LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (175)
Raspunsuri - Pagina 21
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique IOANA eu sper ca bebe sa accepte suzeta ptr ca stiu ce greu e sa nu reusesti sa il calmezi cand are colici iar suptul ii ajuta foarte mult sa se linisteasca.Deja am vreo 10 modele de suzete(ramase nefolosite de la Albert) si azi am mai comandat inca cateva. ![]() Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
29+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Laura Ioana Alina, si eu consider ca fetita mea, care a murit in burtica la 41 de saptamani, este ingeras! Raspunsurile tale nu ar parea asa de reci si de dure daca nu ai folosi emoticoanele respective! Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Atat sunt de mare Filmulete Octombrie - Noiembrie 2008 Craciun 2008 |
Imi pare rau..nu am stiut ce inseamna acel emoticon..
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN
Asa cresc eu
Primul incisiv central de sus
-18.01.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Shose spune:
Buna fetelor dragi 
Nu am mai intrat din cauza de laptop dus la schimbat hard si pe al sotwului e destul de greu sa`l prind liber. Abia am citit cate o paginutza seara...si imi era asa un dor. Nici acul nu am citit decat putin si am aflat ca Mateiash e bolnavior. Vreau sa ii urez sanatate muuulta. Si putere mamicii sa`l ingrijasca. Eree te asteptam inapoi cat mai repede.
Am inteles ca la mamicile de ian-feb a avut loc o tragedie. 
Doamne, noi
multumim ca ne`a ferit DoamneDoamne. Mi`am adus aminte de Mariana si mi au dat iar 
Kiss all si sper ca sunteti bine
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ioanact spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danonique
![]() Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Nu-i nimic
..daca asa m-am inscris pe forum cu :"IOANAct"..in leg cu suzetele..daca vrei sa ii dai..sa ii dai unul cu tetina m mare ca sa poata sa o tina in gura (eu stiu de la Ioana). Acum depinde de copil..eu iti zic ce accepta Ioan.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN
Asa cresc eu
-18.01.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
creata2008 spune:
OK! Am inteles unde s-a strecurat greseala... Pe viitor, poti afla cum se numesc emoticon-urile trecand cu mouse-ul deasupra lor. Acel "da" are mana stanga ridicata cu degetele in semn de "u", semn specific rocker-ilor.
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Sa schimb registrul...
Mariuca ieri a facut primii 3 pasi singura. Dani a vazut-o si nici nu a realizat ce s-a intamplat sub ochii lui. El era in bucatarie, pazea niste poale-n brau care erau in cuptor, Mariuca, evident, era pe langa el, se tinea de mobila de bucatarie. Si a facut cei 3 pasi spre scaunul de bucatarie si s-a prins de el.
Ea statea de ceva vreme nesustinuta multe minute in sir, dar nu s-a desprins pana acum.
Suntem extrem de fericiti, dar inca nu prea realizam bine. Probabil, la urmatorii, vom fi si mai entuziasmati.
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
danybv spune:
Bravo Mariuca pentru pasii facuti singurica !!! felicitari micuta blondina cu carlionti ca ai lui mamy
cred ca esti foarte fericita Creata , ma bucur pentru voi .
Sa nu uit , pai stii ce vroia sa vada Mariuca ? daca au iesit bune placintelele
(glumeam ) va pup si la cat mai multi pasi singurica 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui creata2008 OK! Am inteles unde s-a strecurat greseala... Pe viitor, poti afla cum se numesc emoticon-urile trecand cu mouse-ul deasupra lor. Acel "da" are mana stanga ridicata cu degetele in semn de "u", semn specific rocker-ilor. Creata 1 cu Creata 2 NOU!! Poze in studio Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
Am inteles.
Si FELICITARI! MARIEI, pt primiii pasi nesustinuta.ALBUM
PRINTESA IOANA LA 1 AN
Asa cresc eu
-18.01.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
grati.ela spune:
Alina de CT
ca s-a lamurit treaba cu smillies...
Cretzule s-a dus linistea voastra...Tudor e plin de vanatai, ochi julit, nas lovit...Hai mai spune-ne de expo...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
aurel_cris spune:
Alexandru
Sa cresti mare si sa ai parte numai de bucuri in viata.
LA MULTI ANI Raluk_M
CREATA felicitari pt primi pasi ai Mariucai si la cat mai multi de aici inainte.
EREENA imi pare rau ca ati ajuns a spital,multa sanatate.
Am mai vazut niste poze superbe ale clopoteilor de MATGRAVIDUT,MIUTZA,ERIS .
Ma impresionat ce sa intamplat la odiseea mamicilor de ian-feb.,nu am cuvinte sa spun ce simt,mi se rupe sufletul pt mamicile care trec printr-o asa tragedie.Eu am avut o sarcina oprita in evolutie si ma daramat,sa mai trebuiasca si sa nasti e cumplit,sa le dea DD putere sa mearga mai departe.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08