LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (175)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ufff .. eva are febra ... la 15.30 avea 39,2 si i-a pus supozitor si la 18.30 avea 38,7 .. i-am dat 5 ml de panadol .. shit .. taman acum cand ne pregateam de vaccin ..

de la ce o face frate febra asta iar??? refuz sa cred ca de la dinti ... desi e in plina eruptie dentara ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Nu e de la dinti peste 38.. Doamne ajuta sa nu fie vreo viroza, ci doar vreo simpla raceala. Sanatate micutei Eva.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Elena si la noi la fel ca la Lala. A debutat cu febra mica. Nu cred ca e de la dinti, dar sper sa fie doar o raceala, nu o viroza. Eu zic sa o urmaresti in noaptea asta, sa faci planton, mai ales ca noaptea si dimineata creste temperatura de obicei. Baga si chestiile naturiste, ciorapei cu otet, putine haine pe ea, mai racorel in camera.

Tin pumnii!

Multumim de felicitari pentru primii pasi!

Am vazut ca au revenit si fetele de peste mari si oceane, ca sunt multi clopotei bolnaviori... E groaznica perioada asta!

Si, pe final de mesaj si de zi, urez "LA MULTI ANI!" tuturor puiutilor care si-au serbat ziua de nastere duminica, ieri si astazi, precum si mamicilor ce au mai adaugat un an de viata!

Luca
Iris
Albert
Ileana
Stefania
Sonia
Emma
Alessia
Natalia

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Sanatate multa Evei. Sper si eu sa nu fie viroza. Si eu i-am dat Anei oscilo pt ca azi a fost cam mucioasa. E sezonul, ce sa facem...

Offf...ce rau imi pare sa aud vesti asa de proaste despre Mateiut. Sa dea Domnul sa se faca bine cat mai repede.

Cretulina, de o suta de ori bravo pentru familia creata. Sa stii ca si eu l-am recomandat si il recomand caldurospe Dani de cate ori am ocazia.
Si o mie de bravo pentru Mariuca umblareata

Danutza, spun si eu ca si restul fetelor, nu mai citi astfel de subiecte triste. Eu, care nu sunt insarcinata si nu mai sunt buna de nimic de cand s-a inrautatit starea de sanatate a Kissulinei de Aida. Dar tu...care insarcinata fiind esti mult mai sensibila. fata si il asteptam cu mare drag pe bebe3.

Roli, te inteleg perfect ca iti este greu cu amandoi afara, mai ales ca sunt micuti amandoi. Mami, rabdare, rabdare, rabdare. Si multa dragoste pentru niste pui superbi.

Ana, pt ce e Prevenarul asta? Stiu, sunt zuza.

Eu am tinut-o pe soacra mea in seara asta cu copiii si eu mi-am facut treburile linistita. Ce bine eee.... Acum Luca se fatsaie in pat ca un peste pe uscat.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ah...sa va spun ca nu rezist... Ca m-a palit si pe mine amocul sambata ca pe LauriciD saptamana trecuta.
Zuzelooooorrrrr...sunteti zuze bre. Mai era o Antonie de felicitat de Sf. Anton.
Desigur ca acum vorbesc mai mult ca sa ma bag in seama...ma alint...asha La cate aniversari de clopotei am ratat eu....as fi cu shorici sa ma supar pt asta.
Da' v-am spus asa... {asta-i ca-n bancul cu ursu...daca n-ai tigara ti-o iei pt ca nu ai tigara, daca ai da' e cu filtru ti-o iei ca nu ai fara filtru }

Hai ca am aberat destul...

Elle sper sa aveti o noapte linistita.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Remember me?
Fetelor,va citesc in fiecare seara dar nu stiu de ce nu am mai scris demult.De fapt stiu de ce..cred ca v-am mai spus.Sunteti un grup bine inchegat in care simt ca m-as integra greu si prefer sa citesc din umbra si sa mai invat una alta de la voi decat sa-mi dau cu parerea si sa creez cine stie ce dispute(stiti voi la ce ma refer)

Ma rog,motivul pentru care am intrat acum este sa va spun:Fiti foarte atente la ce baga copilasii in gurita!!!!Eu am patit-o weekend-ul asta.Acum incerc sa-mi revin dupa tot ce-a fost si sa nu devin o mama nebuna si panicarda din orice dar credeti-ma ca era sa nu mai am copil acum

Am fost in Carrefour cu sotul si ca de obicei l-am pus in caruciorul de cumparaturi in partea din fata.De obicei noi ii mai dam sa roada cate ceva din ce cumparam ca sa nu se plictiseasca.De data asta nu stiu ce m-a apucat si am cumparat un tub de mentos(credeti-ma,nu am cumparat mentos niciodata!!!deci de-aia zic ca a fost ceasul rau).La un moment dat s-a plictisit de ce rosese pana atunci si i-am dat tubul de mentos.Intre timp,am stat la o coada de vreun sfert de ora la peste,am fost pe la carne,pe la fructe si la un moment dat asteptam sa descarce bananele si cand ma uit la el,era verde-rosu la fata,nu mai respira si se ineca .L-am luat de acolo,i-am bagat mana pe gat(chestie total gresita,dar in momentele alea nu mai stiam ce fac),l-am zgariat pe gat cu unghiile,mi l-a smuls sotul din brate si i-a facut nu stiu ce metoda(Heimlich parca se numeste)si a iesit bomboana de mentos cu tot cu sange.Ma rog,urmeaza o poveste lunga pe care o sa v-o spun pe scurt:acasa nu a vrut sa bea,sa manance nimic,am fost la boldescu(spitalul nostru de copii din Ploiesti),de acolo ne-au spus ca nu are nimic in gat ramas dar daca are mai jos de gat ei nu au aparatura necesara (endoscop) si asa ca ne recomanda sa mergem la Bucuresti la Grigore Alexandrescu.Am ajuns acasa,plangea ,se inneca,nu putea sa bea nici macar ceai,am mers cu ambulanta la Grigore Alexandrescu ca sa-l tin sub observatie...ma rog acum e bine ,si-a revenit,nu mai avea nimic pe gat ,avea doar o iritatie de la bomboana+unhiile mele

Ideea mea era sa fiti foarte atente ,va rog sdin suflet,sa nu patiti ce am patit eu,daca sotul nu era pe faza,acum puteam sa ....nici nu vreau sa ma ma mai gandesc

Va pup si va citesc

http://url=http://community.webshots.com/album/563767233wPlClW?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Offf mai Ellenuta sa dea Dumnezeu sa treaca repede si sa nu fie ceva mai grav gen viroza sau o raceala puternica , sanatate multa va doresc .

EliaElia va doresc si voua multa sanatate .

alina023 cu intarziere la multi ani pentru Sf Anton

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

OOfff mai andreea29 prin ce clipe de groaza ati trecut , bine ca totul s-a sfarsit cu bine pana la urma .
Asa este ai mare dreptate trebuie sa fim cu ochii-n patru atente la copii , in fractiune de scunde se pot intampla multe .
Pupici la toti din familie si aveti grija de voi

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

In nebunia mea,am uitat sa urez la LA MULTI ANITUTUROR CLOPOTEILOR PE CARE II ADMIR SI II PUP DE AICI!!

http://url=http://community.webshots.com/album/563767233wPlClW?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Offfff vad ca din ce in ce mai multi puiuti bonlaviori le doresc multa sanatate tuturor si nopti linistite!

Alinus de plus cum te alinta fetele mii de scuze se vede ca suntem zuze LA MULTI ANI ANA ANTONIA!Apropos m-a amuzat f tare "mama focului" ai un baietel super simpatic ca de altfel si Dimi de LauriciD cu milioanele lui de microbi

Lala asa ma gandeam si eu pana la 1.5ani sa o intarc si sa o trec pe junior!Multumesc imi prinde bine parerea unei mamici cu exprienta

Nu am reusit sa citesc tragedia a 2-a de la odiseea de ian -febr dar imi inchipui ce e in sufletul saracutei mamici,noi aici la odiseea noastra nu am avut-o din pacate doar pe Mariana ci si pe MedaMaya care nu a pierdut unul ci trei pui odata,din nefericire in decembrie a avut o noua incercare de a avea bb nereusita

LA MULTI ANI ALEXANDRU!
Sa cresti mare voinic sanatos si norocos!
LA MULTI ANI RALUK!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Andreea bine ca nu s-a intamplat ce e mai rau!Eu sunt cu ochii pe a mea pt ca eu din fire sunt f inecata si nu vreau sa ma mosteneasca.Despre spitalele din Ploiesti no coment mori cu zile aici!Sanatate multa!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput