Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 20
Adriana_78 spune:
Daria_Ioana, esti cu siguranta prea sensibila si prea singura - insa sa stii ca nu esti singura fiinta pe lumea asta singura si sensibila!!
Acum dupa 2 zile incepi sa comentezi ca am scris eu "fara foc nu iese fum" - in fine, vroiam sa spun ca probabil odata, n-ai fost stricta/consecventa cu programul Casandrei si ea s-a obisnuit cu ore tarzii de somn si cu program de voie.
Nu vreau sa spun ce imi mai aduc aminte din postarile tale, sunt foarte multe de spus - lucruri care se contrazic unele pe altele, da iar te superi si n-are rost sa dezbatem aici problema asta - ca eu nu te cunosc si cum iti educi/cresto copiii nu este treaba mea.
Tu fa cum crezi ca e mai bine pt tine si familia ta!
Scrie, nu mai scrie - eu nu voi mai comenta mesajele tale, daca asta te face sa te simti mai bine.
Adriana
melly23 spune:
daria_ioana eu nu am nik cu tine, sincer, fara sa se supere nimeni...daca vrei sa faci cum crezi tu ca e mai bine atunci nu mai cere sfaturi sau daca stii unde gresesti si unul iti da un sfat si tu tot faci cum vrei atunci nu te mai plange ca iti este greu!este o vorba "oamenii nu traiesc nici in viitor nici in prezent" de ce?!ptr ca isi fac planuri de viitor si uita de prezent, asa nu traiesc nici in viitor, pentru ca planul s-ar putea sa cada si nici in prezent pentru ca se gande-au la viitor!sper ca ai inteles ce vreau sa zic...si fara suparici 

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008 
cadina spune:
Fetelor, ati mai fost in outlet...? Merita sa bat drumul pana acolo sa-mi iau o pereche mai faina de blugi? Sau sa merg in Plaza ca e mai aproape de mine...? Am timpul limitat si cu banii aia tot o pereche de blugi vreau sa-mi iau...
Daria, nu te necaji: eu tot sper ca esti intr-o pasa mai proasta. Ca si in realitate, oamenii sunt diferiti. Nu toti sunt suportivi, nu toti sunt empatici si nu toti te pot intelege. Unele dintre mamici sunt mai sensibile sau deschise stilului tau de viata sau modului tau de a fi, altele nu. Si nu cred ca din rautate, ci pur si simplu din comoditate, lipsa de timp, etc. Pana la urma nu e rau sa aflii pareri diverse, chiar daca nu-ti convin. Asa se intampla intr-un colectiv, intr-o comunitate. Nu cred ca a vrut cineva sa te critice sau sa te raneasca si nu cred ca are cineva ceva personal cu tine. Imi pare rau de decizia ta... sper sa nu fie definitiva.
mi_bebelina spune:
Ziua buna si de la noi!
Daria Ioana...
.Poate treci printr-o stare mai nasoala, ai impresia ca nimeni nu te intelege...noi avand sotii aproape ne mai luam de ei, ne mai contrazicem. Faptul ca tu nu ai o alta viata sociala te face sa iei fiecare cuvant de aici la "puricat". Asa fac si eu, stai linistita. Esti binevenita printre noi oricand si daca iti putem da sfaturi utile e ok, daca nu, pe cele inutile ignora-le.Hai fii vesela ca in curand vei fi cu sotul tau, dar si pana atunci incearca sa iesi cu copiii in parc, sa te imprietenesti cu mamici de acolo.....o sa vezi altfel viata.
inca o data
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
mi_bebelina spune:

Matei, Teodora Maria, David, David Andrei, Teodora Larisa... sa fiti fericiti, pe mamici sa nu le necajiti!
na ca mi-a iesit si rima
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
piggy spune:
La multe lunitze bebeilor nascuti intr-o zi de 24 MATEI, TEODORA MARIA, DAVID, DAVID ANDREI, TEODORA LARISA!
Sa fiti cumintei, mancaciosi, sanatosi si sa dormiti noaptea (acolo unde e cazul
).
Cadina n-am fost in outlet dar sora mea zicea ca nu merita efortul ca sunt preturi destul de mari...Eu mi-am luat de la Promod blugi destul de ieftini vreo 700 mii din Mall Vitan dar parca e Promod si in Plaza. Spor la cumparaturi!
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
gabitzam spune:
La multi ani la copilasi de 24: Matei de Simona, Teodora de DanaH si David de Felicia!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Vine capitol nou.
M&M, poftiti la capitolul 67 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Andrada79 spune:

MATEI, TEODORA MARIA, DAVID, DAVID ANDREI, TEODORA LARISA!
Daria_Ioana cum adica sa nu mai scrii!!!!Pai iti dau o bataita, eu mereu citesc cu placere ce postezi tu si chiar ma bucur ca scrii tot ce te necajeste sau despre zilele si noptile mai putin bune cand puisorii tai nu dorm. Da poate au fost sfaturi care te-au deranjat dar nu trebuie sa le pui la suflet pt ca nu au fost facute cu rautate! Asa cum a zis si mi_bebelina pe cele inutile ignorale. Personal eu scriu putin dar imi place sa va citesc pt ca asa invat si eu multe lucruri si uneori mai pun si eu cate o intrebare daca mi se raspunde bine daca nu nu.Hai nu mai fi suparata pe noi, please tu trebuie sa fi odihnita pt puiutii tai nu sa iti incarci sufletul cu suparari inutile! Mai scrii, da????