Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Adriana, bineinteles ca am priceput ce vrei sa zici.Glumeam si eu un pic.
Eu nu pot fi o mama care se se impuna , sa treaca peste plansul la copii ( nu zic ca nu e bine, zic doar ca nu pot).
Eu am avut o copilarie foarte foarte foarte urata in care am suferit mereu , si de aceea cand o vad pe Cassie cum plange si cum suspina...ma inmoi toata..e ca si cum m-as revedea pe mine din nou cand eram micutza si plangeam , numai ca in cazul meu nu era nimeni care sa ma aline , sa ma rasfete.
De aceea sunt si o mamica destul de permisiva .
Oricum , Cassie e o fetita foarte cuminte, mai are si ea micile ei pasarici, dar in genral e o fetita scumpa si cuminte si acum cand s-a marit un pic si ma intelege mai bine ...ii explic frumos...si pana la urma face cum e mai bine.
Dar in acelasi timp e si foarte ambitioasa cand vrea cu adevarat ceva.
Mi-as dori atat de mult ca atunci cand ea va avea varsta de 14 -16 ani si o fi adolscenta sa putem amandoua trece peste acea perioada fiind 2 prietene.
Nu as suporta ca ai mei copiii sa creasca si sa isi doreasca sa dea la un colegiu cat mai departe de casa, unde sa se simta independenti .
As vrea cat pot eu ...de mult sa fiu prietena cu fii-ca ca ei sa nu ii fie frica sa imi zica un secret, sa se deschida in fata mea...
Mi-ar placea sa vina de la scoala si sa imi povesteasca tot ce a facut , cu cine a vb, de profesori , de colegi..de baieti etc
Acelasi lucruri mi le doresc si pe Darius.

Mergi la inceput

Doloress, Felicitari , CAnadianco!
Apropo de juramant...sa stii ca imi pare atat de rau ca eu nu pot fi alaturi de sotul meu cand depune juramantul pentru cetatenia americana .
Chiar simt o tristete...mai ales ca mai sunt cateva ore si se duce la juramant...ce as fi vurt sa fiu cu el in sala , sa il tin de mana , sa fiu acolo intr-un moment important pt el , un moment pe care il asteapta de 15 ani .
Si ii tot zic ..."ai,filmeaza si tu in sala acolo un pic sa vad si eu cum e..roaga-l pe un om de acolo sa te filmeze cand te duci pe scena sa iei certificatul de naturalizare..."
El e mai timid...nu vrea...si imi pare asa rau ca o sa fie maine acolo singurel.
El saracu e stresat ,ca daca nu i-au scris numele corect pe certificat..,insa eu sper sa ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Magdone, Danicris,Micaela,Lorich, Ylari, Miss ,Reallaura, Ca-eric.....am citit mesajele voastre pt mine..si va multumesc pentru vorbele voastre.

Magdone, chiar cand ai timp poate ne scri in ce fel te-a schimbat pe tine nasterea celui de-al doilea copil.

Miss, sanatate multa sa te faci bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare
am citit pe diagonala...ma simt asa de...aeriana.mi-e extrem de greu sa tin legatura cu voi,sa fiu prompta..daca intru numai la ora asta uneori nici nu resues sa citesc tot
dar am retinut ca-i ziua ta Belleane..sanatate multa iti doresc si fericire..foarte frumos ce ai scris...
Laura,pana la urma nu am mai fost azi..din lipsa de extras bancar..poate luni...
Cadina,offf...saracutii de oi.bine ca s-a terminat
Cleo,felicitari ptr.ca ai atatea preocupari..sofat,mai nou tae bo..super..cine sta cu fifitza cand pleci?

Cineva spunea de treziri dese(leeloo parca..)..si Sara se trezeste des...mai ales in primele ore ale somnului de noapte.dar si ziua.de aceea pana acum am culcat-o in scoica,sa pot sa o legan si sa mai doarma.dar de azi gata,renunt...o adorm in brate si apoi o pun pe pat..normal ca a dormit 1/2 de ora....dar gata,renunt la scoica(oricum nu prea mai avea loc..)si poate se va obisnui sa doarma si nebataita.si mai nou si in parc se trezeste(MI_bebelina e martor)..doame 1/2 de ora si se trezeste plangand..o readorm si dupa 1/2 ora iar..aveti idee ce poate sa fie??????

Sara e IMPOSIBILA zilele aceste si in ceea ce priveste mancarea..iar e in greva foamei..da' rau de tot.dimineata nu a vrut fructe(dovleac+mar..cineva intrebase de dovleac..eu iau din acela ras din piata si-l coc repede-repede)la pranz a mancat ceva din legumele cu carnitza,dar ma asteptam la mai mult tinand cont ca avea burta goala de la 6 dimineata!seara iar greva foamei..mamaliga cu unt si branza nu,cereale nu....azi imi venea sa-i torn castronul in cap de nervi!
In ceea ce priveste luatul in brate..eu le-am luat pe amandoua..ptr.ca nu suport sa le vad plangand...si nu-mi pare rau.vor creste si 'invatul' asta va avea si 'dezvat' de fapt singurei se vor dezvata.eu la Mariuca de ex.am last sa se intample totul cum avrut ea(mai interveneam eu uneori...putin)..adica singura a renuntat la laptele de noapte cand avrut(pe la 2 ani si 1/2..),singura s-a invatat sa nu mai faca pipi in pat etc.eu o dirijam in directia dorita,dar pana nu a fost ea pregatita..
Revenim...de fapt sunt franta..asa ca poate maine reusesc mai devreme sa intru ...imi face bine si numai sa citesc..sper sa aveti nopti linistite
Doamne ce limbarita..somn usor

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

NU intru decat sa va spun ca am scapat de examene si acum dau unul f greu: Vlad plange non stop de la ora 21. NU INTELEG! CE SA INTAMPLA? N-a facut asa ceva niciodata de cand s-a nascut! Doamne, nu-mi vine sa cred. A stat cu soacra-mea azi. I-o fi dat ciocolata, ceva?

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor, va suparati (cele ai caror bebei apar in poza) daca trimit la concursul de poze "clipe de viata 2008" o poza cu bbii craciunei stand ca o floare? eu ma gandesc ca e frumoasa si are sanse. impartim premiul-daca o sa fie cazul- sau mai bine, il donam unei cauze nobile. daca pana maine seara nu primesc refuzuri, eu o timit
desi am stat toata ziua pe forum, la scutece n-am citit. ma aflu intr-o perioada de revolta ca nu mai stiu altceva decat bb. asa ca acum imi caut alte ocupatii in timpul liber-cat sta tudor cu bona. nu de alta da de luni intr-o saptamana ma intorc la job si o sa fiu senila complet
sa vedeti cand ajung la birou cum o sa postez toata ziua la bebici
daria felicitari pt sot, am citit mai sus!

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Acum sa va zic ceva si de noi.

Dariusel doarme de vreo 7 zile NUMAi...la alegere:
-leganat
-la tzatza
-in brate
Cum il pun jos...e jale!
Simte imediat si se trezeste, incepe sa planga.
Si nu doarme continuu, la 2 ore se trezeste..pac tzatza in gura...azi noapte nu a mai avut somn vreo 2 ore..radea..gangurea...nu avea nici o treaba.

Exact cand Cassishor se culcase mai bine , el se trezea cu chef de joaca.

Cassie
A invatat sa ceara la olita.Nu mai face kaka in pampers deloc , ci numai la olita, cam de vreo 10 zile asa.
Ea imi zice cand vrea kk sau pipi si eu o pun.
Sunt foarte bucuroasa ca s-a facut de acuma domnishoara mare.
Inca ii mai dau medicamente deoarece nu i-a trecut de tot burtica, cred ca a racit un pic.

In rest , sunt foarte cuminti , mai ales Cassie intelege tot ce ii zic si a inceput sa zica pe zi ce trece cat mai multe cuvinte, incepe sa formeze propozitii, ii place sa citeasca ,sa scrie,sa vorbeasca la telefon .
ne uitam la poze din enciclopedii si le comnetam...eu ii zic s aimi arate unde e lupul , unde e cartoful ,trenul etc...
ea imi arata legumele , animalele si tot ce ii zic eu.

Mai nou ne place sa ne uitam la bloguri de gatit si sa comentam pozele , cum se taie , cum se amesteca, cum se pune la prajit, la copt...e foarte interesata .
Insa pasiunile ei cele mai mari sunt CAII si poneii si DANSUL.

DAriusel a devenit atat de ambitios....daca nu ii dai ceva , sau daca nu ajunge la ceva..incepe sa planga, sa azvarle pe spate..se incordeaza....are deja personalitate puternica.

Se joaca deja mult si impreuna, eu ii supraveghez si ei isi impart jucariile , vorbesc pe limba lor, uneori se mai cearta pe jucarele, dar mereu se impaca..se imbratiseaza, rad impreuna , Cassie il pupa ..il alinta.
Cassie danseaza si Darius sta la mine in brate si se uita la sora-sa si rade in hohote.
Chiar nu pot face nici o deosebire intre ei 2..ii iubesc pe amandoi la fel de mult.
Cred ca intr-un an , un an jumate cand o sa ies pe strada cu ei o sa zica lumea ca sunt gemeni, nu cred ca se va mai vedea vreo diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

fetelor... nu sunt in stare de nimic, m-am umflat de plans din nou... am mai citit despre ce s-a intamplat fetelor de la odiseea ian-feb...sper ca nu va suparati pe mine dar nu mai pot ... mi se pare cutremurator... si ma simt groaznic de egoista pt ca sunt fericita ca am un bb sanatos... si imi dau seama ce proasta sunt ca ma pierd in tot felul de tampenii si ca marea mea problema e ca am 2 kile in plus fata de acum 9 + 9 luni sau ca Robert are un mucishor ce ma enerveaza ... of !!!

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonix si eu am plans o gramada. In plus, am mai citit un articol ieri care m-a intors pe dos, dat de o fata de la Sezatoarea canadiana, uite aici:
http://www.formula-as.ro/2009/851/societate-37/dare-de-seama-despre-ingeri-10626
De ieri numai la copiii astia batuti de soarta ma gandesc! Of, cat e de nedreapta viata asta uneori.

Daria felicitari pentru sotul tau ca a luat cetatenia! Dar parintii nu pot merge cu el, ca parca stiam ca are si parintii acolo? Bravo pentru cei doi cumintei ai tai!

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LORICH-eu nu stiu alta forma de facut dovleacul decat fiert si blenduit impreuna cu diverse legume. nu stiu insa ce efect are...Eu dadeam Sofiei foarte des,si nu am observat nimic,dar acum am folosit doar de vreo doua ori ..
Stiu doar ca e dulce si ca e permis la varsta lor.

Si eu mi-am luat copiii in brate de cate ori au plans,chiar si atunci cand plang in cor,ii iau pe amandoi odata si le cant si ii mangai...niciunul nu e mort dupa brate,nu s-au invatat adica,vin atunci cand simtnevoia,cand ii doare ceva,candle e somn,foame..
Noaptea ,dimineata,Andres doar zice "ma ma ma " si sunt deja la el in camera,il aud de la primul sunet,si doar cand imi aude pasii pe hol tace ,il iau in brate si nu zice nici pss.
Sofia crescuse,pe la un an ,si plangea cand se trezea,inca nu putea sa se dea jos din pat ,si intr-o zi i-amspus sa nu mai planga,pt ca daca plange mami nu o aude ,mai bine sa strige "mami mami" si asa mami aude si vine repede la ea. din ziua aia ,cum se trezea ma striga fara sa mai planga.

LILLY-poate ca nici dovleacul meu nu e din ala de placinta si asa cred eu?? nu stiu care sunt diferentele.
multumim de urari

CHINABULINA-e anul

MISS-e normal sa te simti asa obosita daca aveai fierul scazut ! sa iei pastilutele repede !
cum e acum,merge bine cu somnicul ?

Citat:
Fii cu ochii pe tataie ca pe butelia cu otrava
:)) nu e de ras ,dar nu pot sa ma abtin ,la cum ai spus-o !!!
YLARI-am vazut si eu pozele,e nemaipomenit de frumoasa printesa !!! si ,pt ca mi-a amintit Miss,ai mai observat ceva ciudat la tataie?

DARIA IOANA-nu stiam ca sotul tau isi ia cetatenia si ma bucur din suflet ca maine aveti o asa zi mare ,si va doresc sa fie intr-un ceas bun ! Felicitari !!! asta inseamna ca se apropie ziua plecarii tale???

ce s-a intamplat la ianuarie-februarie ??

BELLEANE-La multi ani,si sa fii fericita alaturi de familia ta !!!!
ziceai ca nu ii place carnita.incearca sa ii pui o bucatica miiica ,atat cat un varf de deget,in piureul de legume,blenduit bine,nu o sa simta o cantitate asa marunta. apoi a doua zi pui inca un degetel..se invata usor cu gustul,si poate reusesti sa ii placa in timp...
Felicitari pt ridicare !

DOLORESS-felicitari pt cetatenie !!!!

CADINA-imi pare rau de tot ce ati patit..Cum mai sunteti ?

fetelor,multumim de urari,azi am facut si noi 8 luni,nu stiu cand a trecut timpul !
azi,adica ieri,ca la mine e 2 noaptea.

multumesc fetelor deasemenea pt ideile pe care mi le dati de mancarica. am sa incerc si eu cu avogado.

noi inca ne invartim cu programul de masa,cand dam piureul inainte,cand fructele...inca nu s-a hotarat cum ii place ...
incerc sa ma ghidez dupa voi,si tare mult ma ajuta .

azi ,la noi:
-s-a trezit la 10(nu s-a mai trezit sa suga la 6,azi nu a supt deloc)

10-biberon 180 (la 12.30 s-a culcat)
14-piure de legume cu carne 250
17-biberon 150 s-a culcat
19-fructe(banana,mar) cu biscuiti 100
20-biberon 180 s-a culcat o ora
23-biberon 120 s-a culcat

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput