pt. ea,
bianca si noi umblam cu fularul si manusile prin casa![]()
cami o sa-mi notez si eu faza cu analizele la bolile copilariei
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
claudia1178 spune:
Buna seara,
Sper ca inca va mai aduceti aminte de noi, am fost colege de odisee dar Teodora mea s-a nascut mai repede si asa ne-am mutat la papanasii si dulceturile de septembrie-octombrie...dar va citesc mereu si imi sunteti foarte dragi...
Noi suntem bine, mai slabute dar sanatoase si asta e cel mai important...
C vreau sa spun se refera la Priorix...Teodora mea a facut a 12 zi febra 40 si am ajuns la spital pentru ca nu am reusit sa o scad, am fost internate 2 zile timp in care a avut febra, dar a 3 zi m-am cerut acasa , poveste lunga...
Asa ca sunt cazuri fericite in care copilasii nu au reactii asa urate si sunt cazuri cand reactiile sunt coplesitoare...ca in cazul nostru...
Sanatate multa!
adinag spune:
Buna,
Amy, sanatate, imi pare rau ca sunteti bolnaviori!
Adra, sigur ca-ti traduc, orice! Zi-mi despre ce e vorba, pe PM sau cum crezi tu de cuviinta.
Claudia, cum mai e vremea la Suceava? Ce-i nou?
Noi suntem rupti, azi am dus-o pe Jasmina tr prima data la schiat, si sunt tare mandra ca a mers deja singura foarte binisor. Dar io-s rupta, eu am avut grija de Floris,si a fost cam greu, ca dpa ce s-a saturat de mancat zapada si analizat structura ei, (a durat vreo 1,5 ore) a vrut in brate, ca deh, obosise si se saturase si l-am purtat pe-acolo cateva ore, si mi-a rupt spatele.
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu.
Ah: Lavi, in general orice medic homeopat nu-ti va recomanda ceva cu mai multe componente, pentru ca orice remediu homeopat trebuie sa corespunda atat structurii/personalitatii cat si simptomelor exacte ale fiecaruia. Sunt chestii comune, simple, care se pot recomanda, insa osciloccocinum sigur nu (sau cum se cheama, ca scriu mereu gresit
). Nu ca vreau sa zic ceva impotriva unei alte medicatii, doar ca nu inseamna ca este de vina homeopatia ca a recidivat. Mie mi s-a spus in mod repetat ca la varsta asta sunt ormale 10 infectii pe an, ptr ca sunt in faza de a-si dezvolta sistemul imun.
Ma duc ca vad dublu ![]()
ellis spune:
ne-am adunat si noi pe seara asta..am cam umblat toata ziua, cu o mica pauza de somn pt pui;
cred ca de luni incep serviciul, inca nu sunt sigura...am vb cu directoarea, ea s-a bucurat ca ma intorc, eu...
MIHA- fac 2 retete de brownies cappucinno, ca doreste si sotul sa ii las, mai fac o reteta de bomboane rafaello si gata , imi indulcesc colegii
daca va zic...azi am facut masline pane...sunt de rasul curcilor eu, dar daca asta mi-a poftit sufletul!..
ANCA - bubitele le-a facut ca reactie la ror?
AMY - sanatate puiului! stiu cum e cu tobrex, eu i-am pus si tobradex pt infectie si o tinem la subratul meu cu capul pe genunchi ca sa o imobilizez sa ii pun
; uleiul din ficat de cod Lysi de la help net l-am luat; eu daca aflu de cava ce cred ca i-ar face bine, vb cu dr si ea imi confirma/infirma, imi da dozajul, eu am fost f multumita ca nu a mai avut urma de muci, dar uite ca e prea greu pt ea, prima data incepuse sa miroasa ea a peste, acum nu vrea deloc sa mai deschida gura si nu o fortez; acum dr mi-a rec septilin o luna...; probabil are imunitatea scazuta acum dupa raceli, stii si ca adult ca se intampla sa treci dintr-o raceala in alta...pt ei e si mai greu..
ANDREEA - draguta, ca de obicei!!!!!!!

PETRO- vezi de ce eu i-am pus cerceii in maternitate? nici 1 min nu a plans..
mai, eu nu-s nici pro nici contra cerceilor, ar fi culmea, adica cine are sa-i poarte sanatoasa, cui nu-i plac sa nu isi puna; iar dc nu ii va placea copilei o poftesc sa ii scoata ca se astupa gaurile, nu-i bai![]()
ROXXY - in primele 3 luni de sarcina mancam doar rosii cu branza si Alessia e fetitza!
PUSSI - pai tu sa si mananci dc ti-e foame, ca esti slaba, mai! esti din aceeasi piesa cu MIHA, ca stricati mancarea degeaba!![]()

Alessiei ii place un tricou al meu, tot verde, si cand il prinde mi-l aduce fericita sa il imbrac!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
mariussimiuc spune:
Ellis,bafta la job! De ce incepi de marti? 
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
ANCULE - am citit ce ai scris...trimisesem deja mesajul![]()
-eu serios ca m-am gandit la o sarcina a Alessiei atunci cand am ales Varilrix, si va mai repeta vaccinul pt imunizare si mai tarziu, eu stiu de un caz cu varicela in sarcina si m-am ingrozit
aaaaaa...inca mai asteptam o adeverinta pt dosar, am uitat sa zic...ca vine de la Cluj, cred ca si Andreea o aducea mai repede dc ii promiteam o masa pentru cei doi mofturosi...adica o cina lui Eric alaturi de cocostarcul meu mic![]()
MIHUTA - sper sa iasa bine analizele!
ADINA - mie mi s-a spus de 6 infectii pe an![]()
MIHA, mama, ina din noi a baut...am zis eu marti?????????
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
UN ANISOR
PAPA BUN
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis MIHA, mama, ina din noi a baut...am zis eu marti????????? ![]() |
De baut n-am baut
da' eu asa am inteles...ca de maine...
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
De baut n-am baut da' eu asa am inteles...ca de maine...![]() Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
de luni, cred;
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)UN ANISOR
PAPA BUN