Bucurii de sept-oct 2006 (156)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Tanima, nastere usoara si o fetita sanatoasa, iar tie, refacere usoara si laptic mult!

Vesti proaste despre noi: Rares este bolnavior de trei zile, are amigdalita, a facut febra mare 39,5 (cea mai mare pana acum), am avut o noapte si o zi in care nu mai staim ce sa ii mai fac ca sa ii scad temp. I-am dat Nurofen alternativ cu Panadol, la 4 ore, timp de trei zile, i-am pus si o jumatate de Novocalmin atunci cand a facut 39,5. I-am pus sosete cu otet in picioare si comprese reci pe frunte. Dr de familie ne-a dat antibiotic Klacid la 12 ore si Fluimucil pliculete (pe care nu i l-am dat pt ca este secretolitic, iar Rares nu are secretii, nu ii curge nasul, ci doar o tuse uscata). Astazi iar a facut febra 38,5 si tuseste sec pana se ineaca. I-am dat din nou antitermice, insa nu stiu ce sa ii mai fac sa nu mai tuseasca (i-am dat Prospan picaturi, dar vad ca nu ii merge).

Va pup!
O noapte buna!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

tanima nastere usoara

Roxana01 sanatate multa tie si copiilor

princess Fabi are probleme cu amigdalele, de trei ori sa imbolnavit pana acuma din cauza lor. La fel nu avea secretii in schimb temperatura mare si tuse puternica. de fiecare data am incercat sa-i dam cate 3 zile siropuri (stodal, de pin si propolis) tantum-verde, Panadol, Novocalmin si nu aveau niciun efect, trebuia sa-i dam intr-un final Augumentin. La 3 ani vrem sa-i facem operatia de amigdale (sa le taie partial). Sper sa nu ajungeti la antibiotic, dar daca nu-i trece vorbeste cu doctorul lui si vezi ce-ti spune sa faci

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

seara buna

am intrat pe fuga, am facut o mare descoperire
FITNESS ACASA
www.pravaliata.ro/abdominale.htm" target="_blank">abdomene
www.pravaliata.ro/fese.htm" target="_blank">fese
www.pravaliata.ro/pectorali.htm" target="_blank">pectorali
www.pravaliata.ro/coapse.htm" target="_blank">coapse
www.pravaliata.ro/brate.htm" target="_blank">brate
www.pravaliata.ro/exercitiigambespate.htm" target="_blank">gambe si spate

sa ziceti voi daca nu am eu grija de voi

noapte buna si succes in modelarea corpului

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Lilina E super descoperirea, e bine daca reusesti sa le faci acasa. Eu una ma mobilizez foarte greu acasa a fac miscare, in fiecare zi aman si zic c fac maine, iar acest maine vine greu de tot Am pe calculator, programul pilattes, am bicicleta kettler crosstrainer, galtere si tot degeaba...rar ma bate cate un chef sa fac miscare. Imi propun sa merg la sala din martie, sa se mai incalzeasca putin afara, ca pe vremea asta urata nici nu am chef sa ies din casa. Totusi unele din exercitiile pe care le vad in link-urile pe care le-ai dat as putea sa le fac cand ma uit la tv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Ce faceti bucuriilor nu aveti somn?

Eu sunt insomniaca,burtica miscatoare nu ma lasa sa dorm noaptea ,doar ziua

Sophia 2ani 06.09.06
+31
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Tanima,
Ma alatur si eu galeriei de bucurii si-ti urez din suflet nastere usoara si un bebe sanatos.

Mama ce emotii m-au luat asa deodata,cand ma gandesc la nastere imi vine sa nu mai nasc

Sophia 2ani 06.09.06
+31

Mergi la inceput

ce faci ionica ce bine ca ai revenit pe aici Eu nu am somn, in ultima vreme mai devreme de 2 nu ma bag in pat. Tu ce faci? ce face Sophia? bebe din burtica?

Mergi la inceput

ionica Lasa ca trece repede, mergi la spital intri in sala..si gata iese bebe afara imediat, faci cezariana? Se uita si durerile de dupa, tu stii mai bine, daca te-ai decis sa-l faci si pe al doilea acum, inseamna ca ai uitat durerile de dupa prima nastere

Mergi la inceput

Helo Tasia,

Sophia doarme de pe la 9pm,bebe in burtica in schimb e dereglat total,ziua doarme iar noaptea ma rupe cu bataia.
Prima a fost cezariana dar nu mai vreau,brrrrr,mi se face pielea de gaina cand imi aduc aminte.
Optez pentru o nastere naturala si peridurala asta in cazul in cre este posibil,daca nu,voi face o adoua cezariana dar anesteziata complet si cu sotul in sala sa o poata prelua el pe pitica .
In alta ordine de idei,sunt singura saptamana asta,sotul este plecat in voyage de afaceri si cred ca voi fi cat mai des noaptea pe DC,imi era dor de un come back pe aici,de cand cu adoua sarcina, sunt la apel zilnic

Sophia 2ani 06.09.06
+31

Mergi la inceput

Pai ar trebui sa intri mai des pe la noi
Se poate sa nasti natural dupa cezariana? eu stiam ca nu, dar probail nu stiu eu bine. Stai linistita ca nici nasterea naturala nu este prea placuta, mai ales daca iti face siepiziotomie. Eu am avut dureri mari jos, noroc de colacul de la farmacie cu ajuorul caruia reuseam si eu sa stau jos ca oamenii

Am vazut pozele Sophiei e o dulceata Nu o vazusem de cand era mica, mica

Mergi la inceput