LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (175)
Raspunsuri - Pagina 17
miky_mamica spune:
incercati sa va maidati cu parerea pe aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132090 pt ca deja am sunat la Kiddy Land si deja e ocupat
ginnette spune:
Am citit si eu nenorocirea aia, de la "ian-feb 2009" 

Am citit si povestea unei fete care, cel putin mie, imi pare abuzata "psihic" de fostul sot (de fapt, acum este in procesul e divort)("al 2-lea divort" se numeste subiectul). Ce mai, mi s-a facut paru'
!.
Helene
; poze, nu i-am mai facut; astept sa se faca mai cald, sa mergem in parc.
Nu sunt suparata, dar starea de kko este "in floare" si de regula incec sa ma 'dreg' fara sa fac comentarii inutile; parca este si un proverb care spune ca "decat sa spui nimicuri, mai bine taci".
Iar despre buburuza mea, nu vreau sa reiau 'piticii' care ma macina; sau oricum, nu vreau sa va stesez pe voi. ![]()
Forumul nu este locul unde sa-ti 'termini nervos' - chiar dak voi mi-ati acceptat asta
- partenerii de discutie.
Eu am momente de "autodistrugere psihica" combinate cu orgoliu - combinatie criminala; asa ca e bine sa m-abtin sa ma 'manifest'.
Si in afara de asta, sunt fete cu probleme mult mai grave decat ce am eu; oricum, multumesc lui D-zeu ca Adela e sanatoasa!
De citit, eu va urmaresc si pe blog-uri - pe cele care aveti - si-imi place ce citesc; mai ales, postarile legate de, hai sa le zic, 'standardele de dezvolatre' ale copilului (LalaD
).
In general, incerc sa 'raspund' fiecarei fete - in masura in care pot da un raspuns care s-ajute, intr-un fel sau altul - dar mai 'ratez' (ca in cazul Alinei: o sa fie bine
) dar nu-mi iese de fiecare data.
Evident, cel mai mult imi place sa admir clopotzeii si sa citesc depre 'noutatile' incercate de ei.
Sunt geniali cand ii vezi cum infloresc pur si simplu.
Ca sa 'scurtez' mesajul kilometric - LalaD
, de obicei, dak ma-ntind prea mult, e clar ca 'bat campii' - nu sunt suparata!
you all!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Nu sunt ingerasi copii care mor inainte sau dupa nastere, doar daca sunt botezati. ![]() ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI PRINTESA IOANA LA 1 AN Asa cresc eu Primul incisiv central de sus -18.01.2009ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
pentru mine sunt ingerasi ....
si cum vine asta .. se duc in iad ca-s nebotezati .. ca nu inteleg
ABERANT!!!Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
grati.ela spune:

mamicii Ralukam!

ureaza bebe Tudor domnisoarelor Ilenutza si Steffy si tanarului Alex!

si bebelusilor care intra in ultima lunitza de bebelusheala!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ellenuta spune:
zuzici .. am vesti de la ereena .. nu taman bune ..
a ajuns aseara la urgente cu matei si i-au pus blanula cu antibiotic pentru ca a facut diaree, febra 2 zile care nu a scazut cu nimic, tuse, muci, puroi in gat .. acum e mai bine dupa 2 injectii. dr i-a trimis pe toti din familie sa faca copro pt ca nu isi explia de unde klebsiela, ori e cineva purtator sanatos ori sunt gresite analizele ..
ereena uff cum s-au lipit toate de mateiasu frumos .. ma rog sa va faceti bine repede si sa sarbatoriti frumos sambata. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:
Nu sunt ingerasi copii care mor inainte sau dupa nastere, doar daca sunt botezati. ![]() ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI PRINTESA IOANA LA 1 AN Asa cresc eu Primul incisiv central de sus -18.01.2009ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Alina, nu te supara pe mine, da mi se pare total nepotrivit comentariul tau.Nu cred ca e momentul de discutii din astea.
Sunt ingerasi ca asa se simte bine o mamica sa stie despre copilasul ei mort.

RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta zuzici .. am vesti de la ereena .. nu taman bune .. a ajuns aseara la urgente cu matei si i-au pus blanula cu antibiotic pentru ca a facut diaree, febra 2 zile care nu a scazut cu nimic, tuse, muci, puroi in gat .. acum e mai bine dupa 2 injectii. dr i-a trimis pe toti din familie sa faca copro pt ca nu isi explia de unde klebsiela, ori e cineva purtator sanatos ori sunt gresite analizele .. ereena uff cum s-au lipit toate de mateiasu frumos .. ma rog sa va faceti bine repede si sa sarbatoriti frumos sambata. ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Offf si Matei e bolnavior

Multa sanatate Mateias, pupam baiatul si mamica .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
ginnette spune:
Mi-aduc aminte ca aceeasi 'disputa' a mai fost cand, tot asa, nu i s-a facut slujba fetitei Biancai Brad. Spuneau atunci ca sunt "pagani".
Si toata lumea se-ntreba cum poate un suflet nevinovat de copil sa fie considerat 'pagan'?!.
In fine... cam tot ce tine de biserica poate fi 'interpretat'.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta zuzici .. am vesti de la ereena .. nu taman bune .. a ajuns aseara la urgente cu matei si i-au pus blanula cu antibiotic pentru ca a facut diaree, febra 2 zile care nu a scazut cu nimic, tuse, muci, puroi in gat .. acum e mai bine dupa 2 injectii. dr i-a trimis pe toti din familie sa faca copro pt ca nu isi explia de unde klebsiela, ori e cineva purtator sanatos ori sunt gresite analizele .. ereena uff cum s-au lipit toate de mateiasu frumos .. ma rog sa va faceti bine repede si sa sarbatoriti frumos sambata. ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Uf, Ereena
puiu mic.Sa va faceti bine repede.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Lala_D spune:
Roxana ok am priceput dar sa stii ca pe mine nu ma deranjeaza catusi de putin sa te aud fie si plangandu-te daca asta e starea ta de acum
Suntem prietene la bine si la greu nu numai la momente placute.
Asa ca daca simti nevoia sa te descarci pe langa un sfat eu iti ofer si un umar pe care sa te plangi.
Nu-i bai . OK ?
Si depresiile pleaca cel mai bine vorbind ![]()
PS : ai citit cu atentie in etapele de dezvoltare? A mai fugit vre-un pitic sau a venit unul nou ?
Din ce stiu eu ar fi trebuit sa fuga macar vreo 2 ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze

-18.01.2009
IOANA (11 Ianuarie 2008)