Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(158)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Buna seara!
Noi am lipsit zilele astea....ne-a dus cineva dorul????merg sa citesc si eu din urma,dar as vrea sa va intreb daca ii pot da Mariei maine mancare de mazare cu pui?Nu i-am mai dat pana acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

mie dr mi-a zis mazare dupa 2 ani, dar in ciorbe sau cu cartof si morcov in ea i-am mai dat...reactiile au fost cam nasoale..adica s-a balonat binisor si dadea la gaze...poate din ciorbita ii mai dau, dar simpla inca nu; concluzia - poti incerca

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu azi am facut,dupa vreo 5 ani , fasole,ciorba si iahnie.Si i-am dat si Amirei. Boabe de fasole n-a mancat decat vreo cateva,dar zeama tare i-a placut. Mazare inca n-am incercat...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!
Adra,de la "tara" noastra! Sebastian era disperat dupa ele in stare "nature" cand era mic,acum le mananca doar sub forma de ketchup "pe si cu" orice:poate chiar sa il manance si cu miere .Asa ca, producem suc de rosii din ele pe care il mananca cu placere..
Rosiile cherry sunt putin mai acrisoare..Stefania a mancat taiate feliute subtiri-subtiri si plasate frumos pe o bucatica de paine cu branzica tartinabila (i-am mai dat din cand in cand Almette,Esquisa sau Philadelpia).
Le poti creste daca vrei si in ghivece.Am vazut zilele trecute o emisiune culinara (cu englezul ala..imi scapa numele- imi place,gateste asa usorrrrr,si pare asa simpluuuu ), arata un nene care cultiva legume naturale si spunea ca planteaza busuioc si galbenele in zona legumelor ca sa alunge parazitii, astfel incat sa nu le puna chimicale
Claudia,a recuperat bine Teodora,este o fetita frumoasa si dragalasa
Miha,eu nu mananc fasole aproape deloc; oricat le-as schimba apa,tot ma doare burta..Familia sotului meu iubeste foarte mult mancarea de mazare,eu nu ma omor nici dupa ea.
Stefania daca s-ar incumeta, nu ar mananca prea mult (ca ea gusta aproape din orice, nu mananca f. mult dintr-un fel)

Fetelor cu analizele,se merita sa le faci daca le cuplezi cu altele; altfel,acum este cam chinuitor cu extrasul sangelui din vena...
Daca le faceti in preajma vaccinului s-ar putea sa iasa anticorpi de la el; eu am facut analizele la ceva timp dupa, cand v-am spus ca se imbolnavise si nu stiam ce are. Pe mine ma interesau cei de tip IgM, care ar fi aratat daca facuse vreuna din bolile astea in momentul acela.

daca isi va face analizele cand va fi mare, ar putea sa stie daca este protejata prin dozarea de anticorpi Igg (care arata daca organismul a luat contact vreodata cu boala)sau IgM (daca infectia respectiva este de f putin timp)

(P.S. Sper sa nu incurc IgGul cu IgMmul )

Noapte buna!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anca,ti-am spus de analize in idea ca nu poti sti sigur ce are,ca si noi am crezut ca avem ceva si nu era...
La noi erau grupate in buchetele, iesite putin in relief- cum sunt cele facute de urzica

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Un capitol fresh, tocmai bun pentru dimineata:
CAP.159

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

aaaaaa...inca mai asteptam o adeverinta pt dosar, am uitat sa zic...ca vine de la Cluj, cred ca si Andreea o aducea mai repede dc ii promiteam o masa pentru cei doi mofturosi...adica o cina lui Eric alaturi de cocostarcul meu mic

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR

ohoo, ellis, pt asta inchiriam un elicopter si veneam...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput