Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 258 )
Raspunsuri - Pagina 19
bikmaria spune:
am uitat sa va spun ,dupa aceasta luna grea am slabit inca 5 kg ,am 54 kg ,dar sa nu ma invidiati ,mai bine grase si frumoase decat sa treceti prin ce am trecut eu 
Acum chiar plec la munca 
Yaia spune:
Draga Maria,
Nici nu pot sa-ti spun ce rau imi pare ca a trebuit sa treci prin asa o incercare. Ma bucur ca ai avut puterea sa treci peste probleme, sa le lasi in urma si sa mergi mai departe. Se spune ca totul e bine cand se termina cu bine, mai ales daca ai mai slabit si 5 kg. Acum, ca sa vedem si noi ca e intr-adevar bine din nou, te asteptam cu un banc, o poezie cat de scurta si un zambet pe buze!
Teodorei mici ii uram sa o tina tot asa cu progresele, iar lui Alex ii uram o fata cu piele ca de bebelus!![]()
Multi
!
PS Daca te ajuta cu ceva, da masurile tigaii la Duamna C, se pare ca mai nou se ocupa de treburi de-astea cu tigai.![]()
PPS Daca noi nu reusim sa facem haz de necaz, atunci cine? Fruntea sus!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Erina spune:
Buna dimineata!
Maria bine ai revenit cu vesti!
Imi pot doar imagina suferinta ta! Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta.
Bine ca ati lamurit totul si ca ati avut forta sa continuati.
Pupici dulci pentru frumoasa Teo si vacanta buna lui Alex!
Cum spunea Yaia te asteptam cit de des poti!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Maria vroiam sa iti multumesc ca ai avut taria sa impartasesti asta cu noi. E ca o lectie pentru cele care ne lamentam de nimicuri.
Aseara am multumit Domnului ca am un copil sanatos si istet si am increderea ca totul va fi bine.
Roxana
.
Cecilia, trebuie incet incet sa invete Cristi sa se desprinda un picut de tine. Imi amintesc ca ai povestit ca a plins cind ai dus-o pe mama ta la gara...e dificil sa nu il poti lasa cu altcineva. Sunt sigura ca la gradinita nu va avea absolut nici o problema dar pina atunci e bine sa stea si cu altcineva. Bine ca vine acusi primavara si poate il poate lua tati afara pentru citeva zeci de minute, progresiv in fiecare zi si asa poti sa ai si tu un moment de respiro. Pupiciei frumosului!
Erina spune:
Urmy, multumim. Inteleg ce spui prin pedepsit. De acum am comis-o, m-am obisnuit deja cu ea si sper sa creasca repejor inapoi. Iri am vazut poza Mariai cu parul lungut si parca mi s-a facut si mie dor de parul lung al Darei.
Yaia foarte furmoase creatiile lui Tudor!
cumintelului.
Moldoveanca, cheer up. Gindeste-te la vacanta! Poate e PMS-ul (la mine nu e sigur) si trece in citeva zile starea proasta. Gindeste-te ca vine vacanta acusica!!!
Erina spune:
Na ca am scris-o de doua ori pe aia cu vacanta!
Eu am baut deja jumatate de cafea si ma duc la treburile mele. Vreau sa las totul in regula aici inaintea de plecarea la Bucuresti.
O intrebare: Ce dezinfectant pentru suprafete folositi? vreau sa igienizez apartamentul de la Bucuresti.
mihailescu teodora spune:
'neatzaaaaa!!!!
Draga Maria,fruntea sus iubita,esti foarte puternica!Si stiu ca ai luptat ca o leoiaca pentru familia ta si pentru cei 2 minunati copilashi!
Imi pot imagina in parte prin ce ai trecut,n-am crezut ca pot trai nici eu asemenea stari(un amanunt important:nu eram casatorita,ci pe punctul de a o face).Mi-am dat seama intr-un moment de ,,neatentie'' a lui,ca am trait intr-o minciuna,ca adulterul se intampla sub nasul meu,cu o cunostinta comuna,in timp ce eu eram plecata la cursuri,sau cel mai groaznic-eu plecam la parintii lui (viitorii mei socri) si el ramanea in Iasi pe motiv de seminarii,bla-bla
.Insa mi-aduc aminte ca ieri,cum am venit eu intr-o duminica dimineatza ca o floare,putin mai devreme decat trebuia si i-am gasit dormind impreuna

Credeam ca visez!E greu de descris in cuvinte ce a urmat,cat am fost de traumatizata psihic si cat timp mi-a luat pina mi-am recapatat increderea in oameni!
Dar a trecut,timpul a vindecat ranile si acum chiar ma declar un om fericit si implinit!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Noi suntem binishor,chiar bine pot spune!
Acum 10 zile am avut o urticarie f nashpa,care nu ceda la nimic,gen antihistaminic;ajunsesem sa ma scarpin cu cutitul zimtat de pizza!
Am ajuns la Victor Babes,mi-au facut hidrocortizon hemisuccinat iv,am mai facut niscai analize,se pare ca mi-am revenit,dar tot mai sunt pe tratament.
La servici am treaba cu duiumul,mai nou fac si ore suplimentare,neplatite,ca deh,e criza![]()
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Aaaa,la Victor Babes,in timp ce stateam la receptie sa-mi vina randul,se indreapta spre mine o tipa in halat alb si ma intreaba:,,Teodora?''.Eu destul de bulversata raspund ca da,io mi-s Teodora.
Era dragutza de Magdaz
care ma recunoscuse din pozele de pe forum.Nu-mi venea sa cred ce memorie a persoanelor are!Deh,profesia!E o finutza si-o simpatica!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii