Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui ca_eric

doloress tu ziceai sau cine de tragedia de la odiseea ian-febr..eu am cautat si am citit cateva capitole in spate dar nu am gasit..nimik..ai citit in alta parte?

vai.. ce s-a intamplat in belgia..dezastru...astia sunt anormali.. chestiile astea se intampla peste tot..nu mai stii unde sa mergi..

Mami de Eric 30.06.2008
ERIC

iubirea si viata noastra

E in capitolul 118 la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

ralu_t si din partea mea poti sa trimiti poza

Miss imi pare rau ca tot aveti probleme cu dormitul.Astept si cred ca si celelalte fete asteapta un mesaj in care sa spui ca ati dormit bine toti 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate
Miss imi pare rau ca tot aveti probleme cu dormitul.Astept si cred ca si celelalte fete asteapta un mesaj in care sa spui ca ati dormit bine toti 3.

Cand s-o intampla asta si la Doloress, Vianne si Lorich, atunci cred ca se va intampla si la noi. Poate cand le facem tort de 2 ani???

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Miss pai stai asa ca zicea cineva, nu mai stiu cine, ca baietelul de 5 ani se trezeste si acuma de 2 ori pe noapte. Asa ca, nici la 2 ani nu cred ca avem certitudinea ca vor dormi. Plus ca mai citesc la Sezatoarea canadiana, de copii tot asa mai marisori si care tot nu adorm cum trebuie noaptea, deci cine stie cat mai avem de tras. Al meu are doua zile bune, una proasta, cam asa. Noroc cu leaganul, desi stiu ca gresesc amarnic, tentatia e prea mare, pe la 2-3 incepe frichineala cea mare, daca nu il pun in leagan apoi se trezeste de tot.

Laura da, are cetatenia, dar trebuie recunoscuta. Nu stii ca asa e la noi, birocratia in floare. E o intreaga procedura de recunoastere.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

ca_eric uite aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132118&whichpage=3

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare :)

Am ajuns acasa, bebele a fost un dulce, este din ce in ce mai cuminte, mai iubitor, a reinceput sa doarme toata noaptea neintors si culmea, nu mai plange DELOC la cresa, ba chiar faca scandal cand il luam de acolo :) Sper sa fi trecut perioada aia mea grea.

Eu insa sunt terminata, nu mai pot, dupa ce am citit ce s-a intamplat cu colega noastra de forum, azi am auzit stirea cu nebunul ala ... cica tipul a intrat in cresa cerand nu stiu ce informatii, s-a dus la etaj si a inceput sa injunghie bebitzii care dormeau in patutzuri CUM POATE SA FACA ASA CEVA ??? Ma uit la Robert uneori si este atat de perfect, de scump, de dulce ... si ma gandesc cum pot exista oameni care sa raneasca asemenea fapturi, cum sa vrei sa il faci sa planga... cum de exista asemenea oameni ??? Nu pot sa cred asa ceva ... O cresa ... povesteau astia la stiri ca ce au gasit acolo, copii urland pe jos, plini de sange ... educatoarele la pamant, in fine, un macel. Iar tipul cica s-a urcat pe bicicleta si a plecat - cand l-au arestat cica radea de autoritati, era super calm, nu parea afectat (exista si ipoteza ca ar fi fost drogat - dar nimic nu e confirmat inca).

Ma scuzati, nu prea am citit ... sunt un pic bulversata, nu neaparat de faptul ca s-a intamplat atat de aproape de mine, de Esme, de Alra sau de alte fete de pe aici... sunt socata de actul in sine ( o cresa ... copii intre 3 luni si 3 anishori!!!) ma gandesc la parintii copiiilor, am inteles ca au luat ranitii si i-au dus la spitale, si cum bebii sunt f miciu nu au putut sa ii identifice imediat, le-au facut poze si le-au trimis parintilor care au trebui sa ii identifice ... Va dati seama ce groaznic ... pleci la serviciu, linistita ca bebele e OK, si uite ce se poate intampla. Din pacate nu ii putem proteja toata viata ... nu ii putem inchide intr-un glob de sticla ... vor fi mereu expusi la diverse, ca si noi de altfel Of ... ce zile ...

Ma duc sa beau zau ... va pup, weekend placut va urez, daca nu mai intru.

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

YLARI-

Citat:
n-am mai observat nimik la capcaun
pe atunci stateati la ei,parca,nu? intre timp eu am mai lipsit de aici si nu imi amintesc daca am citit sau nu,v-ati mutat ?ati scapat de ei?

SOFIA il striga pe Andrés :"ibica Anisi"(iubica Andres) ca m-a auzit pe mine ca ii ziceam "iubica lu' mama "

am vazut si eu stirile din Belgia...doamne,cum or exista asemenea dezaxati pe pamant ???

nu am mai reusit sa termin mesajul ,e inceput de multe ore si am lasat dechis..il trimit asa.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Simonix multi nebuni pe lumea asta, eu cred ca nu sunt sanatosi psihic. Ca un om normal nu poate face asa ceva. Si aici a fost un scandal, ca sunt prea multi nebuni pe strazi, nu mai stau ca inainte in spitale inchisi, acum imediat le dau drumul cum par cat de cat sa se descurce singuri. Si era unul aici care a inghetat pe strada de cum i-au dat drumul din spital pentru ca nu avea notiune de frig, de adapost, de haine etc. Si uite asa dau drumul si la cei periculosi. Sau mai rau, sunt nebuni care nu sunt descoperiti decat prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Na ca am racit si io si destul de urat inca... Nu mai stiu cum sa-mi suflu nasu la distanta de bebe sa nu il molipsesc si pe el. Si ca sa fie totul cum trebuie, Cosmin al meu care abia vorbeste, zice clar si raspicat juma de zi tatatata. Si io ma chinui de vreo trei luni sa-l invat sa zica mama...
Sunt cam leftera luna asta, vroiam sa profit de reduceri, dar sper ca le mai gasesc cumva si la sfarsitul lui februarie. Asta e, daca am divort de platit.
In alta ordine de idei, eu am o problema: stiti cumva daca se gaseste piept de pui cu mai putine bucati intr-o punga...? Tot cumpar o data la trei zile cate o punga de piept de pui sa-i fac bebeului, il fierb sau il bag la aburi, ii dau doua zile maxim iar cu restul... de multe ori n-am ce face ca io nu ma omor dupa el... Si uite asa am un raft de congelator plin cu piepti de pui pe care cred ca o sa-i fac cadou.

Magdone stiu ca nu este indicat sa le dam micutilor capsuni (cel putin pana la doi ani) pentru ca sunt printre fructele cu potential alergen.

Miss aparatoarele alea pentru sfarcuri au niste gaurele atat de mici, incat cred ca mi le scuipa Cosmin din zbor. :P Ma bucur mult ca sunt ok analizele. Si acum pricep de ce ma intelegi atat de bine, intr-adevar poti sa fii empatica pentru ca ai trecut printr-o situatie asemanatoare, din pacate. Incerc sa-mi pastrez calmul pentru Cosmin, dar abia atsept sa se termine totul. La mijlocul lui februarie e prima infatisare, iar avocatul mi-a promis ca in maxim doua luni se termina totul. Nu i-am impus nici macar cheltuieli de judecata, desi nu mi-ar fi prins rau sa plateasca macar jumate din bani. Multa sanatate si tie cu raceala (vezi ca la noi sunt niste pastile homeopate Influcid le spune care cica sunt facute in Germania, si merg destul de binisor pe raceala, le poti incerca si p-alea daca n-ai capitulat).

Doloress, felicitari pentru cetatenie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Am stat si analizat iar mai bine efectul pe care forumul il poate avea asupra mea .
Vorba lui Miss, imi da prea multa adrenalina si mai ales acuma ca foarte obosita incepe iar sa ma deranjeze orice vorba,sa o talmacesc si sa o rastalmacesc...ceea ce evident nu face bine la sanatate.

Mai ales ca in afara de forum nu mai am prea multa viata sociala ca sa pot schimba si eu pareri ,idei etc..si atunci risc sa ma cufund prea mult in lumea forumului ,ceea ce e periculos pt mine.

Si eu va citesc ,dar sincer nu retin asa de mine ca unele dintre colegele de forum toate detaliile despre ce au scris ele ,cum au retinut Cleo si Adriana ..ce ce am zis acu un an de mama ,sau ce am zis de tata,sau la ce desene animate se uita fii-mea....etc..si in nici un caz,daca retin ceva nu incep sa zic ca de aia nu doarme copilul lu aia ca a zis ca o tinea la desene si imi aduc aminte ca bebe nu era pe lume..

Si ce? pana la urma...vad ca aici pe forum copiii lui Miss,Doloress ,Vianne sau cine mai e pomenit..au probleme cu somnul ,ca vai de mamaele lor..etc..si cand zic si eu ca asa sunt unii copioi ca poti incerca orice si ei sa nu se poata obisnui cu un program...inseamna ca eu sunt anti program..ca eu am defecte ca nu stiu sa ma imPun,ca nu stiu sa fac aia sau aia...si

SINCER nu imi face deloc bine sa mai scriu pe un forum in care unele mame precum Adriana ...se minuneaza mereu de cum am eu timp sa intu pe net cu 2 copii..in loc sa isi vada de grija ei...sau sa imi zica cade aia ies fum pe casa..ca vezi doamne eu nu aveam bebe si o lasam sa se uite la Alba ca zapada...

Mai e si Cleo care pur si simplu ma ignora ca i-am zis atunci ca m-a deranjat sa zica de copiii mei ca sunt rupti din povesti horror...
Si ce sa zic.....

Pur si simplu ,am incercat sa ma simt bine cu voi,sa nu ma mai simt singura..sunt foarte multe mamici aici care imi plac ..care au vorbit frumos cu mine..de aia am si reszistat ataTA.. de aia m-am si reintors dupa ce l-am nascut pe dariusel...dar pur si simplu......

Eu nu sunt aici sa mi se aduca aminte ce faceam eu acu 100 de ani...de ce anume ma plangeam acu 200 de ani...si de ce nu reusesc sa fac mereu program...etc
Sunt mult mai puternica ca multe femei care doar dau din gura...si m-am saturat sa pot fi sincera si sa fiu acuzata...cu expresii gen nu iese fum fara foc....si prostii din astea...

Ce sa mai zic..ca nu mai e nimic de zis.....pana la urma copiii mei se pot culca si la 22 si la 4 si la ce ora vreau eu sau ei...pot dansa si canta si pe muzica clasica si pe muzica de manele..si pana la urma copii mei pot manca si un castravete acru...vorba lu Getutza....
Pana la urma...un forum ca asta trebuia sa ma faca sa ma simt bine...
Am facut nu o data...nici de 2 ori ci de 3 ori greseala sa ma expun...sa fiu sincera..sa imi zic o parere care poate nu e impartasitsa de majoritatea de aici...dar chiar asa se simte....ca locul meu nu e aici.

va mul;tumesc foarte mult tuturor care ati fost bune cu mine,care ati incercart sa va puneti un pic si in locul meu inainte de a deschide gura virtual.....
Dar in acelasi timp...poate fara sa vrea...unele dintre voi m-au indepartat de aici...m-au facut sa ma simt vinovata ca am unele idei diferite,ca am un alt stil de viata,alte conceptii...altfel de copii...altfel de familie.
Probabil cu timpul..vor ramane aici unite doar mamicile ce aseamna...

Eu una am prea multe si diferite prioritai in viata..ca sa mai imi permit sa ma dau peste cap..si sa fiu indirect acuzata,blamata...etc

Cine isi face griji pt noi..sa stea linistiti ca am cei mai minunati copii,chiar daca nu dorm ei tot timpul bine,sau se mai trezesc sau ce or face copiii mei...
Si am si cel mai minunat sot..care in curand va fi cu mine..si impreuna ne vom vedea linistiti de viata noastra.
SI NU Am de gand nici o secunda sa mai permit cuiva sa ma tulbure ...si din moment ce nu ma mai expun..nu mai povestesc..nu mai scriu..nu imi mai zis pafreri,idei,sen2timente....am numai de castigat de pe urma asta.
Imi ajunge sa pot fi puternica in lumea reala ...e prea mult pt mine sa mai fiu puternica si in lumea virtuala.

va multumesc pt acest an si 2 luni in care am fost totusi impreuna...
am incercat sa ma adaptez,sa ma integrez,sa incerc sa nu fiu prea sensibila ,sa nu ma las afectata de multe lucruri sau vorbe...dar probabil ca sunt totusi prea singura ca sa nu ma pot implica si afectiv si sa risc sa ma simt ranita .
Fiecare om are puncte sensibile atunci cand sunt atinse ii doare..ale mele sunt clar..copiii..si mai ales..somnul lor.
in realitate numai eu stiu cum ma chinui si cum m-am chinuit mereu...ca sa ii pot face sa doarma...sa aiba anumite ore.
Imi ajunge....vreau viata mea si atat ..fara sa ma mai justific de azi inainte nici virtual si nici real.

Mergi la inceput