LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (175)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Dana; te rog eu, nu mai citi; cand eram gravida eu nu citeam subiectele astea; fara sa vrei o "iei pe aratura".

LalaD, ce sa zic?! Sunt 'muta': chiar asa de previzibila am ajuns? sau vezi 'infrarosu'? clar, sunt pierduta! oricum, ca ai timp de prostiile mele; pai, dak as analiza-o pe Adela pe fiecare parametru in parte, cred ca as innebuni de-a binelea (nu ca asa, sunt foarte intreaga la minte, cu gandirea asta mea, pesimista).
Stii cum astept data de 9 martie (pragul de 15 luni)?! Dar mi-e greu sa cred, ca in 2 luni dezvoltarea ei sa fie fantastica.

Acum, stiu ca din afara suna a "uite-o si pe-asta , dak ea nu cred ca are un copil perfect, cine sa creada?!" dar incerc sa-mi mai spal din pacatul gandirii pesimiste, petrecand tot timpul cu ea (inclusiv noaptea, ca Dan a zis ca se trezeste el, sa mearga la ea; i-am zis ca numai EU ma duc la ea, noaptea). Ce mai, am si un stol de pasarele pe langa pitici!

Tu chiar ai vorbit serios cu measjele kilometrice??? Uite ce pleasca am scris (si-am spus nimik).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Nu esti previzibila doar ca multe din intrebarile tale mi le-am pus si eu cu [privire la Andrei. Asa incat am stat sa judec corect si sa nu il mai compar cu Bogdan.
Si gresesti in doua chestii :

- daca o "analizezi" in fiecare parametru separat pe o perioada de o luna o sa vezi ca e ok .

- nici nu iti poti inchipui cat de mult progreseaza in 2 luni un copil de 1 an . Eu nu recunosc copilul cu care am plecat de acasa de Revelion cu piticul ce acum alearga dupa o minge in living. Si sunt 20 de zile doar.

PS : la evaluarea aia din martie pune si varsta corectata, da

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Eu vreau sa comand niste biberoane ptr bebe si am gasit unele de la Nuby fara bisphenol.Sunt cam scumpe ~12E dar cred ca voi lua unul.Voi ce stiti despre aceste biberoane?Am comandat si suzete si am gasit si suzeta monobloc de la Chicco pe care o avea Mathias.Ai vostri ce suzete au acceptat ca ai mei nu au vrut suzeta deloc?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Buna, fetelor!

Din pacate, aveam o mie si una de chestii de spus. Dar am citit prima tragedie de la mamicile de 2009. Am scris si pe blog. Este groaznic si nu am cuvinte. O zuza zicea ca bine ca pe noi ne-a ferit de asemenea tragedii. Nu, ne-a ferit, Mariana din Piatra Neamt mi-a dat mie sms, ca a nascut un copilas mort, care era mort de 5 zile in burtica. Si, initial, nu am stiut de la cine este sms-ul, ca nu aveam numarul ei de telefon in memorie. Nu aveam nici net si am rugat-o pe Elena sa caute in datele de contact ale fetelor, ca sa aflam despre cine e vorba.

Sincer... nu am comentarii. Dar eu sper ca fetele vor avea puterea sa mearga mai departe, asa cum a facut si scumpa noastra Laura. Nu sa uite, ci sa mearga mai departe, sa isi daruiasca toata dragostea de care sunt capabile unui alt copilas.

Partea cu ingerasii... unele mamici spun despre copiii lor ca sunt asa de frumosi, ca sunt niste ingerasi... Alte mamici, tocmai trecute printr-o experienta traumatizanta, spun despre copiii lor ca sunt ingerasi, in ideea de puritate, de speranta ca sunt in rai, adica intr-un loc mai bun si mai frumos.

Oricare ar fi disputa religioasa sau pamanteana, Ioana mi s-a parut extrem de deplasat si aiurea in peisaj ca ai pus acel emoticon care semnifica veselie, nebunie si are conotatii muzicale, mai ales ca se cheama punkist. Mai mult decat atat, un sfat acum, poti sa il iei cum vrei, dar si tu ti-ai spus parerea si vreau sa o spun si pe a mea: uneori mai bine taci, decat sa spui ceva interpretabil, mai ales intr-un caz EXTREM de grav. Sa astepti noua luni de zile sa nasti un copil sanatos si sa afli ca e mort. Eu una nu imi imaginez ce este in sufletul acelor mamici, pentru ca nu pot decat banui ce se ascunde in spatele lacrimilor si urletelor de durere.

Voi reveni... pentru ca sunt daramata.

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Eu vreau sa comand niste biberoane ptr bebe si am gasit unele de la Nuby fara bisphenol.Sunt cam scumpe ~12E dar cred ca voi lua unul.Voi ce stiti despre aceste biberoane?Am comandat si suzete si am gasit si suzeta monobloc de la Chicco pe care o avea Mathias.Ai vostri ce suzete au acceptat ca ai mei nu au vrut suzeta deloc?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Si eu vreau sa zic sa nu mai citesti tragediile altor mamici..ci sa te gandesti ca va fi bine cu bebe ..se va naste sanatos... Aaa legat de suzeta..poate nici bebe nu va accepta suzeta..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Primul incisiv central de sus -18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina, si eu consider ca fetita mea, care a murit in burtica la 41 de saptamani, este ingeras! Raspunsurile tale nu ar parea asa de reci si de dure daca nu ai folosi emoticoanele respective!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

sanatate multa Mateias de ereena!

Dana nu citi lucruri triste ca iti faci sange rau, nici eu nu citesc. Uf eu vrand nevrand am mai aflat tristeti la zmeurici, v-am zis.

Stankuta sanatate multa Sofiei,nici nu stiu ce sa iti spun in leg cu bautul lichidelor,pacalita cu seringa maybe?

Roxi chiar asa,tu ia mereu in calcul varsta corectata, si nu te mai necaji! Pup

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Dana; te rog eu, nu mai citi; cand eram gravida eu nu citeam subiectele astea; fara sa vrei o "iei pe aratura".

LalaD, ce sa zic?! Sunt 'muta': chiar asa de previzibila am ajuns? sau vezi 'infrarosu'? clar, sunt pierduta! oricum, ca ai timp de prostiile mele; pai, dak as analiza-o pe Adela pe fiecare parametru in parte, cred ca as innebuni de-a binelea (nu ca asa, sunt foarte intreaga la minte, cu gandirea asta mea, pesimista).
Stii cum astept data de 9 martie (pragul de 15 luni)?! Dar mi-e greu sa cred, ca in 2 luni dezvoltarea ei sa fie fantastica.

Acum, stiu ca din afara suna a "uite-o si pe-asta , dak ea nu cred ca are un copil perfect, cine sa creada?!" dar incerc sa-mi mai spal din pacatul gandirii pesimiste, petrecand tot timpul cu ea (inclusiv noaptea, ca Dan a zis ca se trezeste el, sa mearga la ea; i-am zis ca numai EU ma duc la ea, noaptea). Ce mai, am si un stol de pasarele pe langa pitici!

Tu chiar ai vorbit serios cu measjele kilometrice??? Uite ce pleasca am scris (si-am spus nimik).

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Nu esti previzibila doar ca multe din intrebarile tale mi le-am pus si eu cu [privire la Andrei. Asa incat am stat sa judec corect si sa nu il mai compar cu Bogdan.
Si gresesti in doua chestii :

- daca o "analizezi" in fiecare parametru separat pe o perioada de o luna o sa vezi ca e ok .

- nici nu iti poti inchipui cat de mult progreseaza in 2 luni un copil de 1 an . Eu nu recunosc copilul cu care am plecat de acasa de Revelion cu piticul ce acum alearga dupa o minge in living. Si sunt 20 de zile doar.

PS : la evaluarea aia din martie pune si varsta corectata, da

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

E corect; eu din ce-am citit, pana la 1 an un prematur ar trebui sa recupereze luna/lunile lipsa.

Dar, e bine de retinut s-o urmaresc de-acum pe fiecare parametru.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

IOANA eu sper ca bebe sa accepte suzeta ptr ca stiu ce greu e sa nu reusesti sa il calmezi cand are colici iar suptul ii ajuta foarte mult sa se linisteasca.Deja am vreo 10 modele de suzete(ramase nefolosite de la Albert) si azi am mai comandat inca cateva.

poze albert

Mergi la inceput

EMA.As vrea sa va intreb ce parere aveti despre masinile de uscat hainele ca sunt tentata sa imi cumpar una si am auzit pareri pro si contra.Cum familia se mareste si spalam deja de 2 ori pe zi ma gandeam ca ar fi utila o asemenea masina.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Am plecat acasa.

Va !

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput