LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (178)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Fetele, va invidiez ca aveti timp sa scrieti, mi-e dor si mie de vremurile alea...dar la serviciu am fost super busy incepand de miercuri , iar cand ajung acasa Sofia e lipita de mine, numai in picioarele mele sta. Si ea are radar cum zici tu Elle, nu mai e loc sa stau la comp...

Am vazut la repezeala cateva randuri de pozute:

De la turta Evei, sunt superbe toate pozele, iar Eva e haioasa cu toate mutritele ei, dar mie cea mai draga mi-e o poza facuta acasa, in care e ea doar in scutecel, are o fetisoare de copil mai mare, scumpa sa o mananci! Am vazut ca tarcul mai e inca in picioare . mai accepta Eva sa stea in el?

Matei, un ursulet scump in zapada, cu o mami fericita alaturi, doi frumosi!

Matei al Irinei, un fost motat :-), copia lui mami... Sa fie sanatos si sa nu mai fie niciodata nevoie de internare!

Clara, care are un par si niste mocute dementiale, e un spiridus scump...Petrecere frumoasa pentru azi!

Noi o sa facem petrecerea de mot sambata urmatoare, nu prea am chef dar trebuie. Parca ziceati voi de un site cu sugestii de meniu? Sunt cam in ceata, vreau sa dau bufet suedez darsa aret bine si sa fie si bune, bineinteles.

Si noi am avut cateva zile cu mancat prost, prost...nici lapte in bibe, nici legume la pranz, nici cereale...uf. Manca cu placere titi, banana, covrigei inmuiati in ceai, sau simpli...Eram disperata, nici sa bea nici sa manance, cat pe-aci s-o duc la spital sa-i puna perfuzii, si ghici ce? Si-a revenit miraculos de vineri cred, si acum recupereaza. Scazuse 150 grame de cand cu bronsita si febra etc, dar cred ca le-a recuperat. O fi de la dinti? Nu stiu, ea are deja 7 si la nici unul nu a facut asa...

Honey, curaj, important e sa rezolvati problema si sa nu stea puiul mic cu infectia in organism! Anestezia nu e ceva de speriat, atatia bebelusi sufera operatii grele, de ore intregi, si sunt bine dupa aia...Multa sanatate!

AlinaCt, sarcina usoara si bebe sanatos sa ai!

Gabrittza, ai gasit cresa pt Daria? Cand incepi lucrul?

Ema, gata greturile? Felicitari pentru baietel, o sa ai doi flacai superbi!

Danonique, iti sta superb cu burtica! Eu imi comand carti de pe net de mult timp, la librariilehumanitas.ro stiu ca se poate comanda si din strainatate.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Neata!

Monicaa, vazut Clara creatza frumoasa! Petrecere frumoasa azi si sa vii sa ne pui poze!!! La Multi Ani!

Roli am ras cu pofta de Marc, cum i-a mancat el ficatul bunicutei!

Doc multumim frumos pt frazele pozitive, sa stii ca le tin minte pe-alea pe care ni le-ai trimis cand eram gravi si eu chiar le repetam! Fac foarte bine la psihic!!! Si p-astea o sa le repet, ca au un efect calmant, asa, nu stiu sa explic de ce.

ereena felicitari pt petrecere!!! Ma uit acum pe poze

In rest, sa va zic ce-a facut fi-miu ieri: a umblat la sertarul biroului si a inceput sa scoata tot ce gasea acolo. L-am mustruluit sa nu mai faca mizerie si a plecat, cu un CD dupa el. Apoi a venit inapoi si a pus cd-ul la loc, iar eu, mirata ca el de obicei ia, nu pune, l-am felicitat. E, si daca l-am felicitat l-a scos din nou din sertar. Probabil ca daca taceam din gura nu-l mai lua; dar daca copilul face lucruri bune, mami cum sa nu-l felicite?

o zi buna va doresc

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stancutza ici multi .. hmm, mai sta in el dar cu scandal .. trebuie sa-i distrag atentia ca s-o var in tarc. ea vrea sa misune toata ziua, sa scotoceasca in sertare, sa traga si sa "fure" ce prinde.

situl acela e http://gourmandine.ro/

hai mai mami .. cum sa spui ca nu ai chef .. doar e petrecerea de un anisor al sofiucai ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna dimineata fetele

Ellenuta multumesc pentru raspunsul de ieri legat de filmulet , vroiam sa-mi descarc filmuletele puse pe webshots asta pana ce reusesc sa duc hardul la reparat .

Cati iubita , ti-am rasfoit prin poze si am rams placut impresionata , foarte frumoasa familie si fericita

Monicaa am vazut pozele , foarte frumoase si ce par cret are

roli25 ce nostim este Marc

docdecap mi-a placut ce ai scris tu acolo , frumos

Lala D multumim de cafeluta imi pare rau ca uite treceti printr-o perioada mai grea din cauza dintilor

Ereena asteptam poze cu printul Matei

LA MULTI ANI pentru clopoteii sarbatoriti azi

Vlad Mihai

Maya Ioana

Clara Sophia sa fiti sanatosi , sa cresti mari si frumosi

Noi suntem bine , Maria creste , face multe lucruri , am cantarit-o are 10,600 gr .
A inceput sa-i placa painea foarte mult , la masa daca nu-i dau putina plange de nu mai putem sta langa ea , mai pateste cineva asa ?
Nu mananca multa dar vrea paine cu orice pret .

In rest avem tot 6 dinti , 2 jos si 4 sus , avem balute foooartee multe , m-am saturat o schimb de cate 3-4 ori pe zi din cauza lor .De dormit la fel de mult doarme , ziua are doua reprize de somn si noaptea doarme bine se mai trezeste uneori dar foarte rar se intampla asta .
Pe noi inca nu ne-au chemat ci de la dispensar sa facem vaccinul dar nici nu ma grabesc prea tare , cand ne-o chema vom merge pana atunci vom sta cumintele

Celor care azi sarbatoresc le doresc petrecere frumoasa iar pentru restul fetelor sa aveti parte de o duminica placuta alaturi de familie si copii

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

situl acela e http://gourmandine.ro/

hai mai mami .. cum sa spui ca nu ai chef .. doar e petrecerea de un anisor al sofiucai ..

Multam de site!
Pai cu petrecerea as avea chef, daca ar fi numai din partea familiei mele, of course ...in familia sotului meu sunt niste animozitati (obsesii vechi ale bunicii lui) si, desi sunt civilizati si nu le marturisesc in public, atmosfera e oarecum tensionata, iar eu trebuie sa am grija sa menajez pe unul si pe altul, sa-i intretin in mod egal etc...De asta nu am chef. Oare asa o sa fim si noi cand ne-om "face mari"??? Sper ca nu...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani

Maya
Clara
Vlad!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

poze de la mot http://good-times.webshots.com/photo/2724740150102332184QvPNQJ

MATEI

MATEI LA 11 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

poze de la mot http://good-times.webshots.com/photo/2724740150102332184QvPNQJ

MATEI

MATEI LA 11 LUNI
PITICUL URIAS

Foarte frumoase pozele si protagonistii la fel iar tortul o familie foarte frumoasa

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Eu sunt bine, uneori teroristul asta mic scoate untul din mine si eu in perioada asta obosesc usor, imi bate inima mai intens la efort, deh asa e in primele luni, nu ma sperii.Vom incerca in curand sa il deteminam sa bea lapticul si de la tati sau buni, ca nu vrea decat de la mine, mai ales noaptea(uneori nu ii trebuie lapte noaptea, alteori da)

Apropo de lapte, o sa discut si cu doctora lui si sunt tentata sa ii fac cunastinta cu laptele de vaca, poate nu de la un an, dar pana intr-un an jumatate posibil. Poate va recomanda dr sa ii facem niste analize de sange inainte sa vedem cum sta cu fierul etc.

Am fost la consultatie la o dr de la medlife care a fost ok insa prefer sa mai interactionez si cu altcineva, o sa merg la o noua consultatie cu dr Popa sau dr Parfene si sper sa fie si mai ok.
Mendez a inceput sa asiste la nasteri la CMU Regina Maria, maternitatea aceea privata deschisa de curand, o sa vad despre ce e vb si acolo.

Stankuta m-am inspirat si eu din meniurile fetelor si de pe situl gourmandine si sunt tentata sa fac, cu usoare adaptari

-chiftelute de pui
-carnaciori de bere or smth prajiti sau la cuptor
-oua umplute(poate si cu peste)
-tartine cu somon
-o salata cu maioneza(poate de telina cu mar si morcov)
-cascaval
-sunca, salam, ceva mezel
-tort(comandat)

Anandrei mi se pare super inspirata ideea tatuajului, abia astept sa ne arati! Un loc cool de tatuat, dar cam vizibil, mi se pare intre degetele de la mana, pe lateral, de-a lungul degetului, cand vine vorba de un motto, cateva cuvinte, etc, bineinteles intr-o limba sau simbolistica mai rare.

Miutza si Monicaa spor la pregatiri si petrecere frumoasa fetelor!!!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

"La multi ani !" ureaza bebe Tudor domnisoarei Amandine si tanarului Mateias.

"La multi ani !" ureaza bebe Tudor si domnitzelor nascute astazi Clara Sophia , Maya Ioana cat si tanarului Vlad Mihai.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput