LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (178)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

aa, si posibil
-salata de vinete
-rosii umplute cu branza

hihi, ina afara de chiftele, carnaciori si mezeluri, restul bufetului este compus din chestii dupa care salivez eu

Danibv parca tu intrebai despre copii innebuniti dupa paine, lui Milan ii place mult painea cu unt , eu nu mananc mare lucru dar dimineaata beau lapte si mananc paine cu unt si branza sau miere sau ambele hihi, dar nu pe aceeasi felie. CU miere si branza telemea nu l-am servit inca, dar painea cu unt i se pare un delicu, ar manca si doua felii, indiferent cat de ghiftuit e.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Monicaa, Clara e dementiala...e speciala!

Ereena, mami, ai un flacau de toata isprava...frumos foc si jmeker nevoie mare...iar tu sa nu mai plangi ca ai foto splendide cu familia ta!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Danonik am vazut ca pe Albert l-ai nacut natural. De data aceasta cum va fi? Aaa, nu v-am vazut cele mai recente poze dar imi amintesc niste poze de-ale voastre cu trei mosi craciuni pici si printre ele te-am zarit si pe tine , aratai de milioane asa ca nu m-am temut ca de la Craciun pana acum sa te fi ingrasat tu.

Zeririluiza am vazut ca ai nascut cu dr Parfene, cezariana e adavarat. Cum ti s-a parut doctora, stii cumva daca are des si nasteri naturale? Scuze de bombardamentul cu intrebari, ce mai face Yasmine? sper sa intri mai des pe aici si poate vezi si mesajul meu

Se vede ca sunt cam stresata cu gasirea lui "the doc", asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

la multe lunite pentru clopotelul Marc Andrei sa fi sanatos , sa cresti mare si frumos

Ema da, eu am intrebat daca mai sunt clopotei care vor paine , multumesc de raspuns deci m-am mai linistit cat de cat acum .
Sarcina usoara iti doresc

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor

Mergi la inceput

Danibv merci frumos!

Ereena frumos baiat ai, si cuminte pe deasupra, nu s-a speriat de actiunea scurtatul parului, hihi!

La multi ani si din partea mea clopotelului Marc si celorlalti clopotei care au mai implinit o lunita zilele acestea si se pregatesc in februarie de mare petrecere!

Roli baieteii tai se joaca impreuna? Il baga in seama, ca sa zic asa, Marc pe Andrei? Foarte tari perlutele!

Mergi la inceput

Sa va mai pove ceva ca am timp, tineam suzeta lui baby in gura(de toarta), a venit si mi-a luat-o si am inceput sa plang oau, oau, mai oameni buni mi-a indesat-o inapoi inspre gura, am tacut, iar ma faceam ca o savurez, iar mi-o lua si incerca sa plece cu ea, plangeam si se precipita sa mi-o inapoieze,de cateva ori tot asa, a fost asa dulce, hihi, facem exercitii despre cum sa avem grija de un bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

a trecut multa vreme de cand n-am mai spus o rugaciune...
stiam si sunt convinsa si acum ca Cineva acolo Sus are grija d enoi,de sufletele noastre si ca ne asterne in cale probe de trecut demne de oamenii speciali care suntem. am credinta ca nu trebuie sa-i chestionam Caile si nici sa ne rebelam dar...

DAR...

Da Doamne, in sfanta zi de duminica si in toate cele ce vor urma, putere parintilor si pace ingerashilor care s-au ridicat la Ceruri masacrati si macelariti de mana unui neom... Da-le putere sa suporte nesuportatul, sa ridice ochii spre Ceruri si sa-Ti caute sprijinul, da-leputere sa-si strige durerea, s-o accepte si poate intr-o zi sa se bucure de razele de soare care le-au inghitit puiutsii... da-le puterea sa vrea sa continuie, sa gaseasca forta care sa le umple plamanii cu aer, cu speranta... in ce...? in... Raiul de apoi... Da-le lacrimi care sa le spere durerea, da-le curaj...

Dumnezeu sa-i odihneasca si sa-i ocroteasca pe micutii care s-au ridicat la Ceruri in masacrul din Tremonde...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Ieri n-am apucat sa intru, asa ca:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, AMANDINE SI MATEI!
SA FITI FERICITI SI SA LE-ADUCETI NUMAI BUCURII PRINTILOR!

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, CLARA SOPHIA !
SA FI FERICITA SI SA LE-ADUCI NUMAI BUCURII PRINTILOR!

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, MAYA IOANA SI VLAD MIHAI!
SA FITI FERICITI SI SA LE-ADUCETI NUMAI BUCURII PRINTILOR!

Am admirat-o pe Clara - zulufata si pe Matei - alegerile de pe tava sunt ... ca la carte!

Am citit ca AJ are ceva pribleme; off !

La fel si little Fanny - Natalia, cum mai e? Ati ajuns la spital?

LauraD ; mai mult de stat in piciaore n-a mai facut, dar eu sunt super incantata si de-asta.

Roli, mi se pare de milioane Marc; i-ai facut subiect cu perlutzele lui (cum are Luca de Alina23)? Ca merita!

Un pentru Andrei de LalaD; cred ca e groaznica durerea.
(ps. nu pot sa fac revista blog-urilor ca link-urile sunt salvate in calc de la munca)

Cum mai sunt clopozteii bolnaviori? N-o mai tin minte ( ) decat pe Mariuca, dar erau mai multi (parca si Albert?!).
Sunt complet aeriana - stiti voi, din cauza 'dietei' de noapte.

Vroiam sa-i spun Ancai ca si Adela are o pata rosie, cam de 3cm la ceafa (de vre-o 2 zile); arata ca si cum s-ar fi iritat de la eticheta; este doar rosie, fara "model in relief"; pediatra mi-a zis ca este reactie la vaccin; si sa ma mai astept inca 10 zile, ca s-ar putea sa mai am 'surprize'.
N-o mananca, n-are febra, doar ca e rosie; eu i-am dat cu pudra; dimineata nu mai e, dar peste zi iar apare.

Si mai nou are muci; 'defilam' cu Colargol si ser cald.

Gata, ca prea m-am intins!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Ginette sanatate Adelutei si uite ca imi amintii sa va felicit pt pozitia bipeda indelungata

Mergi la inceput

Miri belgienii

fug sa pregatesc ceva bun de papa pt tati, nu se intampla des dar azi mi-am propus .Duminica frumoasa!

Mergi la inceput