LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (176)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Deci, ca sa pot sa va citesc/scriu... i-am dat lui eleni niste cutii de carton cu lucrusoare ramase mici, sa scoata din ele rufele si sa am liniste...
puteti privi cum s-a distrat...
si cum si-a adus aminte si de distractia favorita respectiv scos dvd din sertar, dus la calculator...
de aici http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/3214964213/

Ps. Jur ca nu ma mai supar daca nu le vede nimeni mai ales ca nu sunt foarte clare. m-a amuzat insa teribil ce a facut...
Mai ales ca nu sunt fata de cuvant si am pus din nou fotografii

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Harnicuta mica si frumoasa
Ma bucur ca nu te-ai tinut de cuvant

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salut bombonici!
iar am inceput munca, iar raman la coada cu cititul si cu evenimentele.

totusi, ema, felicitari pentru bebe2, fratior demn pentru milan! sa mearga totul bine si fara cusur!

danonique, musai sa vaz si io poze d anush cum sa dau de ele. am un net jumate mort, asa ca as aprecia enorm daca ais crie ceva repede sa ma uit si eu la link:) si felicitari pentru glicemie!!! si ca avocatul "diavolului" ce ma aflu uneori, ai grija mare si de-acu incolo! hai, inca putin si... vine bb3. apropos, are un nume? sau va fi surpriza?

la noi... cer gri. sacha aerosoli, bruno... febra. zau daca maplictisesc!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

am mai rasfoit din urma si daca ne citeste Miha ii spun si eu din inima felicitari pt sarcina si poate mai intra pe la noi sa ne povesteasca de Matei dulcicul!!

mai vreau sa urez iar sanatate clopoteilor bolnaviori, sa se insanatoseasca repede!

si felicitari clopoteilor care au facut progrese de care mamicile sunt mandre!

Ven eu n-aveam chef si energie sa comentez una alta dar tu ai sintetizat bine dupa, cum ti-au spus si alte fete,.

e simpatic sotul meu cum studiaza si el valorile de care va spuneam, compara cu celelalte eco si ma linisteste spunandu mi ca uite cum au scazut intre trim 2 si 3 la milan

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Eliza, v-au iesit maselutele?Ema, nu stiu ce sa zic, nu-mi amintesc nimic despre IR-uri dar tin minte ca sunt semnificative mai tarziu in sarcina. Iar Iosup are prea multe alerte false pe tema asta. Sa stii ca eu am facut cateva eco la Alina Bolintineanu de la medlife la sfarsitul sarcinii si mi s-a parut foarte meticuloasa, chiar daca nu e genul prea prietenos. Zic in sensul ca poti sa ajungi mai repede la ea decat la un Pop sau un Herghelegiu in caz ca mai vrei si o alta parere.Chiar, Elle, Gabrittza, ce ati facut?Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Dana ma bucur ca analizele au iesit bine esti o graviduta tare frumoasa si din punctul meu de vedere o mama de admirat.

Venera corect. Eu am pierdut o sarcina, pentru mine acel copil este ingeras indiferent ce spune religia, el imi pazeste familia de sus din cer.

Ema felicitari pentru baietel

Alina tu esti foarte tanara, sotie de preot si consider ca din valtoarea celor doua ai apucat sa scrii fara sa procesezi exact sensul cuvintelor. Eu personal asa am considerat si nu m-am suparat.

Monica de acord si cu ce-ai spus tu.

Mai citesc si daca ma lasa copiii mai revin.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Apropos de perle, Marc de cand i-am spus ca are 2 ani si 7 luni, raspunde la toate intrebarile cu "27"
Eu: Marc, cati ani ai?
M: 27
Buni: Marc, cand vii la mine?
M: Pe 27
Eu: Marc, cand ai de gand sa faci kk la oala?
M: Pe 27
...si altele la fel

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Scumpul de el
Perioada asta mie imi pare cea mai frumoasa din copilaria lor .

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

fetelor multumim frumos de felicitari si de cuvintele frumoase

Uf, nush ce sa zic referitor la IR uri, eu am facut si la Milan eco la Iosup ( de trim 2 si 3)si le-am scos sa le compar, atunci nu am avut asa.

sa detaliez si poate se gaseste cineva sa ma lamureasca

- CO(cordon ombilical presupun)- I.R. a. ombilicala=0,78 ; S/D=4,5

- artere uterine- flux cu spectru normal si valori crescute ale IR bilateral
-I.R. a. uterina dr.=0,78
-I.R. a. uterina stg.=0,76

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

ai citat cumva din ecografia mea cu Andrei de la 13 saptamani ??????
Identice sunt .
Stai calma ca nu-i niciun bai.
La el e o deformatie asta cu arterele in primul trimestru iar in combinatie cu dr T ei recomanda tratament cu pregnyl.
Eu nu am facut niciun tratament, dr mea a spus ca pana in sapt 28 nu o intereseaza arterele mele si cu asta am incheiat balciul.
Eu mai tuta / zuza am repetat morfologia si la Sanador si acolo arterele erau ok , tot prin jurul valorilor alea dar dr a fost convingatoare sa imi spuna ca in primul trimestru cam asa trebuie sa fie.
PS : eu toate morfologiile la Andrei le-am dublat, ca am avut pitici pe creier

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

ioanact, nu mor caii cand vor cainii, iata ca m-am enervat destul cat sa zic aicelea unele.
forumul public inseamna ca daca ai scris ceva, reactiile vor aparea.

iata-le pe ale mele

1. orice informatie de genul dogmei crestine trebuie sa apara DACA A FOST CERUTA. nu cred ca a intrebat cineva daca copii care au murit in burtica sau nebotezati se fac ingeri.

2. pe acest site (forum) (si poate si pe altele, nu pot spune ca nu stiu) se foloseste termentul de "ingeras" pentru pierderile de sarcini sau copii. indiferent de conotatia religioasa,ca au plecat din burtica, de 6 saptamani sau 40, nascuti, botezati sau nu. chiar daca ti se pare ca stii mai bine, nu ne 'instrui'. daca m-as apuca eu sa corectez sau sa explic toti termenii psihologici folositi incorect n-ar folosi absolut nimanui, poate doar mie, sa-mi dovedesc ca stiu, dar nu am deloc nevoia asta. a, sa dau un sfat, sa ajut, e altceva. o vorba buna se primeste oricand.

3. da, avem aici mamici care au patit asta, LauraIoana de exemplu, a si spus asta. si sunt eu sigura ca nu i-a picat bine. dau cazul ei pentru ca ajunsese cu sarcina la termen cand s-a intamplat nenorocirea. sarcini pierdute la varste mai mici sunt multe, si sunt sigura ca nu le stim pe toate. s-au pierdut si copii, daca va amintiti povestea Iuliei82

4. mie nu-mi place sa se discute aici chestii religioase. exista separat categorie de forum dedicata. sunt atee, sau oricum nu ma prea incadrez in dogma ortodoxa. nu simt nevoia nici de convertire, nici de lectii. de aia punctul 1 al mesajului meu e asa important. aici faceti cum vreti, e doar parerea mea, nu-mi place.

5. vezi tu, oamenii se duc catre Dzeu mai ales cand ii loveste nenorocirea. asa e natura umana, vrea ajutor. se intampla una ca asta. si ce mesaj primeste (de la tine)? stai sa vezi ca copiii care mor nebotezati nu devin ingeri. pam-pam. sa mai zic ca suna cu bata-n balta?

6. suntam aici sa vorbim despre copii, deja m-am lungit prea mult.

nu cer iertare, nu cer intelegere, nu cer aprobare. ma spun pe mine.

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

S-a ajuns prea departe...eu am comentat partea asta:"copii nebotezati nu sunt ingeri" si ATAT.

Nu mai vreau sa se discute de acest subiect..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Primul incisiv central de sus -18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Alina, SIGUR esti foarte tanara, am auzit anii astia la 'nu mai vreau sa mai vorbesc despre asta'... si inca mai aud, are abia 18 ani!

astea sunt consecintele actiunilor tale. tu esti libera sa nu mai vorbesti despre asta. si noi suntem libere sa mai vorbim despre asta.

c-asa-i viata.

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

S-a ajuns prea departe....

Nu mai vreau sa se discute de acest subiect..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Primul incisiv central de sus -18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Alina,,,,n-ai inteles...din pacate.
Daca ai fi inteles mesajul de mai sus ar fi trebuit sa arate cum l-am scris eu

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput