Pepenasi de iulie-august 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

anna in prima saptamana eu i-am datcarnita de 2 ori, apoi de 3 ori iar de saptamana viitoare va manca zilnic dupa programul: piept, ficatel, ou, piept, ficatel,ou, etc

ana_a in prima faza ii introduci doar 1/4 din galbenus => 1/2 din galbenus in prima saptamana, apoi jumate => 1 galbenus pe saptamana si apoi un galbenus x2 pe saptamana. vadca a raspuns si flo

bujo mai bine fa-i analizele. nu orice laborator ia sange din degetel. la noi iau numai astia de la synevo/ medicover.

tecky ai facut radiografie pt diagnostic? si eu banuiesc o discopatie da' parca nu m-as iradia...sanatate

serenity in seara asta am aplicat si eu cuc-bau de dupa picioarele ei si faza cu stranutul si radea cu gura pana la urechi

si altafaza in seara asta deras cu gura pana la urechi. la baita ea se joaca cu 2 ratuste...clasicele ratuste cu taraitoare care tipa cand le apesi la care am scos taraitoarea le-am umplut cu apa apasand pe ele - rasete cu gura pana la urechi dece frumos facea apa bulbuci dupa care o stropeam cu apa din ratuste - rasete cu gura pana la urechi iar

ptcele interesate - exista pe piata, eu mi-am luat-o din carrefour, ocarte numita "mami, tati, ma auziti? scrisa jaques salome. e despre comunicarea parinti - copii. detalii www.supercarti.ro/carte/mamitatimauzi_i_.html" target="_blank">AICI am rasfoit-o in magazin, mi-a placutce am citit pe diagonala si am cumparat-o. am auzit de bine despre ea.

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Kla Sa fie intr-un ceas bun!!! Sarcina usoara si bebe frumos si sanatos

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Acum am si eu o problema...

Eu inteleg ca au fost valuri, inteleg ca unii au fost deranjati de altii, dar se ajunge prea departe!

cine i-a sters albumul lui Mada de pe picasa??? Mada lasase albumul pentru ca intentiona sa mai puna poze din cand in cand!

care e persoana care crede ca are dreptul de a sterge un album care nu ii apartine? cine se tot tine de glumele astea proaste??

Am intrat azi sa pun si eu niste poze noi, si sa-mi mai spal ochii cu niste pepenasi si iaca lipseste un album! Si ca prin minune ii apartine lu' Mada...mai sa fie!! cine e mah desteapta asta? Iesi la rampa madam!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Ariadna eu acum am intrat pe pepenasi si albumul lui Mada e chiar primul, dar e gol. Oricum era gol inca de la "scandal".

Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

ariadno sigur nu l-a sters singura?

-------

-------

Mergi la inceput

Nu l-a sters singura. Am intrebat-o. Albumul nou e facut de mine.

Mergi la inceput

foarte tare...ceva e putred...of...vadca si rux si-a sters pozele. ce-aveti fratilor?

-------

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Nu putem sa lasam toate copilariile astea deoparte si sa ne vedem de ale noatre?
Imi pare rau k fete au plecat dar e alegerea lor nu lea gonit nimeni!
Eu una sincer am revenit acu 3-4 zile si deja imi vine sa plec...aceleasi discutii la nesfarsit! Daca aveti chef de cearta si de facut pe detectivi va rog eu sa va duci la subiectu de la zz si gata!

E urat k printre sfaturi pt bebei si etc sa gasim numai ranchiune..ironie..rautate smd..

Nu vreau sa va suparati pe mn dar eu zic k a trecut faza cu comitetu, am supravietuit...sa fie sanatoasa cea care a facut chestia asta de prost gust , inseamna ca are minte cat un cartof...nu va ganditi k cine ne citeste rade de noi? "familia virtuala" pe naiba!

Maitreyi Ma bucur ca merge Daca mai imi amintesc si mai descopar ceva iti zicexperimentam..o sa incerc si eu faza cu ratustele

Va pup, si va rog sa nu mio luati in nume de rau...dar totusi

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

vazut pozici cu copilasi blonduti si dulci si dragalasi - casian si surioara lui , ochiosu radu mihai , andreea maria cu o super freza ,david si alex , irina paula cu gura pana la urechi , ochisori si pulpite de nancy , nicholas zambaret printre multe jucarii , ioana maria cu un super scaunel de masa (ce marca e?) si care zambeste satisfacut , filipanu flacau la 4ace , ana irina mirata de ce "caciulita" are

-------

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

foarte tare...ceva e putred...of...vadca si rux si-a sters pozele. ce-aveti fratilor?

-------

-------

io pun altele fata, stai tranchila. numa ca tre sa am si timp.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput