LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (175)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

[quote]citat din mesajul lui Ellenuta

Doamne ce tragedii .. plang de mila parintilor si ma rog pentru sufletelele care au devenit ingerasi ..

Nu sunt ingerasi copii care mor inainte sau dupa nastere, doar daca sunt botezati.

pentru mine sunt ingerasi ....

si cum vine asta .. se duc in iad ca-s nebotezati .. ca nu inteleg ABERANT!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

OK..nu, nu se duc in iad, nici in rai..ci sunt pusi deoparte, sunt aflati intre Rasarit si Apus..nu spun eu asta..ci o spune Pr Cleopa, Pr Argatu..eu mi-am spus parerea.. daca te-am suparat cu ceva.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Primul incisiv central de sus -18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Ioanact nu se supara nimeni ca ai explicat ce se intampla cu aceste suflete nevinovate, dar acest este total nelalocul lui si iti spun sincer ca m-a deranjat felul in care ai spus-o. Nimeni nu merita si nu ar trebui sa traiasca asemenea nenorociri, sa lasam mamele sa-si planga puii si pe Dumnezeu sa-i duca unde crede el ca e bine.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

RAMONADANYCAMELIA.Va multumesc ptr incurajari.Incep sa ma simt mai bine si ma rog la sa fie totul bine cu bebe.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Totul e bine cu bebe, stai cuminte si tine-te departe de subiectele triste. Eu am trait pe pielea mea rau o chestie din asta, fiind gravida cu Marc am dat peste subiectul cu mamica de la odiseea ian-feb 2006 care a murit la nastere fix la spitalul unde trebuia sa nasc eu si nu-ti spun ce era in sufletul meu. Si colac peste pupaza dr. meu era seful sectiei si la control aproape a zbierat la mine ca m-am ingrasat, ca sunt inconstienta, ca daca patesc ceva la nastere...eu stiam de ce e stresat si imi vorbeste asa...dar ma afecta, iti dai seama...
mamica curajoasa.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Asa, Grati, bine ca mi-ai adus aminte... ca eram cam pierduta. Multumesc, in primul rand, tuturor fetelor care ne-au incurajat, am citit tot din urma si am vazut ca ati fost de milioane - ca de obicei!, si care apoi ne-au felicitat pentru prestatia de la targ.

Bun... pai sa va povestesc pe scurt, sa nu va plictisesc. Fiind prima oara la un asemenea eveniment, ne-am cam temut de cum vor decurge lucrurile, v-am zis eu. Pana la urma, a incheiat contracte, de ieri suna telefoanele si il intreaba una si alta, spunand ca au luat pliantul si/sau au fost la stand. Acum e la o intalnire la care mai semneaza un contract, iar maine inca una, tot contract. Deci eu zic ca a decurs excelent si si-a meritat cu varf si indesat banii.

Duminica am facut putin pe omul cu publicitatea, marketing-ul si pr-ul, si m-am dus sa spionez competitia. Primul lucru, am fost extrem de bucuroasa ca Dani a fost in Marriott, unde a mai fost un singur fotograf, un pustiulica slabut. Pentru ca la Marriott, fara sa fiu snoaba, erau alti oameni. Alt aer, alta atmosfera. La Casa Poporului s-au omorat si s-au calcat in picioare sa intre. Sambata au asteptat 2 ore la coada, iar duminica eu am intrat in fata, ca aveam ecusonul de expozant, ca altfel cred ca stateam cel putin juma' de ora.

Spionand concurenta am remarcat urmatoarele - nu ma refer la calitatea fotografiilor, ci la modul de prezentare, imaginea stand-ului, locatiei, omului in sine. Eu sunt cel mai aspru critic al lui Dani, dar cum arata stand-ul lui ca imagine (o sa incerc sa pun niste poze facute de mine), cum arata el imbracat (costum negru impecabil, camasa neagra, pantofi negri lustruiti) si ce materiale de prezetnare si-a facut... jos palaria! De la ceilalti am primit foi volante, gen hartie de ziar, erau in blugi si tricou sau stateau pe scaun in timp ce vorbeau cu mine (eu fiind in picioare, langa ei). Si pe o bucata de 10 mp, erau 5 fotografi, 2 stand-uri unul langa altul pe o parte si 3 pe cealalta parte, fata in fata.

Despre fotografii... aici ma pricep in mica masura si nu pot aprecia prea bine, dar din cate am vazut, si Dani m-a aprobat, ca ii cunoaste, doar 2 erau buni, din cei prezenti la aceasta expozitie.

Ca atare, un maaare plus pentru Dani si ma bucur ca a iesit asa, mai ales pentru moral, fiind primul an de participare.

Multumesc inca o data ca ne-ati sustinut!

Asta imi aduce aminte, Grati si Simona. Evident ca pentru voi si pentru oricare zuza care vrea sa mearga in studio, vor exista date si ore libere! Simona, in general, e bine sa fie facuta programarea cam cu o saptamana, doua inainte, sa isi poata planifica si el bine lucrurile.

Ati prins anuntul meu de acum cateva capitole? Daca va duceti pana in 31 martie in studio, veti primi reducere de 10% la orice material realizat de catre Dani si scos in studio (fotografii tiparite si/sau album). E valabil si pentru sedinta din decembrie, Grati. Nu cred ca mai vrei calendare, dar poate vrei un album.

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

IOANA eu sper ca bebe sa accepte suzeta ptr ca stiu ce greu e sa nu reusesti sa il calmezi cand are colici iar suptul ii ajuta foarte mult sa se linisteasca.Deja am vreo 10 modele de suzete(ramase nefolosite de la Albert) si azi am mai comandat inca cateva.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Dana, asa e suptul ii calmeaza. Ai mei amandoi au primit bine cam la 1 saptamana de la nastere suzeta de latex tesita de la Nuk. Apoi, am inceput sa le dau si de silicon, dar tot tesita.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Am venit rupta de spate din parc. Domnul Andrei doreste sa mearga, incepe sa tipe in carucior ca vrea jos, si dupa ce umblam de manute, eu cocosata de numai pot...nici una nici doua se lasa pe vine si daca nu-s pe faza scapa cu fundul pe jos. In parc numai noroaie, chiar si pe alei...ufff, tare greu. Cu Marc era simplu, la varsta asta era vara si eram imbracati subtire, si chiar il mai lasam de-a busilea unde era pietris sau pe iarba. Deci de-acum incolo, 2 luni va fi jale cu iesitul afara, mai ales cand trebe sa ies cu amandoi

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ufff .. eva are febra ... la 15.30 avea 39,2 si i-a pus supozitor si la 18.30 avea 38,7 .. i-am dat 5 ml de panadol .. shit .. taman acum cand ne pregateam de vaccin ..

de la ce o face frate febra asta iar??? refuz sa cred ca de la dinti ... desi e in plina eruptie dentara ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Deci, (incep cu deci ca m-am enervat) nu pot sa citesc nimica, imi merge saitul in reluare. Presupun ca asa e si la voi, ma dispera. Tocmai cand ma facui si io fata de cuvant si intru pe site zi de zi, nu pot sa citesc nimic. Uf, nu pot sa raspund nimic fetelor!

Noi am fost in parc azi, ne-am dat pe tobogan, era David al meu cu gura pana la urechi de fericire, a si chiuit! In rst, ieri am fost si am facut vaccinul antirubeolic, antirujeolic si ne-a luat sange pt niste analize sa vedem ce avem la stomacel, poate avem vreo intoleranta la ceva. A fost cuminte la vaccinel, a plans doar cat l-a intepat. Maica-mii ii venea sa planga cand i-a luat sange si am dat-o afara! Si cum am iesit din clinica, David a inceput sa rada in hohote. Ce inseamna copilul!!!

Voiam sa va intreb daca faceti vaccinul PREVENAR ca noi il facem, o doza la 15 luni si una la 17 luni.

o seara buna!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

uff Ellenuta :(Si Laura vad ca iar a sarit de 38, macar i-a iesit inca un dinte, dar mai are cel putin unul care sta sa iasa si 3 masele din ce vad de la distanta ca deja musca rau daca incerc sa mai verific.Nici Eva nu are alte simptome decat febra?Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

uff Ellenuta :(

Si Laura vad ca iar a sarit de 38, macar i-a iesit inca un dinte, dar mai are cel putin unul care sta sa iasa si 3 masele din ce vad de la distanta ca deja musca rau daca incerc sa mai verific.

Nici Eva nu are alte simptome decat febra?

Camelia si Laura (06.02.2008)

nu, niciun simptom .. doar febra ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ufff .. eva are febra ... la 15.30 avea 39,2 si i-a pus supozitor si la 18.30 avea 38,7 .. i-am dat 5 ml de panadol .. shit .. taman acum cand ne pregateam de vaccin ..

de la ce o face frate febra asta iar??? refuz sa cred ca de la dinti ... desi e in plina eruptie dentara ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Elle nu vreau sa te speri si sper sa ma insel amarnic dar la noi fix cu febra a inceput tarasenia aia de viroza ce ne-a rupt.
Daca ai oscillo in casa da=i preventiv.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput