Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 12
Doloress spune:
Ralu chiar voiam sa propun fetelor sa participe la concurs cu poza cu Craciuneii, sigur castigati, e superba! Chiar o clipa de viata de neuitat!
Noi azi am papat astfel:
-dimineata la 8 : san si formula (cam 150ml)
-la 12 : fructele mere, caise, branza si o lingurita de cereale de ovaz
- la 3 : legumele : asparagus, brocoli si carnita de pui
- la 6 : cereale de orez si de ovaz cu aroma de banane si de mere cu iaurt (cerealele cu arome le papa mai nou, alea simple in care ii pun eu fructe nici sa nu le vada)
-acum la 9 o sa pape iar san si formula tot in jur de 150 de ml.
A mai si supt de vreo 3 ori, cand a adormit, ca altfel nu adoarme, decat cu tzatza.
Miss de ce nu ii dai iaurt si branzica pana la un an?
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
simonacip spune:
Neata dragele mele. EU m-am apucat de citit si nu reusesc sa mai intru asa des....Dar tot mai citesc asa in diagonala...Dependenta asta...
In primul rind urez si eu LMA lui Belleane pentru ieri si Adidanei pt micutul Vladimir

Incerc si eu un mic conspect
Magdone mie una imi prind f bine sfaturile de la tine in leg cu educatia copilasilor mai mari. Nu ezita sa le impartasesti cu noi
In ce priveste programul copiilor, eu cred ca el trebuie sa existe in linii mari, pentru ca ei acum isi formeaza o deprindere de viata si daca totul e haotic si dupa bunul lor plac nu cred ca e bine. Dar nu sunt absurda sa merg la extrem cu programul.Ei acum nu nteleg necesitatea orelor de masa si a celor de somn, dar noi le intelegem si le vrem binele de aceea spun ca au nevoie de niste reguli in viata lor...
Lorich, am vazut iar pozele cu Robescu...Da, seamana cu tati..nu stiu ce a luat de la tine...cred ca guritza...SI e taaare frumos...
Leeloo, sanatate multa, intr-adevar, e f bun aparatul de aerosoli, m-a salvat din multe...Sper sa va refceti cu piciorusul cit mai repede
Lilly, te inteleg, la noi e invers, barbate-miu ma trimite singura la cumparaturi ca sta el cu copiii acasa, lui ii e mai comod asa...Si mie, nu zic ba..Lasa ca ma si gindeam, anul viitor la reduceri copilasii vor fi mai maricei si vom putea sa ne aprovizionam garderoba pentru serviciu
Micaela
Cleo...ce bine ca ia biberonul Maruca..pai al meu nu vrea neam, la david mi-a fost mai usor ca il bea..acu nu stiu ce-oi face cind o fi de intarcat. felicitari ca ai reusit sa mergi la tae-bo. Vad ca te-ai pus serios pe treaba

SImonix, lasa, mai bine ca nu mai plinge puiul la cresa...e bine ca se adapteaza usor, ii va fi de mare folos aceasta latura a comportamentului
Socrate, daca mentii dieta asta se va retrage si fundul, ai sa vezi
Si sa vezi cind or incepe iar plimbarile lungi pe afara...Abia astept si io!
Miss, e bine ca ti-au iesit analizele bune, macar te-ai linistit. Oricum, sanatate multa, sa treaca urgent raceala!
CUm zicea si SIS, e greu cu 2 bbi apropiati ca virsta..Ne-am convins de treaba asta...am uitat sa va spun, ieri voiam sa-i schimb ciorapii lui David (erau amindoi in pat), si fiind atenta sa-l incalt pe david mi-a cazut Matei din pat. Direct in cap
Oof, n-a plins mult, dar...trebuia s-o patim si noi ca era prea de tot, la cita energie are nu cazuse niciodata din pat..Era culmea!
Ca_eric
jos palaria pt tine...cum te descurci cu 2 mici? E vreun secret?
Doloress, nu stiu imi place mult de sora ta, e o tipa superinteligenta din cite mi-o imaginez, care nu prea-si pierde timpul cu nimicuri femeiesti.
de la mine
Chinabulina
gogoasei, am scris mai sus ca si Mati a cazut ieri din pat, tot de linga mine
Doloress, felicitari pt cetatenie!!!
Ylari, scumpa Eva...acum mi se pare ca aduce si cu tati, nu doar cu tine..Guritza e a ta...
Daria, felicitari si pt sot pt cetatenie..Lasa ca dc nu filmeaza o sa ajungi tu personal acolo sa vezi sala respectiva![]()
Andreeap, oof imi pare rau de Saratzina ca nu papa bine iar..Sper sa-si revina odata..iti inteleg nervii..
Ralu...succes la job !Trimite poza!
Gata...am conspectat, nu stiu cind revin.
pupici la fete
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MissParker
Doamne, cat e de dulce!!!!!!! Mor dupa ea!!! P.S. Fii cu ochii pe tataie ca pe butelia cu otrava, stii tu de ce, da? Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008) |
Stiu, stiu de ce
si voi fii, chiar si mai si.PS Tataie din poza e tati meu.
Va multumesc tuturor fetelor ptr complimente! Si eu o vad taaaaaare frumushica, dar cum fiecare cioara isi vede puiul cel mai cel, mereu imi spun ca poate nu sunt obiectiva. Nu stiu unde s-au dus zilele in care o vedeam urata, dar acolo sa ramana. Azi stau acasa
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
gabitzam spune:
Ralu, din partea mea poti trimite poza la concurs ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mi_bebelina spune:
Neatza la toata lumea!
Ne confruntam si noi cu frichinit noaptea, o gasesc de-a latul patului si mai nou, de ieri nu mai vrea sa deschida gura sa pape....nimic, dar nimic......o mai pacalesc cu bibi cu lapte, dar nici acela foarte mult....
Mai da cat ati scris, ma duc sa recuperez

George Vladimir, Lorelei, Gabriel, Daria Maria, Gabriela, Vlad Andrei sa fiti sanatosi, papaciosi si cumintei!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
YLARI spune:
Doloress, felicitari ptr cetatenie, sorry, am uitat sa iti spun ieri...
Aelita, n-am mai observat nimik la capcaun, ca nu prea mai stam pe la ei. Rar, in weekend am mai fost acolo, intr-unul n-au fost ei acasa, ca a dus-o socramiu pe nevastasa la tzara, sper sa se intoarca atunci cand oi chema-o eu!
Fetelor, ma chinui sa ii dau Evei sa pape, ceva de speriat (ai mei au plecat la cumparaturi)............. Ei niciodata nu i-au placut fructele, dar acum nu vrea deloc-deloc. Am pacalit-o cu cateva linguritze cu ajutorul catelusului inteligent pe care il iubeste la maxim, dar acum chiar nu mai vrea... Of, of. O sa ies cu ea pe afara un pic...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
cleo78 spune:
simonacip, ce ceteshti?
da, Mara a acceptat bibe. Nu mananca mult la bibe, de ex. ieri a bagam 60ml, afara, desi masa de pranz- cartof copt cu lapte a f: o slaba cantitativ=100ml. Mai perseveram, ca io lapte nu mai am mare branza, dar nici nu am insistat cu asta, in ideea ca 9 luni e suficient alaptat.
doloress, felicitari pt cetatenie.
Ylari, cupiii mici is mai broscoi. Dar ca orice parinte, cupilu mamei e cel mai frumos!!! asha mandra eram de fiica mea.... desi acu ma uit ca e din ce in ce mai simpatica, si mai interactiva, de ex. acu chiuie... ma duc sa o hranesc.
o
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
melly23 spune:
Buna dimineatza si nu aruncatzi cu nik in mine ca am scuzele de rigoare pregatite![]()
!nu am citit nik ca nu prea ma lasa piti sa fac nik fara ea!!!cu toate astea vreau sa va zic putintel despre noi!!!
Amelia e o maraita in ultima vreme, vrea numai cu mine, urla de cate ori o pun in patutz, noaptea se mai trezeste plangand, si acu lucruri bune, zambeste mai tot timpul cand ma vede, mergem cu premergatorul, mancam de toate in limitele varstei, suntem mari ce sa mai!roade tot, baleste mult din motiv de lipsa momentan dintzi!!adica i se vede unul sub gingie dar nu vrea sa iasa
si cred ca asta e motivul maraitului ei!!!a fost racita de la revelion pana acu vreo 4 zile
dar important e ca a trecut!!
eu sunt super constransa de fii'mea care nu sta singura nicicum decat cu mine in zona!cum nu ma mai vede in raza ei de actziune incepe plansul si am dovada chiar aici!in afara de asta cu regimul stau bine!merg la tae bo de 3 saptamani si am dat jos deja 5 kg!!!
dar mie dor foc de o cioco sau o piza!!!
no va pup ca plange piti si nu vrea sa se linisteasca SINGURA!

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008 
Reallaura spune:
Facusem ieri un conspect kilometric, cu tot ce am ratat sa raspund si a murita bateria la laptop
N-am mai reluat aseara ca nu ma slabeste Mirci o secundita noaptea. Ieri am fost in Auchan si m-am lipit de o hainuta pentru Mirci de la Zero&Co, suuuper, de blugi dar are vesta de fas cu gluga atasata pe dedesubt...era cam scumpita, 12o Ron, cu tot cu reducere de 50%, dar ce, baitul meu nu merita???
In fine, ca trebuia sa ne schimbam chiuveta de la baie si sa luam un dulapior, duminica...dam faliment, dar mi-am facut de cap!
Adriana si noi avem bilete pe 16 mai la DM
ne vedem acolo?? Noi avem in sectorul B. Abia astept! ce misto ca ati iesit aseara! Unde ati fost?
Gabitzule vad ca ti-au raspuns toate fetele referitor la acte. Nu cred ca e nevoie sa va duceti amandoi, verifica superficial actele, de exemplu la mine s-a uitat sa fie numarul meu de tel trecut pe cerere, la adeverinta se uita numai sa fie cu 12 luni anterioare lunii nasteriii trecuta pe certificat. Nu vrea originale, nimic.
Socrate vai, mai, ce ingrozitor dupa ce ca suferi, trebuie sa suferi ca la puscarie de unul singur...biata femeie... Frumos ati mai scris tu si belleane cred ca in realitate toate simtitm la fel si voi ati pus doar in cuvinte...are si vremelnicia asta farmecul ei...
Belleane ce mult a crescut Ruxandra, un kilogram???wow, e excelent!
Ylari ce mare s-a facut bebelunika, si ce expresii are, bucalata, e o dulcica!vad ca e si melomana, ce asculta ea acolo?
ah, noi nu am mai plecat ca a avut sotul meu un pacient nasol, cu fata sparta in mici bucati si trebuie sa-i puna oasele la loc.azi il opereaza...in fine...eu nesi ii spuneam ca faptul ca ala nu a murit ne-a impiedicat pe noi sa mergem la Madrid...ce ironie...bine, ii doresc sa traiasca si sa se faca bine, dar ca idee
Ce misto ca plecati la Barcelona, e cel mai frumos oras...
Miss sanatate multa...sa stii ca si Bogdan se uita la emisiunea aia, se uita la toate porcariile, ca sa nu mai zic de filme de groaza si gore
. Asa se relaxeaza el!
cleo hai, inspira-ne si cu Tae Bo, poate bagam si noi macar 50 de abdomene pe zi... succes si la sofat...eu mai mult de la B am invatat, am fost in poligon la Ilioara si baga, parcari, plecari din rampa etc...nici un instructor nu a avut rabdarea lui - si poate nici interesul- ca cine il duce acasa cand bea la petreceri??![]()
stefany sora ta e in tara? Imi pare rau ca nu va puteti vedea, cred ca e tare greu sa fiti despartite...
Daria_Ioanahai ca nu mai e mult si tu si sotul tau veti fi impreuna in toate momentele importante de acum inainte...si sper sa va fie mai bine decat daca ati fi ramas in Romania!!
Doloress felicitari pentru cetatenie. Uraaa!![]()
andreutza si eu il tin pe Mirci inbrate non stop...afara el nici nu sta in carut si inchipuie-ti, eu cu fas, el cu fas...
Alysuca ce face vlady?? ce a avut asseara???ooof, poate vreun dintisor??dragii de voi! Felicitaro pentru ca ai terminat sesiunea! astept vesti bune de Vladut.
Ralu_t din partea mea, cum sa nu, participa la concurs cu pozica! adica, ce?? aparatul tau a vazut ce a vazut...hihi. Hai ca o sa fie bine, cand ajungi la sv o sa vezi ca nu e dr...l asa negru! Sper si eu! Ca ma gandesc si la mine cand o fi sa incep la randul meu...![]()
Simonix iubita
eu nici nu mai intru la odiseea de ian febr, ca ma deprim pe o sapt...
Chinabulina
gogosica ta. I-a trecut repede, sper ca nu a cazut rau... ofof. asa si eu, ca sa postez il pacalesc de 100 de ori, mai tzipa, il mai las, ma simt vinovata...asta e...nu pot sa nu postez, fetelor, mi se face doooor de voi..
Aelita si la mine Mirci se scoala plangand si eu ma bucur, ca astfel fug la el si nu cade din pat...cand il las in patul mare...ca daca se trezea si o lua de-a busile
cand o sa se faca mare il invat si eu sa ma strige ![]()
leeloo sanatate multa!
SIs ce ma enervezi, ti-am spus ca o sa cada Mati, prea il lasi singur si el e asa activ...bine ca n-a cazut din scaunul de masa! dar tare mi-e frica...vezi ca ma supar pe tine, te-am avertizat!!

Mi_bebelina lasa pauzele intre mese mai mari, eu asa fac!

bebelilor nascuti astazi: George Vladimir, Lorelei, Gabriel, Gabriela, Vlad Andrei, Daria Maria!!
Ylari esti in concediu???? Esti la mami???
abia astept sa iesim si noi pe afara, ce vreme...mmmm...sa profitam...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE