Bucurii de sept-oct 2006 (156)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Roxana01, multa sanatate si voua! E normal sa apara discutii in contradictor intre voi, cand nervii sunt intinsi la maxim si apar mai multe probleme, si noi ne mai contrazicem.

Mirabelac, ma bucur ca am citit asa multe si despre voi. Se subtiaza randul iesencelor. Oare ce mai face Eloise.

Xandrutza, sper ca a trecut problema cu sanul. Bafta la operatiunea "scapatul de pampers"!
Eu raman repetente la capitolul asta!

Cristina, ma bucur ca ati scapat de roseola. Sau rubeola?

Lexi, multa sanatate tizei noastre.

Maria mea e bine, mananca foarte bine, a inceput sa cante. Are o tastatura si canta la capatul de la firul ei. Incepe sa spuna cuvinte, dar nu foarte multe, am sa va scriu alta data.
Obraznicii multe, nu prea asculta, se mai face ca nu aude cand ii zici ca nu-i voie ceva...
In rest e bine sanatoasa.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata! Poftiti la
Gety, la scapatul de pampers am facut pasi inapoi... Pot sa va spun ca Narcisa, cand simte ca-i vine pisu, se duce la colt si face pe parchet, ca sa nu ude covorul Nu a mai cerut olita, chiar o refuza... Continuam!
Beatrix, nu stiu de la ce am patit-o cu sanul, nu l-o fi golit bine Dia; oricum bag masaje la greu, am stat ieri in apa calda destul de mult, am pus-o pe Dia la san cat de des s-a putut; parca nu s-a extins inflamatia si durerea e mai acceptabila. Sper sa treaca incet, incet. Febra nu am facut.
Roxana, va doresc multa sanatate!!
Tanima, incepem ? Tinem pumnii!

O duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Fetelor, sa-i tinem pumnii lui tanima ca i sa rupt apa si a fugit la spital. Doamne Ajuta sa ajunga cu bine si sa nasca usor, multa sanatate Tatiana, te pupam si suntem alaturi de tine!

Ingerasul meu
Povestea mea

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Xandrutza, Bogdi cand era la faza asta facea pe oriunde, in pat, pe covor, pe parchet, pe unde apuca. Citisem intr-o carte la un moment dat despre faptul ca (virgula) controlul sfincterian este legat de dezvoltarea vorbirii. Nu stiu daca este adevarata treaba.

Cristina, s-ar putea sa nu-ti faca Vlad roseola, ei sunt deja mai imuni la aceasta boala, dupa 2 ani parca.

Mexxa, schimbarea aceasta sa va aduca numai bucurii pe toate planurile.

Lexi, cum e Maria?

Beatrix, voi cum sunteti?

Noi nu am facut mai nimic zilele astea. Vineri am fost la o intalnire cu aradencele, am fost 12 mamici si 21 de copii, plus 2 la purtator, intr-un apartament . Ieri am facut cate ceva prin casa, azi mancarica si niste clatite ca nu am facut de un car de ani si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Tanima
Tinem pumnii sa aibe o nastere usoara si o bebelina cuminte si papacioasa.

Mergi la inceput

Tanima, nastere usoara! Multa sanatate tie si bebelinei tale!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Eu nu pot sa scriu mult ca-mi sta Maria in brate, vede ratele de sus si zice "mac-mac-mac"! Ne citim maine!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Tanima, nastre usoara, bebe sanatos, refacere rapida si mult laptic!

Roxana, iti trimit pm maine! o sa-ti dua si nr de fax de la noi si trimiti deodata si la mine si la farmacie! e ok marti ca si asa maine nu se lucreaza ca e srabatoare la noi! multa sanatate!
xandrutza, cum mai esti cu sanul? sper s anu mai fie probleme!
noi suntem bine! nu ma mai lasa eric s ascriu!
va pup

Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Tanima, nastere usoara si fetita sanatoasa tun!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Beatrix, ma bucur mult ca Eric e mai bine. Ne-am tot gandit la voi! Ce bine ca maine aveti liber, va mai odihniti putin. Ce sarbatoare e, ziua nationala?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput