Bucurii de sept-oct 2006 (156)
Raspunsuri - Pagina 17
CristinaGoji spune:
Neatza 
Beatrix - sper ca e mai bine Eric
Ai mei is ok, dar astept de la o zi la alta roseola lui Vladut cica perioada de incubatie e de 5-15 zile.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
tanima_i2002 spune:
SAlut fetelor
Eu aseara am pierdut dopul. Dupa ce am luat un no-spa forte contractiile s-au mai rarit. Acum nu stiu, ca la Rares am pierdut dopul la 6 si deja aveam contractii regulate. LA 11 am nascut, ce e drept prin cezariana.
INTREBARE: se poate sa mai stea pitica mea si fara dop? Ati patit sa pierdeti dopul si sa nasteti mult mai tarziu?
Mie mi-e teama sa nu se rupa membranele. Dr ma chemase pe 9 febr. Eu stiam ca oricum nu va mai rezista atata. Eu tot am contractii si fata e f agitata si da semne ca vrea sa iasa.
Multa sanatate la puiutii bolnavi, am citit doar pe fuga cateva mesaje, merg sa dau de mancare la flamanzi si direct in pat.
VA pup.
Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

eunice78 spune:
Tanima, in carti scrie ca nasterea survine in maxim 2, 3 zile de la pierderea dopului...dar se poate produce si in cateva ore. Mai scrie ca dupa ce ai pierdut dopul, daca iti curge sange trebuie sa mergi la dr, daca nu sa astepti sa ti se rupa membranele sau sa apara contractiile. La mine s-au fisurat mebranele si abia apoi am pierdut dopul.
Nastere usoara si bb sanatos iti doresc!
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
CristinaGoji spune:
Tanima nu stiu sa-ti spun. Ai grija, cronometreaza-ti contractiile si daca devin regulate, imbarcarea si la spital. Zi-ne si nou daca te duci la spital, sa facem galerie. Cate saptamani ai?
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Eu am probleme cu un san, ma doare si s-a cam intarit...
Tanima, nu dureaza tare mult din momentul in care pierzi dopul, cateva zile, maxim o saptamana, dar nu as conta pe maximul asta... Mergi la doctor, mai bine. Bafta!
Lili, o sa caut cartea.
Beatrix, sanatate lui Eric! Cum mai e?
Cristina, am citit mesajul tau, foarte interesant. Eu frectii nu am facut, nici impachetari, cel mult as folosi niste comprese, la tample, dar nu cu apa rece.
beatrix spune:
neatza!
neatza, raportam si noi ceva imbunatatiri! n-am mai depasit 39.5, e vioi deic cred ca ne revenim!
Tamina si eu stiu ca dupa ce pierzi dopul, nasterea poate survenii oricand! cel mai bine suna doctorul!
nastere usoara, sa fiti amandoua sanatoase si refacere rapida!
Cristina, sper sa nici nu ia Vladutz roseola!
Xandrutza, ai grija cu sanul! sper sa nu fie nimic grav si sa-ti treaca durerea! oricum, paote ar fi bine sa suni o doctora! de la ce crezi ca poate fi?
Adina, merci pt sfatul cu cartofii! am retinut!
Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
tanima_i2002 spune:
Fetelor, inca nu am plecat la spital. Am fost la cumparaturi si am venit doar f obosita, contractii ca de cateva saptamani incoace, nimic deosebit, contractiile de nastere le-am experimentat la sarcina anterioara deci stiu cum sunt, asa ca momentan stau calma. Maine fac 38 de saptamani, deci suntem in termen. Acum ma gandesc ca era o zi frumoasa sa nasc pe 9.02.2009, dar deja nu mai am nici o sansa sa ajung acolo. Am stiut de la inceputul sarcinii ca voi naste la inceputul lui februarie, acum ma rog sa nu nasc pe 2 ca e ziua finicei mele si nu as vrea ca fetele sa aibe aceeasi zi de nastere, dar nu eu hotarasc ce si cum, ci DD. Oricum eu am un feeling ca maine nasc.
Pe dr o sa il sun numai daca am motive, altfel nu ca ma pune sa merg la spital iar eu sa fac un drum la Bucuresti degeaba nu fac nici cum, in plus aici in spital nu merg nici de risc sa nasc in masina, e durere ce e in spitalul din Pitesti.
Va anunt cumva daca se intampla curand. Momentan sunt bine, baiatul meu a vrut sa stea pe la sora mea si e casa goala, prea multa liniste, e ptr prima oara cand se duce si sta la ea, dar cred ca o sa il trimit pe sot sa il ia mai taryiu ca nu ma simt bine fara el in casa cand stiu ca e la altcineva.
Multumesc ptr urari.
Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

Roxana01 spune:
Multumesc muuuuult de tot, Beatrix

. ma mai interesasem pe la rude in Germania dar fara rezultat. si pana acum nu i-am dat deloc dariei ranitidina, deci e o urgenta.
eu fac cum iti este tie mai bine. pot sa-ti trim pe fax la tine, la cabinet sau scanat. spune-mi tu metoda. numai ca nu mai am reteta, ca mie mi-a dat-o compensata si o retine farmacia o data ce ai luat medicamentul, asa ca va trebui sa merg luni la medicul de fam sa o iau din nou. iar medicul este dupa-amiaza, asa ca marti iti voi transmite reteta. despre bani, poate imi dai un nr de cont sa fac transfer bancar ca nu-mi place sa raman datoare, mai ales unei persoane care este atat de draguta si ma ajuta la nevoie.
iti multumesc inca o data si astept varianta ta. poate e mai bine sa-mi scrii pe pm, ca sa nu acaparam forumul cu probl mea personala. nu stii ce usurata m-am simtit sa vad ca ai gasit ranitidina sirop.
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=570270057734_14229559713&collid=19502908113.42874477613.1222433395146&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Roxana01 spune:
Tanima, nastere usoara in cazul in care se adevereste ce presimti tu! sa aveti un bb sanatos si sa te refaci repede!
am uitat sa va spun, eu azi am fost cu victor la spital, ca a luat de la daria raceala si in ultimele 2 zile tuseste in continuu. diagnostic: bronsiolita! asa ca azi voi dormi cu daria la soacra-mea ca sa nu o pun in contact cu victoras, iar mama e bolnava si ea, asa ca nu pot nici la ea sa ma duc.
eu sunt pe antibiotice si pastile de tuse (ca sunt si eu cu bronsita, dar macar imi pun masca pe fata si o mai protejez pe daria.
nu stiu, fetelor, iarna grea ca asta cu virusii astia n-am mai vazut! sper sa termin odata, ca m-am saturat!
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=570270057734_14229559713&collid=19502908113.42874477613.1222433395146&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
GETY spune:
Buna seara!
Am citit din urma si in graba ce-ati scris.
Am avut ultimele zile foarte ocupate la servici si nici la capuccino de dimineata n-am reusit sa va citesc.
Beatrix, sora mea i-a facut Mariei impachetari in prosop ud. Numai o data. Dupa aia i-a facut mai multe intravenos si pana in seara urmatoare, n-a mai fost nevoie. I-am mai pus eu o data sosetele ude cu otet cu apa.
Tanima_i2002, nastere usoara si aveti grija de voi! 
Mexxa, drum bun spre Bucuresti si sa dea Domnul sa scapati de toate toate problemele!

Asa creste Maria Diana