LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (175)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Cu atatea probleme pe aici am uitat sa va spun si eu ca azi am inscris-o pe Sofia la cresa de stat dar f bine dotata una din cele mai bune din oras, va merge de la 1.7ani adica din septembrie in primele luni cate 4 ore pe zi iar de la 2 ani program prelungit.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Cu atatea probleme pe aici am uitat sa va spun si eu ca azi am inscris-o pe Sofia la cresa de stat dar f bine dotata una din cele mai bune din oras, va merge de la 1.7ani adica din septembrie in primele luni cate 4 ore pe zi iar de la 2 ani program prelungit.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

La ce cresa ai inscris-o?Si pe mine ma batea gandul ,cu toate ca acum...nu stiu ce sa mai zic ..nu mai am incredere nici in maica-mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna seara!

Multumesc fetelor care mi-au raspuns...din pacate n-am in casa violet de gentiana...maine cumpar; e super rau, parca se intinde tarasenia si eu suspectez o suprainfectare cu candida...asa ca am inceput sa-i pun si putin nystatin; maine oricum merg cu ea si la medic si sper sa-i dau de cap.

Am inceput sa-i dau un sirop cu multivitamine la sfatul medicului si de atunci a inceput pb...am luat si un pachet nou de Pampers din ala cu elastic si sper sa nu fie de la el...cu Ana am patit-o de la partile din plastic cu arici...mi-a facut fata o dermatita de contact care parea eczema pe care am tratat-o 2 luni cu tot soiul de creme la sfatul dermatologului si n-a trecut... si a trecut in 3 zile dupa ce i-am luat scutece chilotei

Uff ce tristete pe fetele de la odiseea de ian-feb...ma doare sufletul cand ma gandesc la ele ...

Voiam sa spun mai multe, dar... m-am cam pierdut...cred ca de oboseala; azi noapte n-am dormit = avem inca un dinte , iar azi am condus spre casa, noroc ca pe drum m-a crutat de urlat.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput