Bucurii de sept-oct 2006 (156)
Raspunsuri - Pagina 20
ionica spune:
Pai din cate mi-au explicat nemtii,se poate sa nasti natural dupa o cezariana,acuma,depinde de multe lucruri.
Oricum ,doctorul meu are planul A si planul B,nu imi este teama,sunt pe maine bune.
Imi este frica sa nu i se intample ceva la puiut,ca de mine, asta e ma reciclez eu cumva.
Sophia 2ani 06.09.06
+31 
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
tasia spune:
E bine ca ai doctor bun si k ai incredere in el, e foarte important asta
Eu am avut travaliu 8 ore, dar eram calma pentru ca stiam ca am un dr. de milioane
Ce poate sa se intaple puiului? Nu te mai gandi la lucruri urate 
Anastasia, mamica de
Mario-Fabian (25.09.2006)
AdinaF spune:
Tanima, fetitza sanatoasa frumoasa si cuminte iti doresc!
Asteptam veeestiiii!
ionica, respectabila burtica , esti sigura ca numai un carucior ai de declarat la semnatura?
Mult a fost, putin a mai ramas si la tine. Ritmul asta activ noaptea o sa-l aiba bebelusa probabil si dupa venireaa ei pe lume , atunci sa vezi party! 
tasia spune:
Ma duc sa ma uit la un film, deci tot pe la 2-3 ma culc si-n seara asta
Iar maine dorm pana la 12
Fimiu e la Predeal cu bunicii, deci imi fac de cap
Noapte buna 
Anastasia, mamica de
Mario-Fabian (25.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Buna!
Tanima, nastere usoara, o bebelina sanatoasa, cuminte si papacioasa!!
Alina, sanatate lui Rares!
Beatrix, sanul e ceva mai bine, zic eu, se atenueaza durerea incet, nici nu mai e asa inflamat; mmai vad zilele astea, oricum, nu am facut febra.
Flavia, s-a intamplat si o minune azi, si-a dat Narcisa singura pantalonii jos si a facut pisu la oala
in rest, pe unde a nimerit![]()
Lilina, poze din alea am si eu, cred ca mai multe, nu mi-a dat prin cap sa le pun aici... Dar de bine ce le am nu am lucrat dupa ele, m-am facut o lenesa
Ionica, bine ai revenit! Si eu stiam ca se poate sa nasti normal dupa cezariana, dar depinde mult de cum s-a refacut muschiul dupa prima incizie. Oricum doctorul decide. Stai linistita si cu cezariana, eu am 3, la ultima mi-a fost cel mai frica si a iesit cel mai bine, m-am recuperat foarte usor![]()
ionica spune:
Adina,
E doar un carucior roz sigur,e mare stiu.
Am sot sportiv de 192cm,prima bebelusa a fost la fel de mare .
| Citat: |
| citat din mesajul lui AdinaF Tanima, fetitza sanatoasa frumoasa si cuminte iti doresc! Asteptam veeestiiii! ionica, respectabila burtica , esti sigura ca numai un carucior ai de declarat la semnatura? ![]() Adina, imblanzit(a)oare de Fabian si Alexander (06.10.2006) |
Sophia 2ani 06.09.06
+31 
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
ramomar spune:
Buna dimi mamici si bucurii,
Trezireaaa!
e gata!
tanima sper ca ai avut o nastere usoara! Recuperare rapida si o fetita sanatoasa si papacioasa iti doresc! 

ionica ma bucur mult sa vad iar mesajele tale
M-am uitat si eu la pozele tale si am vazut o gravidutza tare sexy
, iar Sophia este o scumpa!
beatrix ma bucur ca Eric e mai bine! imi pare rau ca nu am fost pe faza sa-ti raspund despre impachetari. Si eu stiu ca nu e voie cu apa rece, dar Cristina a fost pe faza!
princess multa sanatate si lui Rares
! of nasoala febra asta mare si neputinta de a face ceva in acele momente.
lilina
ca ai grija de noi.
xandrutza sper ca esti mai bine cu sanul!
mexxa drum bun spre capitala si odata cu aceasta schimbare va doresc sa scapati de toate problemele
eu sunt suparici
. Mi-am dus mogaldeata ieri la parinti si acolo va ramane toata saptamana, din motive de renovari prin bucatarie. Aseara cand am intrat pe usa m-a bufnit plansul, nu ne-a intampinat nimeni topaind ca un iepuras si strigand de bucurie : "ce bine! mami si tati" (ce bine ca mami si tati au venit acasa) mi se pare asa goala si pustie casa fara ea...
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
lilina spune:
bunaaa,
tanima, sper ca eshti bine, la fel si bb

gagici, am inceput sa fac exercitii dupa pozele animate cu fitness, mare descoperire
mai ales pt.abdomene si coapse, am mai sapat pe net si am gasit explicatii despre abdomene, mai exact cum sa le executi corect, pt.ca degeaba faci 1.000 pe zi daca le faci gresit, mai bine mai putine si bine, apoi cresti progresiv numarul lor
eu sunt diperata sa-mi modelez abdomenul, vreau sa-mi fac o operatie estetica de scoatere a unei cicatrici de pe abdomen si nu pot daca am suncile astea, asa ca tre' sa trag tare anul asta daca vreau sa-mi fac in viitorul apropiat aceasta interventie
promit ca o sa ma mobilizez sa ajung si la masaj si impachetari ca sa fie tacamul complet, bani sa fie 
in plus am inceput sa fac regulat la stepper, am crescut de la 20 min la 40 minute, ceea ce e mare lucru pt.cat de slaba sunt eu la rezistenta
va povestesc toate astea pt.ca stiu ca va mobilizez si pe voi, cat de cat, ca sa va apucati de fitness si diet (cele care vreti si aveti nevoie)
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
aaa, am uitat sa-mi laud comoara....Vladone a fost taaare dragastos in week-end si destul de cumintel, cand l-am culcat sambata la amiaza a fost foarte dragalas, ne-am gadilat si ne-am pupat si mi-a spus ca ma iubeste, de fapt eu ii spunea "Doamne, cat eshti de dragut, iubitu' meu, te iubesc muuuult de tot" si el intuia cand urma sa ii spun "te iubesc" si spunea odata cu mine si ne amuzam teribil....a fost asa....de vis....mi-a ramas in minte si in inima ziua asta
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Roxana01 spune:
Lilina, felicitari pt vointa! eu ma tot chinui sa vad unde gasesc dvd-ul cu taibo al andreei raicu ca vreau sa ma apuc si eu in casa de gim, dar mie imi trebuie sa fac dupa dvd, altfel nu ma mobilizez eu sa fac serii complete de exerc.
cea mai buna prietena a mea si-a facut sapt trecuta lipoaspiratie pe abdomen (e obsedata de asta, cam ca tine). ii ramasese putina burta, tot de la nastere, in rest slabise rau de tot. iti voi da mai multe detalii despre cum a fost dupa ce ma vad cu ea, daca vrei. deocamdata stiu ca a costat-o 1500 E si a stat doar 2 zile in spital.
eu am reusit sa slabesc vreo 7 kg in 2 luni, de la 71 la 64, dar mai am sa ajung pana la 57, cat aveam inainte sa raman insarcinata cu daria. probl mea nu sunt kg cat este felul in care ma "pleostesc" din cauza lipsei de sport. nu mai am aceeasi vitalitate a muschilor si asta ma ingrijoreaza.
Beatrix, astept rasp tau. cred ca nu ai mai reusit sa intri pe forum.
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=570270057734_14229559713&collid=19502908113.42874477613.1222433395146&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)