Pepenasi de iulie-august 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
maitreyi spune:
pfiu...ci bini...atunci stau si astept pozici ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
anaxena spune:
eu nu am fost "COMITETU'"!!!si nici nu am sters albumul lui mada!!! io zic ca cele care nu se simt ca au facut parte din comitet sa scrie mare sa se vada!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
dana81 spune:
Buna seara!!!
Eu sunt prinsa rau in proiecte si examene...voi intra mult mai rar pana la sf sesiunii!!
BOTI multumesc pt lamurirea cu glutenul
KLA felicitari!!!! Ce dor imi e si mie de burtica...nici eu nu ma protejez..asa ca cine stie
Imi pare rau ca iar s-a revenit la acelasi subiect...eu una nu ma pricep in ale calculatorului asa bine asa ca nu mai are rost sa spun ca nu am legatura cu ce se intampla...iar Mada nu ar fi facut asta..eram sigura..
Va pupacesc si va mai citesc asa din umbra!! Ma obosesc rau exam astea...capul meu nu mai poate duce deloc
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
ariadnabr spune:
Da, vroiam sa zic, profa pune poze noi
Da' mi-a luat-o inainte 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
boticelina spune:
Seara buna si de la noi! pupam pepenimea
si multumim celor care ne-au vizionat okisorii si pulpitzele 
Pica poate gasesti unul electronic care sa masoare si in grade F si C, ca daca e doar in grade fahrenheit trebuie sa mut si computeru in bucatarie ca sa le convertesc ![]()
Mai, pe mine una m-a amuzat la culme chestia cu comitetu' de criza, am interpretat-o in contextu mai larg al crizei economice mondiale
, personal chiar nu mi s-a parut extraordinar de deplasat, da' oi fi io gresita. Si sunt de acord cu Irda referitor la gestul Sunisorului de a o scoate pe Galu de pe lista, stiti ca ea e o persona care apreciaza discretia, ea a fost destul de reticenta si la inceput cu pozele, mi s-a parut usor bizar ca v-a surprins decizia ei. E pur si simplu vorba de o optiune personala si atat. Eu in locul ei nici nu m-as fi obosit sa dau explicatii...
Imi pare tare rau de toata tarasenia ca uite, nu mai vin fete la care eu tineam tare mult, Sun, Mada, Biri, Diana, Nati... 
Ma duc sa fac o placinta cu mere si, ta-na-naaa, primul pilaf cu pui si morcovi pt gargaritza. Wish me luck...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
ileanna spune:
Mda, abia astept sa aplic si eu pontul ankai. Ca bineinteles ca m-am dus pe mess si am luat-o la stresat.
Gini vrei sa zici ca merge si cu cereale??
ileanna spune:
Tre' sa zic si eu ceva?
Bai nu zic, ca mi se pare ... cumva.
Eu am mai spus ca e aiurea ca pentru 1 persoana sa suferim 100. Ar trebui sa fie ignorate manevrele astea ale "persoanei". Care manevre probabil ca vor continua. Fct de posibilitatile "persoanei" si oportunitatile care i se ofera.
ileanna spune:
A, si parerea mea ... le fel. faza cu comitetul a fost nevinovata si haioasa.
Porcariile au fost altele doua:
1. modificatul listei
2. stersul albumului lui Mada

Maya (27.06.2008)