Pepenasi de iulie-august 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna ziua la toata pepenimea!
Raportam si noi la 5 luni :8600Kg si 70 cm.Am facut si vaccinul de 4 luni si nu am plins deloc ,am plins mai mult la imbracat.
Am fost ieri la Anina si a fost super Serban afost un cuminte a ris la toata lumea a vb cu toti adica ga gh ma bm,ce poate el.Cred ca i-a placut.
Kla felicitari sa ai o sarcina usoara

La multi ani sarbatoritilor zilei de azi si iei iar pt tine Anco!

Eu nu vreau sa stiu cine a fost cred ca a vrut sa destinda atmosfera nu sa ii faca rau lui Mada.Daca se afla ar fi iar tensiuni si cred ca familia asta nu mai are nevoie de asa ceva.Am insa o rugaminte sa se intoarca MADA si SUN. ca odiseea aceasta fara el nu este completa si sa nu uit de CAMY.Deci sa vina toate inapoi sa fie ca la inceput !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Kla nu pot sa cred, mi s-a facut pielea de gaina. Ce ma bucur pt tine. Multa sanatate si sarcina usoara.

Deci sa nu incercati sa faceti branza din lapte de mama ca nu va iese. Nu se incheaga si pace.

Mai, asa ma puneti pe ganduri cu fieru asta. Si noua nea dat fara analize. E intr-adevar cam palid si io am avut anemie in sarcina da nush ce sa zic. Oricum sa-i dau pana la 1 an mi se pare mult. Hemoleucograma o puteti face si fara trimitere? Si ii ia sange din degetel?

Noi stam bine cu laptele, chiar pocnesc tzatzele ca la inceput, crek si din cauza ca si-a rarit mesele de cand cu piureurile.

Poze noi cu noi.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata spreseara

la multi ani pepenasilor nascuti in zi de 22

multumim de felicitari

anaco a mea setrage de urechi de ajunge sa se zgarie atuncicand ii e somn. daca te lasa sa o atingi pe urechi si nu da semne ca o doare io zic ca nu ai dece sa iti faci griji. acu vadca ti-au raspuns si fetele mai jos

mina sa foloseasca mamaruta sanatoasa scaunelul

gabriela eu n-as risca cu laptele de la tarani. poate sa fie si vaca lu' bunica ca tot nu are de unde sa stii ce infectii are animalu si ce manaca. eu i-am luat azi de la cedra lapte proaspat pasteurizat care chiardaca e prefiert dr mi-a zis sa il mai fierb o data.

the_andreea felicitari

kla mi s-a facut pielea ca de gaina felicitari mamico

capri ai drepate

turtu drum bun si sa ajungeti sanatosi

irda sanatate si cum vrea Cel de Sus

trimit si revin

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna seara
citesc si nu imi vine sa cred.... in primul rand noi am lipsit cam mult de pe forum si nu prea am avut timp sa citesc toate capitolele cred ca sunt 7 la numar....nu stiu povestea, dar am citit acum ca au pleact MADA, SUN si CAMY daca nu ma insel...parerile vad ca sunt pt a spune cine a inceput povestea asta, dar Eu una nu as fi deacord.... cine a fost... intrun final se va singur de gol... si parerea mea ca se simte cu musca pe caciula... poate va avea curajul si taria sa isi ceara macar lor ( mada, sun) iertareprintr-un PM daca nu oficial....
de cand am nascut pe Darius... si v-am cerut parea in legatura cu dezvoltarea copiilor, sfaturi si discutii a fost ff bine... deoarece eu una stau in timpul zilei singura cu strunful si poate simt nevoia sa discut cu cineva.... acele persoane ati fost voi ... Familia virtuala.... dar pina a ajunge la discutii contradictorii urate, jicniri si altele chestii cred ca a fost un pas mare facut de cineva.

sper din tot sufletul sa se intoarca fetele si sa putem sa discutam iar ca inainte.....

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...sunt in zona...
am intrat sa nu ma dati disparuta..

am citit ce a scris capri , dar nu am apucat sa recuperez tot cap...sunt cu mihaita in brate...si eu sunt curiooasa cine a fost...

Oana, multumim; tati a facut poza...Eu am incercat sapt trecuta s amai pun poze, dar nu m-a lasat picasa...

Sper sa revin mai tarziu

Mina, Deea..

La multe lunite sarbatoritilor de azi!!!...

Kla, felicitari!!! Bravo!!! Ma bucur tare mult pentru voi.

Madina , La multi ani pt Adrian!!! Ce repede a trecut timpul!! Parca mai ieri ii taiai motul...

pepenasii..

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Eu nu vreau sa stiu cine a fost cred ca a vrut sa destinda atmosfera nu sa ii faca rau lui Mada.

Serbanica, . Si eu zic la fel.

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MESAJ IMPORTANT PENTRU MAMICILE DE MOFTUROSI IN ALE LEGUMELOR!

Dupa cum stiti, de vreo 6 saptamani ma chinui sa o conving sa manance legume, fara succes.
Un mic succes cand am pus pui, dar succesul a durat numai o zi
Un alt mic succes cand am repetat 3 zile la rand aceeasi combinatie, dar si asta a durat tot o zi....

Ei bine, m-am apucat de "camuflat", vorba lui Boti. Cred ca subapreciem chestia asta fratilor!

1. Luat cu lingurita piureul cel scarbos si manjit cu iaurt (adica luat cu lingurita si putin iaurt). Succes garantat!
2. Pus doi biscuiti mici de bebelusi in apa fierbinte ca sa se inmoaie perfect si pus deasupra doua linguri din alt piure scarbos. Succes garantat!

Deci meniul de succes de azi a fost pastai verzi + conopida + piept de pui + biscuiti. Scarbos ha?
Asta e cam ca parizerul cu gem pe care il manca un prieten al meu, da' aia e... pana o lamuresc si pe ea ca trebuie mancate chestiile astea....

KLA - felicitari pentru burtica!

Pe mine nu ma mai intereseaza cine a facut pe 'comitetul'. Macar se stie ca nu e Mada si asta era un lucru important, dar suspiciunea asupra altor persoane va continua, lucru care mi se pare incorect (ca sa fiu politicoasa...) si asupra caruia am insistat inca de la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Azi am fost la dr si de luni incep sedinte de fizioterapie pt ca am spondiloza cervicala si discopatie lombara,tb sa ma apuc de tratament chiar inainte sa raman gravida.
Caprioara eu iti respect decizia sa nu ne spui cine a fost dar macar Mada cred ca are dreptul sa stie cine i-a furat identitatea.
Kla felicitari pt bb2 si sarcina usoara.
Flo la nunta mea sotul meu a cumparat buchetele si pt mine si pt nasa.
Annababy ma bucur ca Ioanei ii place carnita.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

bujo superrr Ali Ben Filipanu; e mishto de tot camasa lui de noapte!!! acu' spune-mi ce mai are dedesubt..doar scutecu? in ce-l culci si cat de gros e? si..cate grade aveti noapte acasuca?
tecky sanatate multa si fa-te bine rapid....sa poa' sa vie barza (si la voi)
anka bravo pt scarbiceniile oferite lu' fii'ta! daca fetii ii plac combinatiile..da-i bataie!
serbanica wow..da' sunteti marisori nu gluma! barosanu'

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Oana doar cu camasuta doarme. Il bag intr-o paturik cu fermoar ca altfel se dezveleste, e cao pilota mai subtirik. In casa avem 21 grade, dar termostatu e in sufragerie unde e mai rece. In camera se fac in jur de 23 cred, ca tinem usa inchisa.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput