Pepenasi de iulie-august 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Se pare ca Ioanei ii place carnita, ca si ieri si azi a papat mult mai bine, eu ma declar multumita de evolutie, dca o tine tot asa e super...bine, tot s-a mai strambat, s-a intins, s-a arcuit in scaun, dar usor usor si cu multa rabdare am reusit sa papam binisor Am schmbat lingurita, adica am incercat azi cu o lingurita normala de adulti , cand s-a plictisit de ea am trecut la alta de ceramica, si apoi la binecunoscuta seringa de panadol Fac si eu tot felul de artificii, ce sa fac...
Dar am o intrebare, stiu ca s-a mai discutat, dar si eu (ca si Ile) fac parte dintre cele care nu baga la cap decat atunci cand se confrunta cu problema...de cate ori pe sapt pot sa-i dau carnita?o data la 2 zile? Sau zilnic?
Saptamana viitoare trecem si la branzica, si sper ca o sa-i placa si asta...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multumesc! Hai ca m-ati facut sa

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Anna Baby de 5 ori/sapt. carnitza si de 2 ori/sapt. galbenush.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Flo mersi.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

La multi ani bebeilor de azi!
Tecky
Ana a, ii mai zic si eu ca o intreb pe educatoare, dar al meu nu da inapoi. Plange ca sa nu-i zic si dupa aia iarasi zice ca nu mai vrea. Ieri a fost mama la gradi si i-a dat jocurile educatoarei ca sa ii dea lui Luca pe rand cate unul. A venit acasa incantat ca a zis doamna ca ii da jocuri daca nu mai plange la gradi si ca ea e multumita de el... Insa mai pe seara a inceput iarasi ca el nu mai vrea, ca nu mai vrea sa scrie atat in caietul de semne grafice si ca ce se face el cand ajunge la cifra 8, ca el nu stie sa o faca... A inceput sa se miorlaie ca nu vrea nici la pictura, ca nu-i place...
Apropo de oac, oac sa vedeti ce mai cantam eu pe strada, cand mergeam la plimbare. Se uita toata lumea la mine cand faceam oac, oac...
Diarux, cred ca deja ai vazut ce am scris despre... Nu il loveste nimeni si zice ca nu are nimic nici cu copiii.
Iriss, am si eu un mos care ma pandeste si cand duc gunoiul...
Ooka, da ce e ala quark???
Ileanna, dreptate totala!
Violeta29, educatoarea il iubeste pe Luca. A zis ca e singurul copil pe care l-ar lua acasa. Iar el e un scump si un cuminte la gradi...Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat in copilarie!
Anaco, ar trebui sa faca si febra, sa fie foarte agitata, sa frece varfurile picioruselor unul de altul si sa frece capul pe perna (semnul pernei). Daca nu are si altceva e doar faptul ca a descoperit urechile! Si al meu se trage de ele.
The Andreea, felicitari pentru MA_MA!
Kla78 asta da performanta, sa dea DD sa fie bine si sa fie sanatos piciulica din burtica!
Irda si eu tocmai voiam sa povestesc ce m-a rugat Luca! Zice copilul, "Mama, cand o sa fiu mare vii cu mine sa ma ajuti sa aleg o verigheta si un inel cu diamant ca ale tale?" Eu zic "Pentru cine, mami?"..."Pai pentru nevasta mea!" M-a lasat paf scumpul de el! Pupam si noi gasca de fete dulci!
AnnaBaby eu stiu ca se da zilnic, iar cand bagi galbenusul o sa ai de doua ori pe sapt ou in loc de carnita.
Din ciclul ce traznai le trec prin cap copiilor mei David si Luca se jucau cu cuburile si zice Luca lui David: "Iubito, hai sa ne plimbam cu barca", la care Davidu zice: "Nu, ca ne inecam, iubitule!"

Eu azi am fost afara, am distrat copiii mai mici si acum i-am bagat la somnic. Cel mare zice tasu ca nu a mai plans azi de dimineata la gradi. Sa vedem ce zice cand o veni acasa.
Va pup si va urez toate bune!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Anna minim de 5 ori / saptamana. Asa mi-a spus si mie dr-itza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Mitzi, si Stefan chiar azi dimineatza a plans ca nu vrea la camin pentru ca sa saturat de lectii ca toata ziua ii pune sa faca numai treaba si el nu mai vrea sa faca nici o treaba! Si este abia in grupa mijlocie...ce o sa ma fac cu el la pregatitoare?? Luca in toamna merge la scoala?

Flo, zi si mie 2/pe saptamana ou inseamna 2 oua? sau cate un jumate pe zi?

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_a

Flo, zi si mie 2/pe saptamana ou inseamna 2 oua? sau cate un jumate pe zi?

Adica incepi cu 1/4 apoi 1/2...1 galbenush de 2 ori/saptamana.
Deci la final ajungi cu 2 galbenushuri/saptamana. Dupa 1 an merg 2-3 oua pe saptamana in zilele fara carne.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Ana a, eu il dau la toamna ca va avea sase ani si sapte luni. Eu cred ca e bine asa. Daca l-as da la sapte ani si sapte luni ar fi cam ca magarul intre oi. Nu stiu frate ce ne facem cu astia ca sunt mai rau decat eram noi, dar si lectiile mai grele ca noi nu faceam bastonase si litere la gradi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Kla felicitari ptr bb din burtica! ce veste frumoasa si emotionanta/

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput