LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (178)
Raspunsuri - Pagina 14
alina023 spune:
Buna dimineata si de la noi. Buuuuna cafeaua, Lala.
Clara, fetita scumpa, La multi ani, sa cresti mare si sa iti bucuri parintii, sa fii fericita.
Maya si Vlad, La multi ani, sa fiti sanatosi si norocosi.
Laurici
chiar ma intrebam ce-i cu tine. Poate reusesc sa te sun azi.
Nu mai stiu ce mai vroiam sa scriu....
Aaaa....Roli....e genial Marc. 
Doc, 
Ies ca ma trage Ana si bazaie de zor.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Ellenuta spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
La multi ani,
Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
La multi ani,
Cine sa traiasca, cine sa traiasca,
La multi ani,
CLARA sa traiasca,
CLARA sa traiasca,
LA MULTI ANI!
CLARA

La multi ani papusa creata si frumoasa! Sa fii sanatoasa, sa ai noroc in viata, sa fii vesela, sa fii desteapta si sa ai parte numai de bine pe drumul vietii!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:

MAYA

VLAD

La multi ani clopotei scumpi! Sa fiti sanatosi, norocosi, destepti si sa aveti parte numai de fericire alaturi de cei dragi!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
acum sa zic si eu neata
lala tare buna cafelutza de la tine! uite mai dau si eu un rand de
ca am inteles ca esti cam cheauna de cap din cauze de dinti .. of of .. pupam pletoselul sa-i iasa repede dintii aia si s-o lase pe mami sa faca
..
roli
genial marc .. 
laurici eu cred ca eleni are radar .. hi hi .. asa e si eva, cand ma vede la laptop gata e si ea prezenta sa ma ajute sa "scriu" .. cand trage niste palme la tastatura zic ca l-a terminat ..
piticii frumosi
moni petrecere frumoasa! asteptam poze! mi-ai distrat cu faza cu mitzi .. am vazut si pozutele ce tare e cu protectiile alea pe urechi .. iar pozele de dupa baita cu parul ridicat in cap sunt dementiale! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
stancutza spune:
Pentru ca am lipsit cateva zile, vreau si eu sa felicit clopoteii iubiti care si-au serbat anisorul zilele astea. Sa creasca mari , frumosi, destepti si in primul rand sanatosi!

Beatrice
Mariuca
Stefana
Amandine
Maya
Clara
Alexandru
Rares
Matei
Vlad

Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ereena spune:
neatza, zuze buburuze
multumim tare mult pentru toate urarile ieri, abia ce m-am trezit si am deschis forumul sa le citesc. multumim din suflet tuturor care s-au gandit la noi.
a fost tare dragut ieri, am sarbatorit , ne-am taiat motul, am papat un tort delicios
, dar mai mult de-atat , am fost la medic la control, ne-a scos branula, e totul bine, a ramas doar cu o tuse reziduala. spram sa scapam si de asta repede.acum pun niste pozute, dar sunt tare suparata si am plans pt ca in toate pozele de la motz eu nu am cap 
, adica eu am cap
dar nu a iesit si in poze, dar voi veti sti ca eu sunt. Baiatul meu si-a ales ce vrea sa fie "frumos, destept si cu bani "
a lua de pe tava cartea, pe care a pus-o putin deoparte pt niste euro si dolari , a revenit la carte si apoi si-a luat si o oglinda
deci s-a aranjat pe viata .
acum mergem pana la bunica mea, sa ii ducem tort si cand ma intorc va pun linkul cu poze

MATEI
MATEI LA 11 LUNI
PITICUL URIAS
Ellenuta spune:
ereenuka ce frumos a ales mateiasu de pe tava. pupam baiatu destept, frumos si viitor bancher. am vazut si 7 pozute .. si in una apari cu 3/4 din cap .. imi pare rau ca a iesit asa dar lasa bine ca apare matei bine in poze. ma bucur ca ati scapat de branula!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Din perlele lui fiu-meu: azi a fost la buni si a cam suparat-o. Buni la un moment dat ii zice "Marc azi mi-ai mancat ficatul!" In seara asta inainte de culcare ma suna si-mi zice: "Am fost cu buni in parc, am venit acasa, m-am jucat, am mancat rosie, branza, lapte si i-am mancat ficatul lui buni!" Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI |
Bietu de el, cum i-o ramas in minte vorbele bunicii!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:
Neata!
Moni, petrecere frumoasa azi.Super pozicile cu Clara .Asta e superba:http://good-times.webshots.com/photo/2387167170103538713LbHUMT ce coafura are.
LalaD, am si eu o cafea daca nu ti-e destula a ta.Pupici sa iasa repede dintucii.
Ereena ma bucur ca ati scapat de branula, tusea o sa treaca si ea.
Ce frumos a stiut Matei sa aleaga de pe tava.Pupici bancherului!
Honey off, greu!Si eu as mai cere o parere, chiar doua inainte sa il las sa mi-l opereze.
Asteptam vesti.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
ramonab spune:

CLARA SOPHIA, MAYA SI VLADUT, La multi ani, sa fiti iuibiti, sanatosi, norocosi si voiosi!!!!

RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog