*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (195)
Raspunsuri - Pagina 12
clauclau spune:
Mimo, acum musai o sa comentez de "superultraextramama", este intru totul adevarat , o spun cu mana pe inima!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Ce scandal domne,ce neintelegere?!Unde,cum,cand!! ![]() ![]() ![]() Cine are chef de scandal sa se mute pe-alta creanga!! |
NIMENI!...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Elara, desi am studii si lucrez intr-un mare concern, nu am banii pe cartea de munca!
Asa ca pe mine PERSONAL aceasta lege ma lasa rece, DAR sunt happy pentru viitoarele mamici ( si actualele bineinteles ) care or sa beneficieze de ea. Asa e drept! Haide, lasa, nu-ti mai cere scuze, a fost o neintelegere si gata! Cred ca pana la urma toate am inteles...
Sufletica si Gurita!
clauclau spune:
Naty, cum se mai simte Iulia?
Sufletica si Gurita!
natynic spune:
Iulia a semi-inviat. Acum sta cu tacso la tv, cu ochii umflati, mai stranuta aruncand cate o cascada de muci imprejur, mai tuseste dar nu ragusit si, Doamne ajuta, in ultimele 3 ore nu a mai varsat (ca pana atunci da, tot timpul). Am reusit sa-i dau niste lapte, ultima data acum la 7 si cu ceva cereale si dupa asta s-a mai inviorat. Sper maine sa poata manca. Ia Augmentin, Eurespal, Nurofen si Colargol picaturi si i-am pus din nou afurisita de compresa cu spirt la gat pt ca torticolis-ul e muuult ameliorat
. Doamne, dar grea zi am avut...
Mimo,
dar din cauza problemelor cu Iulia nu l-am mai vazut pe Vladut mergand si tare as vrea...Mai pui linkul o data?
Luny, e ok pretul, borcanele mele Nestle sunt 8 ron, la 200 sau 220 g.
Zoze, se iau in calcul si garzile si pt asta trebuie adeverinta separata dar asta e valabil pt mine ca la mine salariul de baza vine de la UMF iar garzile sunt colaborare cu spitalul...whatever...din cauza trecerii pe insulina din mai 2007 nu mai facusem nici garzi asa ca nici de acolo nu vine mare lucru si Dumnezeu stie cand oi ajunge si dupa adeverinta aia...Asta e, noroacele si ghinioanele vin pe lumea asta aleatoriu uneori, nu dupa cat esti de bun sau de rau si nici dupa cate studii ai. Deseori abia dupa trecerea timpului realizam ca un anume pas inapoi a insemnat de fapt marele sut inainte-cand spun asta ma refer si la situatia ta, Stela
Una peste alta, global judecand (si nu dupa situatii individuale caci egali NU suntem pe lume) legea cu 85% ORICUM repara ceva din nedreptatea nenorocitilor de 600 de ron care ne faceau EGAL DE UMILITE pana acum...
Ramo

-lasa ca va fi bine si pentru voi, cu siguranta!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
ccris am vazut poze, v-ati destrabalat,bravos!![]()

mimoo deci ai semnatura proaspata, remarc!
eu cumpar de cateva luni cereale Holle, nu se gasesc DECAT la Politehnica intr-un cartier nou..e departe, dar cumpar cate 3 cutii si-mi ajung cam 3 luni, ca mai iau si Milupa cu lapte.Lui Mufa ii plac tare mult, desi nu au niciun gust, ca toate astea bio, ca nu au arome, zahar etc:))) am luat acum, un musli(ovaz,secara,susan organic si nu mai stiu..), fulgi de orez si mix de mei cu mere si pere(astea le-am mai avut)..si borcanelele e prima data cand le iau, o sa vad cum sunt.Cele cu legume/carne erau mai scumpe...sunt nemtesti..da un gogu:)
hmmm..vad ca iar va luarati
..eu nu am idee cati bani voi lua, si sunt Zen rau pe tema asta..
naty ma bucur ca e mai bine Iuli
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny hmmm..vad ca iar va luarati ![]() LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Te rog sa nu pui chestia aia sub numele meu ca DE DATA ASTA eu chiar n-am nicio vina
Dar sa nu zic eu nimic atunci cand vine vorba de tarisoara mea, eu care de la pasopt incoace cu familia mea
da-i si lupta si da-i si lupta
, n-as fi eu Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
mimonix spune:
Luny sar'na de explicatiile cu bioticele ...ma uit si pe gogu imdiat 
Naty
http://family.webshots.com/video/3093226530103415869dJQWKH
multa sanatate Iuliutei si rabdare tie !
Baita time!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
mihutza11 spune:
Bubu 

Naty imi pare rau de Iulia, dar sper sa treaca repede si fara alte complicatii!
Cris v-am vazut ce frumos v-ati distrat si relaxat!
Luny bv de control!
Adriutza ce frumos!!
de la Vegasul tau era ametita barza!![]()
send ca s-a trezit!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Te rog sa nu pui chestia aia sub numele meu ca DE DATA ASTA eu chiar n-am nicio vina Dar sa nu zic eu nimic atunci cand vine vorba de tarisoara mea, eu care de la pasopt incoace cu familia mea da-i si lupta si da-i si lupta , n-as fi eu Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost. |

nu era cu aluzie la tine, bre, am scris si eu in ordinea derularii actiunii in pagina!
nu merge cablu si iub e cu nervi!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!