LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (175)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

La multi ani fericiti Ileana, Stefani si Alexandru!
La multi ani fericiti Raluka_m !

Sa fiti sanatosi, sa aveti noroc in tot ce va propuneti si sa va bucurati de multe impliniri alaturi de cei dragi !

Anandrei, pe Maya o pun pe olita de la 7-8 luni. Face caca zilnic pe olita, uneori de 2 ori daca ii ghicesc perioadele. O tin max 10 min, nu e voie mult pt ca se intampla nu-stiu-ce cu muschiuletii aia parca... de vorbit, zice si ea mama, tata, ghete, apa, gataaa, capac, tisa (fetitza), esc (multumesc), baba, hai-hai, bye-bye, pa-pa, papa si mai zice dar pe limba ei

Kalosalina, am vazut si eu poze cu Daria printesa in roz care nici nu arata ca a fost bolnavioara ufff saracutza...prin ce-ati trecut...bine insa ca a trecut ! sanatate multa printesei!

Irlandeza, am vazut poze cu Patty, nu mai stiu daca ti-am zis dar e o frumusete ! si am vazut si tortul care arata f bine si care sigur a fost delicios!

Mitsule, welcome back ! am vazut poze cu Conrad cuceritorul! e frumos si haios de-mi vine sa ma asez la rand sa-l petzesc pt Maya!

DocDeCap, am vazut poze cu Serban inconjurat de muuulti copii, asa cum ii sta bine unui poet-inginer in devenire ! copii f frumosi, mame fericite, tatici mandri...ce mai, o adevarata incantare!

Ioanact si irlandeza, felicitari pt dintisori (primul si respectiv al treilea)!!! incet-incet cresc fetele mari si imediat ne cer voie la discoteca hihi

Cati, ofofoffff ce nasol cu enteroviroza pacatoasa care v-a atacat pe toti 3 ! Mateias o sa aiba iar falcute, sanatos sa fie ca recupereaza el!

Ereena, Honey sanatate muuulta puiutilor bolnaviori ! sa se faca bine repejor sa va incante cu nazdravaniile lor in continuare ! la fel tuturor celorlalti clopotei bolnaviori, sanatate si refacere rapida !!!

Elle, sanatate multa finutei tale...ofofof ce ghinion ! important e sa se faca bine si va avea si bebe mult dorit, sunt sigura!

Laura, incredibil ce weekend ai avut! m-am amuzat citind povestile tale cu Dimi ipohondru, cred ca-i tare haios! Ma bucur ca ai cum sa iei pauza si sa treci prin ce treci doar in weekend

Gatta, m-am intristat citind ca cazut Sara asa rau , apoi m-am amuzat un pic la faza cu violetul de gentiana, cred ca era apetisanta ca o inghetata cu afine hihi... au iesit petele?

stiu ca m-am intins dar martea e ziua mea mai libera si pot recupera un pic pe DC.
mai am de zis cate ceva dar mai tarziu ca s-a trezit Maya si tb sa papam. va pup!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ALEXANDRU

La multi ani, clopotel de un an! Sa fii sanatos, norocos si fericit!

NATALIA

La multe lunite si anisori! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bine! AMR 1 luna!

RALUCA

La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puiul tau si de cei dragi!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Fetele, unde gasesc subiectul cu petrecerea?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

la evenimentele comunitatii in sectiunea petreceri, botezuri .
E primul pe lista parca.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132090

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

eu in numele lui fi-miu m-am mai indragostit de o fetita

http://good-times.webshots.com/photo/2273223560103734880qvZdju

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Hello zuzici!

V-am lipsit? Voi da, noua :-)

Mai intai, felicitarile:

printesele: Carla Alexia, Ileana Smaranda, Stefania,
si cavalerii:
Andrei, Emir Conrad, Matei, Iannis Cristian, Tudor Mihai, Eric Adrian, Alexandru

Puiuti dulci, sa cresteti mari, sanatosi si cuminti, sa va bucurati parintii in fiecare secunda!

Si mamicilor:

Mire79, Darene, raluk.m , LA MULTI ANI! cu sanatate si multa fericire alaturi de puii vostri!

Miha74, felicitari pentru sarcina! Nu degeaba se spune "adopta un copil si il vei avea si pe al tau", DD face minuni in fiecare zi!

As vrea sa faca si cu noi o mica minune...Sofia nu mai vrea sa bea, aproape nimic, numai cat ma bvede ca apropii ceva de gurita ei intoarce capul. Am incercat n feluri de recipiente (de la canute de portelan la cupe de inghteta de plastic), n lichide in afara de suc de fructe pt ca inca nu e dreasa la burtica...Cred ca e aproape de deshidratare si ma simt vinovata rau. Nici macar laptele nu-i mai place. Aseara dupa baie nu a baut lapte, a mancat din bibe lapte cu cateva masuri de cereale (deci un terci) si atat. Pana dimineata nu facuse nici macar un pipi...

Sunt deprimata. Ii dam in continuare siropuri de tuse, ii pun ser in nas si o aspir, toate in urlete si cu lupte. Am impresia ca nimic nu ne iese...

Ba da, ne iese ceva, a inceput sa arate si ea cu degetelul (cu ambele maini, pe rand, e ca un fluturas ), iar azi a stat in picioare nesprijinita. O iubesc de nu mai pot.

MULA SANATATE! PUIUTILOR BOLNAVIORI, UF CE GREU E. SI MAMICILOR LA FEL, SI MULT CURAJ!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Off, Stancutza, imi pare tare rau; cred ca nu mai rezistati, dar trebuie sa va faceti curaj si sa "adunati" putere, pt Sofia. Sunt sigura, ca ea se comporta ca si cum ar fi totul in regula.
O sa vezi, totul se va rezolva!
Sanatate multa!

Cate-un pt Ramo si LalaD!!!
Imi sunteti tare dragi!

Adela este bine, slava Domnului!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Cate-un pt Ramo si LalaD!!!
Imi sunteti tare dragi!

Adela este bine, slava Domnului!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

asta numesti tu mesaj kilometric ????
DETALII !

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

OFFFFFFFF! CE FRUMOS AM SCRIS SI AM PIERDUT TOT.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DIN ZILELE TRECUTE ,SA FIE SANATOSI SI SA CREASCA MARI. MII DE SCUZE DAR NU AM MAI PUTUT INTRA NICI MACAR SA CIRESC ,AM AVUT F MULTA TREABA LA SERVICIU.

ALEXANDRU
RALUK

Mergi la inceput

Stancuta si eu am aceiasi problema cu Andrei .
Nu bea decat lapte.
Apa, ceai, suc ....nada . Doar cate o gura absolut ocazional.
Am incercat orice. Nu vrea si pace.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

NATI si Vanessa cand era micuta a avut funduletul rosu si nu ii mai trecea.I-a trecut cu ceva asemanator cu violetul de gentiana(eozina), cu Cicalfate de la Avene si cu putina pudra de talc.Ea avea pipi mai acid si se tot suprapuneau iritatiile.Pudra nu lasa urina sa ajunga la piele si asa crema putea sa isi faca efectul.Sper sa gasesti solutia potrivita ptr ca fiecare puiut e diferit.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 28+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput