Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Azi sunt mai vesela, ieri Tudor a avut o zi mai buna ! Adica a adormit aseara pe la 7.30 singurel, in balansoar, uitindu-se la TV(stiu, nu e bine, dar tacea din gura asa ca l-am lasat...) - pur si simplu cind m-am uitat la el adormise... S-a trezit pe la 9 fara un sfert, i-am facut aerosolii si nu a zis nici pis, a stat tare cumintel (la primele doua sedinte a plins, s-a zbatut...), i-am facut baita si s-a culcat de noapte pe la 11 (stiu, tot tirziu), dar fara sa mai plinga sau sa ne mai chinuie pe noi cu plimbatul in brate,leganat, cintat, etc. si s-a mai trezit dimineata la 7
Oricum se simte mai bine dupa aerosoli, i-a revenit si vocea,d esi inca mai tuseste putin. Cred ca o sa-l trec si pe Stefan pe aerosoli (dar fara adrenalina, doar ser) poate-l ajuta la tuse.
De mincat a mincat foarte bine ieri, sper sa pape si azi la fel de bine...

Miss - sanatate multa!! Eu ma simt deja mai bine, dar acum s-a imbolnavit sotul - m-am trezit azi-noapte ca avea frisoane si febra... pe noi chiar ne-a lovit pe toti!
Daria - felicitari pentru sot si cetatenie!! Voi cind plecati, banuiesc ca acum nu mai e nicio problema, nu?
Ylari - grasunica Eva!!! Are niste ochi atit de frumosi!
Sisterele - deci ati dat putin iama prin mall... Sa purtati sanatoase ce v-ati luat!

Sunt pe aici...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

cred ca v-am mai intrebat, dar simonacip , ce aerosol aveti? si leeloo, parca si tu ai. Ce marca, si daca suntei multumite de el?

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

neata fetelor

am observat ca va plangeti de copii care nu papa. a mea e la fel! ma lupt sa-i dau bibe, abia daca mananca 400ml pe zi si aia cu forta. sunt un pachet maaare de nervi. legume papa dar fructe mai putin. oare care o fi cauza??
sa speram ca voi avea o zi mai buna.

alysh poate i-a fost foarte dor de tine si de aia plangea asa mult.

Daria_Ioana acelasi lucru mi-l doresc si eu cu Bianca - sa fim prietene atunci cand va fi ea adolescenta pt ca eu nu am fost prea apropiata de mama mea iar tatal meu a murit cand aveam eu 13 ani. vorbeam mai mult cu sora mea dar nu e acelasi lucru cu mama. felicitari pt cetatenia sotului tau si pt Cassie ca face kk la olita.

Doloress felicitari pentru cetatenie!!

Ylari am vazut poza cu Eva - foartee scumpica!

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Simonix si eu am plans o gramada. In plus, am mai citit un articol ieri care m-a intors pe dos, dat de o fata de la Sezatoarea canadiana, uite aici:
http://www.formula-as.ro/2009/851/societate-37/dare-de-seama-despre-ingeri-10626
De ieri numai la copiii astia batuti de soarta ma gandesc! Of, cat e de nedreapta viata asta uneori.

Daria felicitari pentru sotul tau ca a luat cetatenia! Dar parintii nu pot merge cu el, ca parca stiam ca are si parintii acolo? Bravo pentru cei doi cumintei ai tai!

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

vai nu pot sa cred
Eu am lucrat o vreme la o fundatie care ajuta copii bolnavi de SIDA, am vazut multe. Cel mai groaznic lucru e sa vezi un copil cum se duce, este atat de nedrept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

cred ca v-am mai intrebat, dar simonacip , ce aerosol aveti? si leeloo, parca si tu ai. Ce marca, si daca suntei multumite de el?

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Cleo, eu am luat Omron, l-am luat de la Sensiblu si a costat apx. 300 lei. Face putin zgomot (am inteles ca celde la Citizen care e cam la acelasi pret ar fi mai silentios) dar e usor de folosit si are in dotare inclusiv mascuta pentru copii.

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Niatsa,

Ce-i drept sunt multe oribilitati pe lume.

Cleo bravo pentru miscare, eu am facut tae bo inainte de a ramane insarcinata, mi-a placut mult. Am niste DVD-uri cu un negru care face multe chestii misto de tae bo, dar nu ma incumat. Poate asa insuflata de entuziasmul tau ma apuc. Ce-i drept tot golesc mijlocul sufrageriei pentru bb sa se joace, asa ca pot sa bag si eu niste exercitii pana doarme. Teoretic, sa vedem practica.

Doloress felicitari pentru cetatenie.

Daria_Ioana felicitari pentru juramintul lui tati.
Imi pare rau ca nu puteti fi acolo cu el. Ce frumosi sunt copilasii tai si dragastosi.

Eu am descoperit o noutate. Sebastian se tot trezea noaptea pe la 2 plangand, dar ii pun catelul care face zgomote din uter si cand incepe sa scanceasca ala incepe sa cante si el adoarme la loc. Am inceput sa il transformam in obiect de tranzit asa ca dormim cu el.
Eu nu stiu de ce dar copilul meu nu mai zice nici mama , nici tata. Iar face pauza de vorbit. Acuma numai eiii mai zice.
Azi dimineata am dormit amandoi. Mie imi era somn, pana la urma l-am adormit si am adormit si eu, m-am intors cu spatele la el, iar el s-a bagat cu spatele in mine era asa de dulce, m-am topit toata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Am fost un pic pe afara, am facut piata, ne-a apucat ploaia si am venit repede..acu vad ca s-a oprit..oof, si puiul dormea asa de bine...
Cleo, eu am aparat d ela OMROM, sunt f. multumita de el, e usor de folosit si destul de trainic
Ce citesc? M-am apucat azi de De ce sufera copiii-KV Zorin, ieri am terminat Sfantul Inchisorilor (MArturii din inchisorile comuniste despre Valeriu Gafencu). Foarte misto cartile, dar sunt cu tema religioasa..depinde de gust..

Scuze, e si Lorelei nascuta azi, deci LA Multi ANi si muuulta sanatate si fericire tuturor celor care mai sunt astazi.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Poze noi cu Eva scumpa:

http://good-times.webshots.com/photo/2938093370102783415xPOQVO

Superbe pozele , minunata Eva, poza asta e mortala, pe urechiuse casti, dar in mana spatula de bucatarie...
Avem si noi scaunel de baie, dar inca nu l-am folosit, ia te uita ce-i place Evei in el.

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreap

Sara e IMPOSIBILA zilele aceste si in ceea ce priveste mancarea..iar e in greva foamei..da' rau de tot.dimineata nu a vrut fructe(dovleac+mar..cineva intrebase de dovleac..eu iau din acela ras din piata si-l coc repede-repede)la pranz a mancat ceva din legumele cu carnitza,dar ma asteptam la mai mult tinand cont ca avea burta goala de la 6 dimineata!seara iar greva foamei..mamaliga cu unt si branza nu,cereale nu....azi imi venea sa-i torn castronul in cap de nervi!

Vai cat te inteleg, am trecut si eu prin asta, important e sa nu te enervezi si sa nu o fortezi cu mancarea - mai tare o sa se incranceneze sa inchida gurita iar tu o sa te enervezi si mai tare. O lasi juma de ora si fie incerci din nou fie ii dai laptic- au si ei momentele lor... te pup

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor va multumesc din nou tuturor ptr complimente, va pup pe toate si pe bebelunii/bebelunicile din dotarea fiecareia!!!!
Laura imi pare tare rau ca nu ati mai plecat dar si ptr nenea acela accidentat, Dumnezeu sa il ajute si pe sotzul tau sa ii dea putere sa il faca bine. Aveti un suflet mare ca v-ati sacrificat vacantza. Nu sunt in concediu dar am ziua de vineri libera. Yupiiiii!!!! Toate zilele de vineri pana o face Eva un an, ca mai mult nu mi-a dat tembela de la HR si nu am vrut sa ma tziganesc. Si asa le stau unora ca un junghi in coasta ca m-am intors, ca nu mai pot ele sa "avanseze". De fapt e vorba doar de o tipa, care apropo, datorita mie lucreaza acolo, ca vroiau sa o dea afara acum un an si ceva. Deci, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita... Luati aminte!
Asaaa....
Cleo, eu stiam ca OMRON sunt bune, am auzit multa lume, si cumnata-mea, si o colega de servici are tot dintr-asta, o sa imi iau si eu la fel.
Socrate, si tu la fel, ce suflet mare si cate putere ai... Eu nu as avea putere, m-ar distruge, sunt foarte, foarte, foarte sensibila, plang la stiri cand vad copii nemancati, care traiesc vai mama lor, dar sa vad copii care mor.................... E intr-adevar nedrept, nedrept... Cand a fost nepotzelul meu internat (a fost operat la inimioara la 2 anisori) erau langa rezerva lui 2 copilashi bolnavi de leucemie... Doamne, plangeam cand ii vedeam, mai erau si orfani saracii si veneau si se uitau in rezerva nepotului cand veneam pe la el (avea usa din sticla) Doamne cat mai sufeream... Mi se parea asa de nedrept, imi venea mereu sa plang, dar eu zambeau mereu si vroiau sa se joace cu Octavian, dar el era mic si slabit saracutzul... Oooof ce vremuri triste, bine ca au trecut... Mereu ma intreb ce s-o fi intamplat cu ei...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput