*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (195)
Raspunsuri - Pagina 13
blankar spune:
salutare!
Naty sanatate lui Iuli!
Luny ma bucur ca e ok Mufa!
Mimo acu il vazui si eu pe Vladut,bravo!
eu ma lupt cu raceala
Eric mai are muci ,are ceva daca nu il aspir si
isi inghite mucii?
colargolul cum se da?
e mai bun decat vibrocilul si pivalone?
mihatp spune:
hello hello
ce faceti randunici

maine trebuia sa ma duc la oradea dar am bagat o minciunica si pasez, mai bine ma duc la serviciu, ca de la oradea ajungeam undeva la miez de noapte, spre dimineata, iar eu sunt varza
blankar, ce-mi place cum scrii, parca de fiecare data faci poezioara, asa-mi inspira randurile tale. rima e cam alba, dar merge![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade
mimonix spune:
Blankarn-are nimic daca nu-l aspiri si-si inghite mucii ca nici pe noi nu ne-a aspirat nimeni si uite ce mari ne-am facut
DAR:
1.se ineaca cu ei si poate sa vomite
2.exista pericol de otita mai mare, dar la cat antibiotic ia Eric nu stiu daca mai bantuie ceva carcalaci prin urechile lui
pe de alta parte, depinde de spectru si asta ii mai trebuie, micutul 
3.picaturile nu ajung pe mucoasa ci pe muci ![]()
Acum, colargol se pune cate o picatura in fiecare nara dupa ce il aspiri (ma rog, de trei ori pe zi) Dar va face totul maron in jur, o sa-i curga muci maron, pateaza haine , pat, patura si arata ciudat
Si intre pivalone si vibrocil, vibrocil. Tot cae un puf in fiecare nara daca il prinzi sa-l pufai
Daca nu, incearca sa desfaci sticluta sa-i pui tot cu picuratorul.
Sanatate multa!
Eu va pupez si ma duc la film ca am un serial cu 5 sezoane de vazut
: "doi barbati si jumatate", comedie!
Tuchi sper ca esti bine ca nu te vad deloc, pe nicaieri 
Noapte buna
predau legatura la "Stela si Miha"
(zici ca-i Razvan si Dani, cum suna
)
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
daciana.t spune:
intru iar si is in urma...da stiu ca aveti spor....eu nu mai pot intra asa de des...de ceva luni ma lupt cu o migrena care aprare ff suparator in ficare zi dupa orele 13...si ma tine pana seara tarziu...pe langa asta ma dor ochi ingrozitor (eu port ochelari in mod normal, da am calcat pe ei ca nu am fost atenta si daciana mi i-a dat pe jos...) am umblat sa vad cam cat ma costa...si prevad o gaura in buget de 4 mil...pe putin...

, dar v-a trebuii sa mii fac.....
naty, multa sanatate Iuliei...of....
am depus si eu dosarul...dar calculand cica mai trebe sa i-au 50 roni in plus...mare scofala...dar dc mii da statu de ce nu? asta e...firma particulara...am acceptat sal mic pe cartea de munca numa sa lucrez in domeniu...
am o problema, daciana scarsneste din dinti...sii freaca pe cei de jos cu cei de sus...cum pot sa o dezvat...la noi nu a vazut asa ceva ca noi nu facem asa....dar credeti-ma cand aud mi se face pielea gaini...am tot certat-o si i-am zis ca face buba...da nu vad sa mearga...
va las...ma dor ochi...
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
mihatp spune:
si la programul din ultimele 2 saptamani, am strans 62 de ore suplimentare, mai am din decembrie 24, asa ca de luni ma pregatesc sa stau acasa. mi-e groaza sa cer cate am facut real, asa ca o sa declar ca sunt numai cate pentru 2 saptamani. iar din 9 sunt programata sa-mi iau restul de concediu din 2008 (3 saptamani). asa ca
voi fi acasa cu puiu' 5 saptamani! 
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
ariel_7000 spune:
am intrat sa ii transmit oanei condoleante. acum am aflat si eu ca tati al ei a plecat in alta lume, unde durerea si suferinta nu exista. oana, tati al tau va veghea de acolo. fii tare pt mama ta si pt copii! fii puternica! noi suntem alaturi de tine, orican ai nevoie sa vb cu cineva da-mi un beep. te pup
dragele mele, sper sa vina curand ziua in care sa termin cu beleaua asta de pe capul meu
sunt capiata, teo se culca numai la 2 de cateva seri...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
mihatp spune:
mimo, bag de seama ca ti-ai facut programul dupa mine, cand intru eu, e semnal ca e ora sa te retragi! stai sa vezi cand o sa stau p'aci toata ziua, cum o sa vrei sa dormi non-stop, de nu-i mai stii de-i zi sau noapte
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
a, mimo, stai pe faza ca prin martie se lanseaza iar liniile de finantare. pregateste bona![]()
edit s-o salut pe ariel, iti pastram o
pentru cuvintele frumoase despre crenguta
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
mstela spune:
Bey,ce s-a intamplat paci?
Ce au fost frustrarile astea explodate?
Greu e pt multa lume,da?Si nimeni nu invidiaza pe nimeni,da?Pentru ca fiecare sufera pe undeva,nimeni nu e pe deplin fericit.Nici macar cei cu bani de dau pe afara..au si ei niste suferinte ale lor.Si da,ban la ban trage.
Si paduche la paduche.Na.
Si m-ati mahnit si mai tare cu asa discutii ca si asa aveam o stare de kkt.
Am vazut pe site la iomc ca au oftalmologie,asadar ma prezint acolo,ca nu am bani de particular.Totusi,mercic Cleme de info.Si pup motzata maselata.
Naty,sanatate puiutei
..
Bubu
,sa-ti dea Domnul multa putere.La fel si mamei....of,cat de greu trebuie sa fie,te inteleg perfect.Sunt alaturi de tine cu gandul,cu inima,cu sufletul.Nu uita ca nu esti singura in aceste momente teribile.Fii tare pt puii tai.

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
mstela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
zise Lyvy din Icelandul ei de acolo:"...dar navalnic vuiet vine de pe drum ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost. |

Mimo,
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)