Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 17
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 Intra pe http://www.paginiaurii.ro si la "ce cautati" scrie "pe cineva muncind", apoi apasa "cauta" si citeste rezultatul. o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
Asta explica muuulte. Acuma inteleg.
gabitzam spune:
Mai, sunt intr-o zapaceala cu indemnizatia asta de-mi vine sa mooor. Am fost in Hambarului si m-am dus bou si am venit vaca. In octombrie cand am intrat in CIC si am facut dosarul, pentru ca mie de la servici, prin CCM, imi completeaza cu bani peste ce iau de la stat pina la salariul de baza, si deci se cheama ca am venituri, mi-au zis ca ma incadrez la stimulent, nu la indemnizatie. Asa ca eu in octombrie am depus pentru stimulet. Azi am aflat ca de fapt pentru sumele ce se dau prin CCM nu se suspenda indemnizatia, asa ca as fi avut drept la indemnizatie de prima data. Daaar...acum sunt in plata stimulentului si nu pot sa-mi primeasca actele de recalcuilare a indemnizatiei la 85% 

Trebuie sa ma duc la sectorul 1, unde am facut prima data dosarul, sa il fac din nou pentru indemnizatie.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danicris spune:
| citat din mesajul lui cleo78 Intra pe http://www.paginiaurii.ro si la "ce cautati" scrie "pe cineva muncind", apoi apasa "cauta" si citeste rezultatul. o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
Ce tare e asta !
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
socrate spune:
gabitzam imi pare rau ca te plimba, e clar ca cazul tau e mai special, nu e cum aveam eu de exemplu.
gabitzam spune:
Sa fie al naibii, ca fac astia legile cu koorou. Ordonanta 148 din 2005 s-a completat si modificat pina acum de 7 (sapte) ori. Si daca ei nu stiau ca s-a modificat si mi-au facut dosarul gresit, eu de unde naiba sa stiu?? O sa mai vad banii la naiba in copaci, la vara poate.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Cleo super funny; vorba lui socrate asta explica multe...
Ylari ti-am mai zis, superba blondina ta!
Doloress felicitari si sa fiti sanatosi s-o stapaniti (Canada!)
Daria felicitari si sotului si implicit tie; cum ziceau fetele las ca filmezi cand o sa mergi tu si o sa ne arati si noua. 
Iulia nu te ingrijora cu papatul, au si ei zile si zile; eu de exemplu azi am murdarit o tona de vase sa-i fac dimin fructe si la pranz supica si nu mi-a mancat nici jumatate din ce i-am dat. Oricum lui Robert nu pot sa-i dau un strop peste, daca nu mai vrea e ferm pe pozitie.
Belleanne felicitari pt dintisor!
LMA sarbatoritilor zilei de azi Sa fiti sanatosi , papaciosi si cacaciosi!
Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui BELLEANE pt cleo intrebare: cum pregatesti tu piersicile congelate? Eu am pus in august si inca sunt acolo si am si pepene galben. pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12 |
le fierb la abur - /pui la cuptor si amesteci cu branzica/cereala.
Nu mai au insa aceeasi aroma faina.
Pruna a fo mai reusita
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Adidana13 spune:
Dragele mele, multumim mult pentru urari, intr-adevar e mare minune sa-ti vezi puiul crescand si dintr-o data! pac! 9 luni...e ditamai barbatul...
N-am mai intrat pentru ca ma solicita atat de mult, incat ma simteam vinovata cand va citeam si el chitaia din patut dupa mine...asa ca am preferat sa stau cu el, sa ne jucam(deja stie sa se ascunda dupa paturica si facem bau!) sau sa ne jucam cu o masinuta pe care i-o trimit dintr-un colt in altul al camerei, iar el fuge - adica se taraste ca o rama, ca nu stie de-a busilea...stie sa isi traga body-ul de pe el, daca are scoase manecile, ne pupam de dimineata pana seara intr-una...ce mai, s-a facut baiat mare si destept...Aaaa...si uitam...mai toata ziua, daca se poate, sa mergem ca barbatii, drept, prin casa...tzop,tzop,tzop...stangu', dreptu', stangu', iar stangu'...
Cu papa tot asa stam: 4-5 lingurite din orice si stie ca are mama tzatzi completare, asa ca nu se omoara sa pape mai mult.
Chiar azi am gasit explicatia serilor chinuitoare, in care il tineam pe piept si il leganam, in timp ce el dormea si sugea...sau sugea si dormea...ceva de genul asta: ne-a explodat gingiuta de sus si s-a ivit un mic coltisor alb, de la cel de-al treilea dintisor...iar al patrulea e ascuns inca, dar mami l-a intrezarit...frumos cadou, nu?
Iata ce baiat mare am, ca sa ma credeti!
Va pupam si sa fiti sanatoase si sanatosi!

Adi si Vladi
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
belleane spune:
Bula vine acasa zgariat tot pe fata, pe gat, pe maini.
> - Doamne sfinte, ce s-a intamplat ??
> - Am facut hora in jurul bradului.
> - Pai, si de ce esti zgariat in halul asta?
> - Eram putini!
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

, GABRIEL