LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (175)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna ziua

La Multi Ani pentru clopoteii de ieri si azi : Ileana Smaranda , Stefania si Alexandru sa fiti sanatosi , sa cresteti mari si frumosi

la multe lunite clopoteilor sarbatoriti ieri si azi Emma , Alessia Luciana , Natalia Maria

kalosalina multumim de capitol nou , sa dea Dumnezeu sa fie plin de vesti bune .
Sanatate multa va doresc .

Anandrei vreau sa-ti zic ca eu una inca nu am pus-o pe Maria la olita , o voi pune-o dar mai tarziu nu acum fiindca e mica si nu pricepe ea prea multe .Eu una o voi pune de la varsta de 1 an si jumatate pe olita , asa am facut si cu Andrei si a fost bine .
Maria zice cuvinte : mama , tata , papa , apa , baba , dada , uite , in rest este bebeluseasca de-a ei .
In sezonul rece eu o spal pe Maria din 3 in trei zile baie generala( de regula ii fac baia pe la ora 20:30 ) in rest la schimbat o spal pana la brau .

irlandeza felcitari pentru dintisor si sa iasa ceilalti mai repede si fara dureri .

roli25 foarte frumoase pozele , am citit si eu de aceasta tragedie de la Ian-Feb 2009

cati_magureanu sanatate multa va doresc

Nour sarcina usoara si sa-ti daruiasca Dumnezeu ce iti doresti tu si sa fie sanatos/sanatoasa

ioanact felictari pentru dintisor am vazut pozele cu Ioana si dintisorul

Ereena oooff imi pare tare rau pentru voi , sanatate multa va doresc

laura_dimitris ma bucur ca esti la munca si ca te simti bine .
Am citi de patania cu oja a bebeului Dimitri

Ellenuta bine-ati revenit pe forum din vacanta , imi pare tare rau pentru finuta voastra sa o ajute DD sa se refaca cat mai repede si sa aiba un bebe sanatos

EliaElia sanatate multa va doresc .

danonique sarcina usoara draga mea si multa putere sa rezisti alaturi de familie , te admir , sincer

Miha sarcina usoara si sa-ti ajute Dumnezeu sa fie bine cu Matei

grati.ela sanatate multa va doresc , oofff cate mai aveti si voi de tras cu racelile astea .

Lala D am vazut poze cu protagonisti frumosi foc .

aurel_cris saru`mana

cynthia ma bucur ca au iesit analizele bune

matgravidut ce intamplare nefericita , va doresc sanatate multa , am vazut pozele , foarte frumoase si cele de revelion si cele din Mexic
- felicitari pentru noul job

Eliza imediat trece si luna de bebeluseala

eris vazut pozele cu frumosul Iannis

Laura Ioana imi pare rau sa aud ca si tu ai trecut prin asa ceva ( pierderea unui bebe ) pacat ma bucur insa ca acum sunteti bine si o aveti pe printesa Thea Maria alaturi de voi .

NataliaS sanatate multa , imi pare rau nu stiu sa-ti raspund la intrebare

honey79 imi pare rau pentru bebe AJ , eu ti-as recomnada sa-l vada un medic

miri_mik bine-ai revenit draga mea , chiar imi era dor de mesajele tale , imi fac placere sa le citesc cum de altfel si celorlalte mamici cred , sanatate multa lui Sacha iar tie numai bine iti doresc si te asteptam sa ne ma scrii

ramonab vai ce poze superbe , si cata spuma !!!! , mi-a placut ce am vazut si se vede ca i-a placut in apa

alina023 un pupic de la noi si o sa fie bine , ai sa vezi ca are grija DD de tine .

stancutza ooofff , imi pare rau pentru problema asta cu Sofia , multa sanatate ii doresc iar tie fruntea sus si fi puternica , stiu ca este greu dar ea are nevoie de o mama puternica

ginnette ma bucur ca Adela este bine

No , acum imi cer scuze ca m-am intins cu acest mesaj cat o zi de post dar trebuiea facuta si treba asta am lipsit o zi si ati avut un spor la scris de numa numa

Noi suntem bine momentan , ici pe colo cate o tuse , cate un nas cu muci dar e bine zic eu , vom vedea ce va mai fi .
Va pup si incerc sa mai revin .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Fetelor, mie imi e frica sa ma mai uit pe forum la alte subiecte...sunt impietrita...la odiseea de ian-feb 2009 al doilea ingeras s-a nascut fara suflare!!! Ce se intampla cu medicii din tara asta??? Astia care nu sunt in stare sa urmareasca o sarcina dar profeseaza ar trebui inchisi pe viata!
Doamne iti multumim ca avem copii sanatosi!

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stancutza uff mititica .. cred ca s-a saturat si ea de atatea ceaiuri si acum cum te vede cu bibe, indiferent ca e laptic sau apica, refuza .. imi pare tare rau ca trageti atata cu asta. ma rog sa fie totul bine!!! felicitari pentru piticotul care sta in picioruse nesustinut .. ia poate iti face surprizica si o ia la picior fix de ziua ei! printesuca .. am rasfoit pozutele voastre si nu ne-ai mai pus si noua nicio poza .. am savurat pozele de cand era sofiuca micuta .. ce papusica fina ca de portelan ...

roxanici esti suparici? ia vezi mataluta ca vin cu shlapu' la tine .. poze cu buburuza nu mai ai???

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

stancutza uff mititica .. cred ca s-a saturat si ea de atatea ceaiuri si acum cum te vede cu bibe, indiferent ca e laptic sau apica, refuza .. imi pare tare rau ca trageti atata cu asta. ma rog sa fie totul bine!!! felicitari pentru piticotul care sta in picioruse nesustinut .. ia poate iti face surprizica si o ia la picior fix de ziua ei! printesuca .. am rasfoit pozutele voastre si nu ne-ai mai pus si noua nicio poza .. am savurat pozele de cand era sofiuca micuta .. ce papusica fina ca de portelan ...

roxanici esti suparici? ia vezi mataluta ca vin cu shlapu' la tine .. poze cu buburuza nu mai ai???

Eva creste mare
Eva

papa bun

, Ceaiuri nu prea a baut, cred ca mai degraba s-a saturat de cei 9,5 ml de sirop de tuse pe care ii dau de 3 ori pe zi, cu seringa...ii bag pe gat cu forta, cred ca ma uraste...s-ar putea nici laptele fara lactoza sa n-o mai satisfaca, nu stiu.
Doar piureurile de cereale cu fructe, sau papica de la pranz (supa cu carne) le papa cat de cat.
Am incercat si saruri de rehidratare, le-am combinat cu ceai de tei, bleah. Are un talent sa-mi dea peste mana...

Ultimele poze sunt de acum o luna, din pacate... Am mai facut unele zilele astea, dar nici macar nu le-am scos din aparat.

Acum o sapt si eu ma uitam cu drag la pozele Evei cand era ea bebe mic (si grasut :-)) si avea body-ul ala super haios cu zebra. L-ai mai pastrat, sper?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle:
Instructor Simona Brancusi
Wellness Club Hotel Majestic
Calea Victoriei 38 - 40
Tel: 312.19.67 / 310.23.67 / 310.27.46

fetelor ce tragedie cu mamica de la odiseea ian/febr 2009...sunt cu inima grea si de tragedia aideiCiolac, mami de Emma...parca nici nu mai vreau sa intru si sa dau peste atata durere. Dumnezeu sa ne fie alaturi si sa ne tina copiii sanatosi!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui danybv

ioanact felictari pentru dintisor am vazut pozele cu Ioana si dintisorul.

Noi suntem bine momentan , ici pe colo cate o tuse , cate un nas cu muci dar e bine zic eu , vom vedea ce va mai fi .
Va pup si incerc sa mai revin .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Multumim , si ma bucur ca sunt bine copii si ca nu mai tusesc asa des ..sanatate multa le doresc.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Primul incisiv central de sus -18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Doamne ce tragedii .. plang de mila parintilor si ma rog pentru sufletelele care au devenit ingerasi ..

stancutza da, il mai am .. il pastrez pentru baietel ..

grati sarumanaaaaaaaaaaa!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

lA MULTI ANI! Calin, Sofia, Vanessa, sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii in fiecare zi!

Stancutza, o fi bine sa-i dai asa mult sirop de tuse? Unele siropuri stimuleaza tusea. Ai incercat cu aerosoli? Sanatate multa!

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI! RALUKA.M
SA FII SANATOASA SI TOT CEEA CE ITI DORESTI TU SA SE IMPLINEASCA!

Miutza multumim . Pana la discoteca mai au..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Primul incisiv central de sus -18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

lA MULTI ANI! Calin, Sofia, Vanessa, sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii in fiecare zi!

Stancutza, o fi bine sa-i dai asa mult sirop de tuse? Unele siropuri stimuleaza tusea. Ai incercat cu aerosoli? Sanatate multa!

BAIETII MEI IUBITI

Multumim pentru urari!

Ii dau 6 ml de Eurespal si 3,5 de Sinecod, ambele la rec doctorului. Maine terminam cu Sinecod-ul si mai putem continua doar cu Eurespal. Dar sunt groaznice amandoua, f dulci si f amare in acelasi timp.
I-am facut si aerosoli, dar nu au fost f eficienti (cu adrenalina, tot la rec dr).

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput