LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (175)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Uf tare sunt emotiva astazi Am tot citit la licuricii de ian febr 2009 si sunt data peste cap de vestile de acolo.Mi se pare ingrozitor.
Multumesc lui Dumnezeu ca noi nu am avut probleme, nici una.
Of Doamne

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

zuzici .. am vesti de la ereena .. nu taman bune ..

a ajuns aseara la urgente cu matei si i-au pus blanula cu antibiotic pentru ca a facut diaree, febra 2 zile care nu a scazut cu nimic, tuse, muci, puroi in gat .. acum e mai bine dupa 2 injectii. dr i-a trimis pe toti din familie sa faca copro pt ca nu isi explia de unde klebsiela, ori e cineva purtator sanatos ori sunt gresite analizele ..

ereena uff cum s-au lipit toate de mateiasu frumos .. ma rog sa va faceti bine repede si sa sarbatoriti frumos sambata.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Sananate multa!!
Offf, groaznic ...

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Vai,fetelor,mi se face rau citind despre atatea tragedii.Acum am intrat si eu in panica si stau sa numar miscarile puiului din burtica.E cam lenes dar misca.Maine vine cineva de la laborator sa imi ia sange ptr ca nu am voie sa ma deplasez iar poimaine voi stii cum stau cu glicemia.Tineti-mi pumnii sa fie totul bine si sa nu fiu nevoita sa fac insulina.EREENA multa sanatate lui MATEI.ROXANA sa treca gandurile negre si nu uita ca suntem aici sa ne sustinem reciproc.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Ellenuta multumim de vesti

Ereena va doresc din suflet muuulta sanatate , sa se faca bine bebe Matei .

Referitor la subiectul legat de sufletele copiilor morti dupa nastere sau in timpul sarcinii

Sufletele copiilor morti nebotezati inainte sau dupa nastere, ca si ale celor avortati cu voie sau fara voie, nu pot intra in Rai, pentru ca nu au avut parte de Botez. Dar nu sunt nici in iad , caci nu au facut pacate !!!. Sufletele lor se afla intr'un loc cu amurg, intre lumina si intuneric, si asteapta ceasul Judecatii de Apoi .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Roxana ok am priceput dar sa stii ca pe mine nu ma deranjeaza catusi de putin sa te aud fie si plangandu-te daca asta e starea ta de acum Suntem prietene la bine si la greu nu numai la momente placute.
Asa ca daca simti nevoia sa te descarci pe langa un sfat eu iti ofer si un umar pe care sa te plangi.
Nu-i bai . OK ?
Si depresiile pleaca cel mai bine vorbind
PS : ai citit cu atentie in etapele de dezvoltare? A mai fugit vre-un pitic sau a venit unul nou ?
Din ce stiu eu ar fi trebuit sa fuga macar vreo 2

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

au plecat 2, mai am un pic si-l mai conving pe unul; insa, este altul afurisit care vrea sa intre (in mintea mea) ('semnal de alrma').
Incerc sa-l opresc, dar tine piciorul in prag

Si, pentu umar.

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Vai,fetelor,mi se face rau citind despre atatea tragedii.Acum am intrat si eu in panica si stau sa numar miscarile puiului din burtica.E cam lenes dar misca.Maine vine cineva de la laborator sa imi ia sange ptr ca nu am voie sa ma deplasez iar poimaine voi stii cum stau cu glicemia.Tineti-mi pumnii sa fie totul bine si sa nu fiu nevoita sa fac insulina.EREENA multa sanatate lui MATEI.ROXANA sa treca gandurile negre si nu uita ca suntem aici sa ne sustinem reciproc.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Dana, nu iti face griji.Stai tu linistita acolo si ai grija de puiu din burtica.
Iti tinem pumni sa iti iasa analizele bine.

RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

au plecat 2, mai am un pic si-l mai conving pe unul; insa, este altul afurisit care vrea sa intre (in mintea mea) ('semnal de alrma').
Incerc sa-l opresc, dar tine piciorul in prag

Si, pentu umar.

Buburuza de 1 an
Albume

Da-i un sut din partea mea.
Buburuza nu se incadreaza la nici-un pitic din zona aia
E un intrus afurisit

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Roxi ai PM.

Ce greu merge DC, ca imi vine sa dorm o tura pana se incarca.

RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Dany ...ai lamurit o chestie care mie-mi ingheta sangele (mai ales al Alinei de CT a fost beton...)...fereasca Dumnezeu de asa ceva insa!

Danutz de Paris, stai linistita mami... va fi bine! Stii ca asa ma roade pe la coaste sa vin de Pasti in Paris? Sunt lesinata dupa orasul asta Ozi tot imi arata ofertele de la Disneyland...i-am zis ca merge doar dak ia peste 90p la etapa municipala la mate (ca la romana merge muuult mai bine).

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Grati.ela multa bafta lui Ozi sa-i ajute DD sa ia peste 90 de puncte si sa va plimbariti putin

Este dureros , eu si acum plang cand citesc acolo la acel subiect si descopar ca sunt multe mame care trec prin asa ceva :pierderea unui copil , este tare dureros pentru parinti .
Eu vreau sa va zic ca am asistat in timpul practicii la sala de nastere la multe nasteri si am avut si nefericirea la sarcini cu fat mort , nu va puteti imagina cum reactioneaza mamele sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva .

Dana vin cu slapul la tine daca te mai stresezi , ai incredere in Dumnezeu si ai sa vezi ca totul va fi bine , ii dauneaza lui bebe , ii transmiti starea ta , deci am incredere in tine , un pupic mare de la noi .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput