LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (176)
Raspunsuri - Pagina 18
EliaElia spune:
Nici eu nu i-am pus cercei, intai mi-a fost mila si acum imi e si mai tare :). Asa ca astept sa ceara ea.Camelia si
Laura (06.02.2008)
Ioanact spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui creata2008 Nu, nici nu ii voi pune. Noi am considerat ca ii mutilam corpul fara voia si acceptul ei, doar pentru ca asa e traditia. Nu am vrut sa luam noi decizia asta si peste ani sa ne reproseze ca i-am uratit corpul sau mai stiu eu ce! Daca va vrea sa isi puna, va fi libera sa se duca la un centru de piercing... la orice varsta.
Mariuca nu are cercei? Nu ii vei pune? Nici nu m-am uitat la urechiusele ei in poze..Acum am deschis o poza de la studio si am vazut.. ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI PRINTESA IOANA LA 1 AN Asa cresc eu Primul incisiv central de sus -18.01.2009ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Foarte bine te-ai gandit..Asa tb sa gandim si noi..cand ne vopsim parul, unghiile..cand ne machiemALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN
Asa cresc eu
Primul incisiv central de sus
-18.01.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
madalina28 spune:
Sofiuca e mai bine i-a scazut febra astept maine sa-i fac urocultura sa vedem ....
Laura ce fetitza frumosa si gospodina ai cum face ea curat sa vina si Sofia sa o ajute ca si ea i-a bagat hainele lu'tacsu la spalat in cada plina cu apa
,iar Dimi un adevarat cavaler
Dana ti-am vazut burtica subscriu fetelor esti frumoasa tare mami iar kg puse chiar nu se vad sau cel putin in pozele puse de tine
Ven bine spus te aprob!
Si acu ca-mi sta pe limba nu toate suntem ortodoxe sau crestine printre noi sunt si musulmani si evrei si budisti sau mai stiu eu ce alte religii avem,daca vrem sa vb despre Dumnezeu intram la topicul destinat.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
madalina28 spune:
Emaaaaaaaaaa te-am uitat gravidutza draga felicitari pt putulica!Cu IR stai linistita asta e boala lui Iosup pana in trimestrul III nu se iau in considerare abia atunci daca sunt marite va trebui sa-ti faci griji.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
monicaa spune:
Dana esti SUPERBA!
Si ma bucur tare mult ca a iesit bine glicemia. Vezi..o sa fie totul perfect!
Am citit ca ai intrebat de uscator de haine. Noi avem de un an caci nu avem uscatorie si iarna sa le scot hainele in gradina nu fac nici o afacere. Nu strica hainele, e foarte comod sa le ai repede uscate dar consuma tare multa energie. Noi avem clasa B, clasa A gasesti rar si sunt extrem de scumpe. Si sa fii atenta sa iei cu condens ca sa nu-ti bati capul cu aerisirea si umezeala.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
ramonab spune:
LauraD pupici fetei harnicute si pe fratiorul plictisit care se uita la TV.
Ema felicitari pt fratiorul lui Milan.Sa fie sanatos!!!
Ven
respect pt tot ce ai spus!
Dana ma bucur ca a iesit bine glicemia si a avut rezultate bune efortul tau.Sa folosesc si eu un cliseu si iti spun: Tine-o tot asa!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
monicaa spune:
Sa stiti ca m-ati dezamagit un pic.
Eu n-am scris ieri pe forum nimic relativ la tragedia mamicii de la ian-feb 2009 ptr ca am considerat ca nu e nimic ce as putea spune. Am plans si eu intre cei 4 pereti ai mei si am pus un mic inserat pe blog.
Iar ce s-a intamplat cu mesajul Alinei sincer iar nu m-a infuriat sau m-a deranjat si am sa va explic si de ce.
Mesajul e drept a fost nefericit de scurt iar iconitza folosita total deplasata(s-a lamurit de ce). Dar sincer nici nu mi-a trecut prin cap ca brusc Alina nu are inima si o lasa rece ce s-a intamplat. Ca vorba aceea nu e de ieri de azi pe forum si o stim cu toate ca sufera cand e Ioana bolnava si isi face griji, stim cu toate ca e alaturi de noi cand clopotzei nostrii sunt bolnavi. Doar nu s-a transformat intr-un monstru fara inima asa brusc nu? Ca unora le plece de ea si unora nu, asta nu conteaza. Ca nu suntem aici pe forum sa ne luam de nevasta una pe alta ci sa ne fim alaturi si sa ne sustinem si la bine si la rau. Si daca ne placem si daca nu si daca ne suntem indiferente.
Si sa va mai spun ceva. Cunosc o gramada de oameni extraordinari care in fata unei asemenea tragedii ar fi spus doar atat " Asa a fost voia Domnului!". Fara siroaie de lacrimi, fara fraze alese. Oare oamenii astia chiar nu sunt atinsi? Eu zic sa nu uitam ca puterea cuvintelor e tare pacalitoare. Uneori spun mai putin alteori mult prea mult.
Ce ar trebui sa nu uitam e sa fim TOLERANTE!! Indiferent de religie ca tot veni vorba de ea. Si sa nu uitam de ce suntem pe acest forum!
Si am un mare buchet virtual
pentru toate cele care sunt permanet active, indiferent de subiect sau atmosfera. Caci ele chiar ne sunt alaturi oricand si oricum si e un sentiment extraordinar de linistitor sa stii ca sunt acolo cand ai nevoie de un sfat sau pur si simplu de cineva care sa te asculte(citeasca in cazul nostru).
Va pup si va urez seara placuta. Va rog sa va ganditi putin la ce v-am scris. Poate data viitoare nu se mai sare asa "sus" si nu se mai isca discutii care ar fi putut fi evitate.
Eliza spune:
Ema felicitari pentru baietel, Milan o sa aiba un tovaras de joaca pe cinste.
Dana esti o graviduta foarte frumoasa, intreb si eu ca celelalte fete :unde te-ai ingrasat ca nu se vede nimic.
Laura cred ca Eleni te mosteneste si o sa fie o harnicuta, deocamdata face curat in felul ei.
Ven 
Alina, nu vreau sa redeschis si eu subiectul, doar ca revin la parerea mea ca uneori ar trebui sa recitim ce am scris inainte de a trimite. Sincer si mie mi s-a parut rautacioasa replica ta, chiar daca nu asta a fost intentia. Ranesti fara sa vrei si scuzele nu pot sa stearga asta. Si inca ceva, daca vrei sa-i raspunzi doar Elenei, ai PM pentru asta. Nu poti scrie pe un forum public ceva si apoi sa te scuzi ca i-am raspuns doar unei persoane.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
monicaa spune:
Laura e grozava Eleni!

Cati, Ereena, Elle, Madalina, Gabritza si sper ca nu am uitat pe cineva iesiti la apel si spune-ti ce fac copii!! Ati ajuns la doctor (Elle si Gabi parca spuneau ca merg), merg tratamentele, ceva progrese?
si multa sanatate
emabucuresti spune:
fetelor multumim frumos de felicitari si de cuvintele frumoase

Uf, nush ce sa zic referitor la IR uri, eu am facut si la Milan eco la Iosup ( de trim 2 si 3)si le-am scos sa le compar, atunci nu am avut asa.
sa detaliez si poate se gaseste cineva sa ma lamureasca
- CO(cordon ombilical presupun)- I.R. a. ombilicala=0,78 ; S/D=4,5
- artere uterine- flux cu spectru normal si valori crescute ale IR bilateral
-I.R. a. uterina dr.=0,78
-I.R. a. uterina stg.=0,76
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)