Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 14
elenuca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui melly23 Buna dimineatza si nu aruncatzi cu nik in mine ca am scuzele de rigoare pregatite !nu am citit nik ca nu prea ma lasa piti sa fac nik fara ea!!!cu toate astea vreau sa va zic putintel despre noi!!! |
Melly, pe mine m-au topit suspinele ei... asa mai face si Lizuca, dar uita repede, gaseste cate o jucarie prin patut si se apuca sa boscorodeasca pe limba ei cu ea...
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008Povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage
uite ce mare sunt !
cleo78 spune:
multumim de recomandari. La urmatoarea runda de 6+2 bulioane, iau un Omron in casa. Preventiv. sA IMi iau racelile din timp. Chiar daca fac numai cu ser fiziologic, si tot e mai bine pt respiratie.
melly, felicitari pt regim si tae bo!! tu m-ai starnit cu sportul! La mult inainte, face tare bine la fizic+moral, si te simti mai bine!!
o
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
mi_bebelina spune:
| citat din mesajul lui bratafel neata fetelor am observat ca va plangeti de copii care nu papa. a mea e la fel! ma lupt sa-i dau bibe, abia daca mananca 400ml pe zi si aia cu forta. sunt un pachet maaare de nervi. legume papa dar fructe mai putin. oare care o fi cauza?? sa speram ca voi avea o zi mai buna. alysh poate i-a fost foarte dor de tine si de aia plangea asa mult. ![]() Daria_Ioana acelasi lucru mi-l doresc si eu cu Bianca - sa fim prietene atunci cand va fi ea adolescenta pt ca eu nu am fost prea apropiata de mama mea iar tatal meu a murit cand aveam eu 13 ani. vorbeam mai mult cu sora mea dar nu e acelasi lucru cu mama. felicitari pt cetatenia sotului tau si pt Cassie ca face kk la olita. ![]() Doloress felicitari pentru cetatenie!! Ylari am vazut poza cu Eva - foartee scumpica! ![]() 7 luni POZE 5-6 luni !! http://b1.lilypie.com/6wARp2.png |
400 ml de lapte pe zi????Pai esti boieroaica fata draga,,,,noi daca bem 300 toata ziua suntem cei mai tari. O sa tin cont de sfatul Laurei sa ii dau mai rara papa....poate am succes
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
melly23 spune:
| citat din mesajul lui cleo78 melly, felicitari pt regim si tae bo!! tu m-ai starnit cu sportul! La mult inainte, face tare bine la fizic+moral, si te simti mai bine!! o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
sa stii ca aici itzi dau dreptate!chiar e foarte bun sportul!alt chef de viata ai!si ma bucur sa aud de starneala mea

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008
MissParker spune:
| citat din mesajul lui Doloress Ralu chiar voiam sa propun fetelor sa participe la concurs cu poza cu Craciuneii, sigur castigati, e superba! Chiar o clipa de viata de neuitat! Miss de ce nu ii dai iaurt si branzica pana la un an? |
Beey, daca veti cauta pe capitolele mai vechi, IO v-am zis de nu stiu cand sa bagati la concurs poza cu Craciuneii nostri, ca o votam cu toatele si sigur castigam, e superba!!!!
Nu vreau sa-i dau iaurt si branzica din cauza de proteine prea greu de digerat, mai bine ii dau tofu, ca e mai inofensiv. Parerea mea.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.
MissParker spune:
| citat din mesajul lui melly23 Amelia e o maraita in ultima vreme, vrea numai cu mine, urla de cate ori o pun in patutz, noaptea se mai trezeste plangand, si acu lucruri bune, zambeste mai tot timpul cand ma vede, mergem cu premergatorul, mancam de toate in limitele varstei, suntem mari ce sa mai!roade tot, baleste mult din motiv de lipsa momentan dintzi!!adica i se vede unul sub gingie dar nu vrea sa iasa si cred ca asta e motivul maraitului ei!!!a fost racita de la revelion pana acu vreo 4 zile dar important e ca a trecut!!eu sunt super constransa de fii'mea care nu sta singura nicicum decat cu mine in zona!cum nu ma mai vede in raza ei de actziune incepe plansul si am dovada chiar aici!in afara de asta cu regimul stau bine!merg la tae bo de 3 saptamani si am dat jos deja 5 kg!!! dar mie dor foc de o cioco sau o piza!!! |
Melly, asta e plans de dureri de dinti, mai!! Baga pastilute homeopatice, gel Dentinox, freaca si tu cu degetelul pe gingie, s-o ajuti sa-i mai treaca.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.
leeloo2004 spune:
Parca intreba cineva daca spalam cu periuta si pasta dintisorii nou aparuti - eu i-am cumparat lui Tudor periuta de dinti (e valabila de la 6 luni) si i-o dau seara la baie, dar fara pasta de dinti pe ea - prima oara i-am masat eu gingiuta cu ea si i-a palcut mult, acum i-o dai si face singur asta - e buna periuta asta ca poate s-o bage cu orice capat in gura - pe o parte este epriuta normala, cu peri moi, iar la capatul celalalt (care e un palstic acoperit cu ceva silicon) are un fel de tepisori cam ca lamingiutele alea cu tepisori daca le stiti, asa ca face bine la masarea gingiilor. Mai exista, asa cum spunea si Gabitzam, varianta de la nenedent cu degetelul de silicon si pasta de dinti.
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
iulia83 spune:
hello,
vin si eu cu un mimc conspect, sa vad cat imi da voie fatuca.
in primul rand la multi ani sarbatoritilor de ieri si azi, la multi ani BELLEANE, sa fiti sanatosi 
SOCRATE, eu ii spal dintisorii fetii inca de cand i-a spart primul gingia. in principiu, cam dupa fiecare masa, la pranz mai uit, dar obligatoriu dupa masa de fructe si ultima masa de seara o spal. am luat nenedent baby, are si periuta moale sub forma de degetar, iar spalatul pe dinti e o placere pt pitica. numa cand ma vede ca pun pasta pe periuta casca gurita. nu trebuie clatita gurita, ca poate fi inghitita pasta.
despre capsuni, eu am alergie la capsuni, nuci, zmeura si alte fructe cu seminte mici, asa ca sa evit o eventuala posibila reactie alergica la fata, nu ii dau pana la 2 anisori nimic din toate astea.
DOLORESS, de unde pot lua baby einstein? se gaseste pe net?
YLARI, felicitari ca te descurci cu munca, eu am cam pierdut firul, cu cine o lasi pe Eva? nu-mi zice ca cu soacra
am vazut pozicile cu blonduta frumoasa..o sa franga ceva inimi 
MISS, nu-mi zice de american chopper, ca pe mine m-a terorizat al meu sot cu emisiunea aia. se uita non-stop la ea, chiar daca se mai repetau episoadele
sa te faci bine!! trimitem niste pupici si imbratisari calduroase 
nu ma mai lasa..dau send sa nu pierd mesajul, apoi mai incerc sa continui cu ea in brate.
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
Poze noi
Povestea nasterii

Reallaura spune:
Am prins si noi o bresa si am iesit afara...mai in brate, mai cu acoperitoarea de ploaie, important e ca am iesit nitel si a dormit vreo 1/2 de ora...cand am ajuns i-am dat san ca urla, asa ca nu a mai papat decat 1/2 de borcanel de supa...
Ylari pai cand mai esti la mama ta, vinerea, spune-mi, ne mai vedem si noi...
melly acum vad ca ai dat jos 5 kg, tine-o tot asa!!
leeloo, ma bucur ca esti mai bine, hai sa va faceti bine toti, facem galerie aici!
Elenuca, mi_bebelina 
Ma duc sa ma joc cu el ca fornaie langa mine, dulceata...si sa-l mai pun pe jos, ca vreau sa mearga in 2 luni !!!!

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
iulia83 spune:
am revenit. incerc sa mai scriu cate ceva pana la 2 sa-i dau fetii sa pape apoi.
ALYSH, vezi sa nu fie din cauza ca esti agitata din cauza examenului. copilul te simte. incearca sa-ti ascunzi emotiile. apoi doar n-o fi nebuna sa-i dea ciocolata
succes
MELLY CHIULANGIOAICAAAAAAAAAAA ![]()
despre noi, fata mea se agata de noi sa se ridice, cere in brate, zice mamamama clar, dar neadresat, i-am luat un premergator aseara, unul eftin la 1 mil, ca pt cateva sapt n-are rost sa-i iau ozn-uri, plus ca m-am invatat minte cu chestiile scumpe pe care nu le baga in seama. sta in el, insa nu merge, isi taraste picioroangele pe parchet. dar, o mai tin ocupata un timp.
tre sa ies, ca sa-i fac papica sotului ca vine d la slatina, a fost pe teren, cum se zice la mun\ci
va pup
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
Poze noi
Povestea nasterii

!nu am citit nik ca nu prea ma lasa piti sa fac nik fara ea!!!cu toate astea vreau sa va zic putintel despre noi!!!