Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

hellou.Am intrat si eu putintel sa le felicit pe belleane pt frumoasa varsta,desi cu intarzaiere,La multi ani si sanatate maxima alaturi de toti cei dragi,
Doloress,congratuleishen pt cetatenie
Daria,la fel si sotului tau felicitatiuni pt realizarea pe care o astepta de atata amar de vreme
LA multi ani si pt puiuti sarbatoriti zilele astea cat nu am postat,sa cresteti mari si cumintei si sanatosi
Eu am avut o saptamana de kko,care desi incepuse bine luni,marti am avut surpriza de a mi se prezenta socrella,exact dupa 3 luni de la ultima vizitaA venit vezi doamne sa ma mai ajute,ca duminica cand am fost la ei le-am dat vestea ca vor mai avea un nepotel/nepotica Au ramas ca trazniti,dar asta-i viata de cowboy.Si m-a ajutat.....sa imi fac mai multi nervi decat pot duce.a stat non stop cu sara in brate si la 12 dupa ce am culcat-o s-a trantit pe jos sa se joace cu Alex,a asteptat sa ii pun masa,sa strang masa,ca deh,nu mi-e de ajuns dupa 2 copchii.Si mi-a si deochiat fata cand aplecat ca mi-a urlat toata seara,de am dus-o la o tanti sa ii descante >si de marti,nene,ma suan zilnic de 2-3 ori si pe fix(ca deh,le-am bagat fix,mai bine ne bagam un pai in coor)si pe mobil,ca ce fac,cum ma simt,ca o sa mai vina dar acum mai are putintica treaba acasa.Ieri i-am respins apelul si m-a mai sunat o data dupa vreo ora sa imi spuna ca de dimineata a vrut iarasi sa vina dar au fost astia cu maxi taxi in greva (d-zeu sa le dea sanatate ca m-au scutit de prezenta ei )
Si azi dimineata cand ii dadeam Sarei sa pape,ma trezesc cu amandoi,si cu socrelul,el a venit sa care niste pamant din poarta ca au schimbat astia de la renel un stalp si l-au lasat acolo,si a venit si ea sa ma mai ajute........sa imi dea de lucru,adica 4 geci groase de-ale cumnatelului meu sa le bag la mine la masina ca el nu e acasa si i le-a gasit murdare,si apoi a mers la el sa ii faca curat,i-a sters geamurile si schimbat perdelele>Si la amiaza a trebuit sa le pun si masa,sa le dau si copiilor sa manance,sa spal si vasele si dupaia sa ma apuc sa bag si eu la masina ale noastre ca maine suntem la un botez,duminica nu se spala,si pe luni as fi avut 5 ture de spalat.apoi daca mai continua asa,am sa le zic frumos in fata ca ma lipsesc bucuroasa de asa "ajutor"ca Doamne-ti multam,copiii mi-s cumintei,se joaca si singuri si eu imi pot face linistita treburile,fara stres si nervi suplimentari.Si s-a suparat cu tot cu dos cand i-am zis ca luam si copiii la botez,ca ea vroia sa ina sa stea cu ei.I-am zisca daca vroiam sa stea ea cu ei o anuntam demult.Uoffff doamne ce m-am descarcatdar pesimt ca luni marti iarasi voi avea "ajutor" si o sa explodez,si atunci sa te tii nenicule,cre ca ii fac vant pe poarta desi casa e a lor,proprietatea noastra e la tzarania unde stau ei,n-au decat sa facem schimb ca nu ma supar:aici am 50 mp maxim de curte,iar acolo am 3600 mp,si sa ii primd ca vin nechemati.
Acum fug sa ii dau sa pape Saratzinei ca s-a trezit,si il asteptam pe tati samergem in carrefure ca am programare la tuns si manichiura

Va pupic pe toti si toate.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Groaznic ce s-a intamplat in Belgia.Sunt shocata.Cata nebunie si cruzime pe acel monstru ca sa intre in cresa si sa injunghie copii.
Asemenea oameni nu ar fi trebuit sa se nasca niciodata.
Stiri din astea ma debusoleaza si ma dau complet peste cap.

In ce lume nebuna traim.Saracii copii, saracii parinti,rude ,prieteni.
Atat de trist si frustrant .
Cum naiba sa te impaci cu situatia asta?Cum sa ti-o explici?
Imi vine sa plang....ce lume rea...am asa furie pe monstrul ala care a omorat copiii si pe educatoarea de la cresa.
Cum am mai zis,sunt in stare de shoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Intra pe http://www.paginiaurii.ro si la "ce cautati" scrie "pe cineva muncind", apoi apasa "cauta" si citeste rezultatul.

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

hahahhaaaa eu sunt una din aia

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
Poze noi
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adidana13

Dragele mele, multumim mult pentru urari, intr-adevar e mare minune sa-ti vezi puiul crescand si dintr-o data! pac! 9 luni...e ditamai barbatul...
N-am mai intrat pentru ca ma solicita atat de mult, incat ma simteam vinovata cand va citeam si el chitaia din patut dupa mine...asa ca am preferat sa stau cu el, sa ne jucam(deja stie sa se ascunda dupa paturica si facem bau!) sau sa ne jucam cu o masinuta pe care i-o trimit dintr-un colt in altul al camerei, iar el fuge - adica se taraste ca o rama, ca nu stie de-a busilea...stie sa isi traga body-ul de pe el, daca are scoase manecile, ne pupam de dimineata pana seara intr-una...ce mai, s-a facut baiat mare si destept...Aaaa...si uitam...mai toata ziua, daca se poate, sa mergem ca barbatii, drept, prin casa...tzop,tzop,tzop...stangu', dreptu', stangu', iar stangu'...
Cu papa tot asa stam: 4-5 lingurite din orice si stie ca are mama tzatzi completare, asa ca nu se omoara sa pape mai mult.
Chiar azi am gasit explicatia serilor chinuitoare, in care il tineam pe piept si il leganam, in timp ce el dormea si sugea...sau sugea si dormea...ceva de genul asta: ne-a explodat gingiuta de sus si s-a ivit un mic coltisor alb, de la cel de-al treilea dintisor...iar al patrulea e ascuns inca, dar mami l-a intrezarit...frumos cadou, nu?
Iata ce baiat mare am, ca sa ma credeti!
Va pupam si sa fiti sanatoase si sanatosi!

Adi si Vladi
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

hahaha...sotul joaca bile cu voinicul in brate.. ce tare. da, da, ai flacau mare!! imi place mutritza lui cand il scoti din cada cu parul ud...

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
Poze noi
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Of, ca nu se mai termina ororile pe lumea asta

Eu sunt rau cu raceala, am ameteli, imi lacrimeaza ochii, ma inteapa tamplele, nasul imi pulseaza si de ieri am luat de vreo 10 ori picaturi Nasic, cred ca mi-am nenorocit mucoasele pe viata

Am dormit prost. David nu s-a mai trezit dupa 2 ore, cum asteptam noi, ca sa-l mai tinem putin treaz si apoi sa-l culcam, a dormit 3,5 ore, iar cand noi - rupti de somn - ne-am spus ca incercam si noi sa ne culcam, dansul s-a trezit si ... va dati seama continuarea. L-am avut in cap toata noaptea, cu treziri la 2 ore, cu stat treaz, jucat cu manutele, cantat, tras de patura, eu am incercat sa dorm dar n-am prea putut. Mai baga picaturi, mai ia un Paracodin ca sa nu tusesti, mai fugi la toaleta in timp ce el zbiara caci crede ca-l lasi singur... cam asta a fost noaptea.

Acum ii dam lapticul mai devreme si speram sa se trezeasca dupa 2 ore maximum, daca nu, intram peste el si-l trezim noi, altfel iar vom avea o noapte de cosmar.

V-am pupat, SANATATE !!

Si cum, ma Cleo, chiar nu munceste nimeni in Romania aia, mai? Auzi, daca nu ai luat pana acum siropul ala Calma Baby, nici nu-l mai lua, incercam sa ne descurcam asa, ca tare mi-e ca oricum ar fi degeaba... Maine poate fuge Bogdan cu pachetul la Amad. Vezi ca e o cutie maricica si destul de greuta, sa nu te duci singura sa o ridici!

P.S. Am facut sarmale alaltaieri!!!!!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Iulia Baby Einstein l-a descracat sotul de pe net, insa nu stiu de unde exact ca nu ma pricep. Am sa-l intreb cand ajunge acasa.

Adriana da, am dulba cetatenie, aici te lasa sa ti le pastrezi pe amandoua. Am inteles ca si in Germania acuma te lasa. Acum trebuie sa ma interesez exact cum sa obtin cetatenia romana pentru Patrick.

Cleo tare faza cu pagini aurii!

Adidana ce baietel mare si frumos! Are niste ochi superbi!

Ylari si eu am admirat-o pe frumoasa ta ieri!

puiutilor care se sarbatoresc astazi Gabriel, Lorelei, Daria-Maria, Gabriela, Vlad-Andrei! Sa cresteti mari cu cumintei!

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

doloress tu ziceai sau cine de tragedia de la odiseea ian-febr..eu am cautat si am citit cateva capitole in spate dar nu am gasit..nimik..ai citit in alta parte?

vai.. ce s-a intamplat in belgia..dezastru...astia sunt anormali.. chestiile astea se intampla peste tot..nu mai stii unde sa mergi..

Mami de Eric 30.06.2008
ERIC

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna fetele,

Gata s-a incheiat prima saptamana de work. Per tottal a fost frumos la munca: timpul a trecut repede, mi-am revazut colegii, a fost destul de multa agitatie, m-am implicat deja in multe si am plecat si devreme la max 18.00.

David e bine, sta cu bona, mananc binisor, nu prea doarme peste zi decat 2 ore, mananca titi de 2-3 ori, dimi, noaptea si seara.
Am citit tot ce ati scris insa nu am facut conspect. Imi este din ce in ce mai greu sa tin pasul cu voi.

Azi am luat amenda ca vorbeam la telefon la volan, asta este, nu politia romana nu prinde infractori, insa dau amenzi. Bine ca nu mi-au dat si pentru centura...

Poate in weekend va scriu mai multe...

Ralu - poti trimite poza si din partea mea.
Va pup!

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Intra pe http://www.paginiaurii.ro si la "ce cautati" scrie "pe cineva muncind", apoi apasa "cauta" si citeste rezultatul.

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

super!!!!!!

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Doloress mai, dar Patrick nu are cetatenie romana prin legea sangelui- nu stiu cum se numeste- in virtutea faptului ca parintii sunt romani...eu asa stiam...
Nicole ma bucur ca iti place la serviciu, ca te descurci - ba chiar faci minuni cu solutiile tale!!
Alex&Sara dar da-i mai treaba daca spune ca vine sa te ajute.,..in loc sa stai tu in picioarele lor...ofof biata de tine!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput