Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 258 )
Raspunsuri - Pagina 18
moldoveanca spune:
Off si eu am o perioada tare proasta si plang si ma enervez nu stiu ce naiba am patit.In fiecare dimineata imi propun sa nu ma las prada gandurilor negre si nu prea reusesc.Ma cert si cu al meu din cauza asta,copilu e si el agitat ca ma simte
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Mai dar avem niste copii frumosi si talentati ca ma binedispun cand ii vad in poze

moldoveanca spune:
Eu ii cant foarte des 'Bate vantul frunzele'stiti voi care ei si el umbla toata ziua prin casa si spune numai bate bate bate
Cum non stop spune si tata a legat cuvintele astea doua si toata ziulica il auzim 'BATE TATA'.Ei ce ar spune lumea daca ar auzi asa ceva?Iar al meu sot se dispera ca el este total impotriva bataii si uite ce zice Vladut non-stop
Azi faceam in gluma auu auuu el ca un papagal mic auu auu ei na acum urmeaza sa lege toate astea'Bate tata auuu'
moldoveanca spune:
Rox ma chinui si eu sa-l invat animalele nu vrea si pace.Stie cum face tigru sarpele si lupu astea domestice nu-l intereseaza pe baiat![]()
Spune hello la toata lumea prin magazine si bye bye cand pleaca(copil civilizat
)iar cand ii este foame striga cat poate de tare papa papa.Intelege foarte bine ce-i spun dar este foarte incapatanat.Isi respecta cu strictete programul de masa si somn nu pot sa-l amagesc nici cum ca se lasa cu scandal mare.Ma gandesc cu groaza cum va suporta cele 7 ore de zbor pana in Dubai.
Cu dintii,nu prea pot sa vad ce e in gurita lui dar parca am zarit ceva colti de maselute plus ca a si cam plans ultimele nopti
Doarme in patut la el i-am dat laterala jos se urca el singurel si coboara e tare fericit de chestia asta.
Cam atat depre puiul meu mic ,bine nu stiu daca trebuia sa ma lungesc atat dar am zis sa ma laud si eu putin![]()
V-am pupat ma duc la nani ca voi acusi va treziti

urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Urmy, vazut puloverele...toate! [================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
ce scumpa esti! toata!

Sim - multumesc pt raspuns.Acum ca mi-ai spus mi-am amintit, mai ales ca a fost o discutie cand ai vb despre calendar.Este super gradinita, ma tenteaza si pe mine desi e cam departe. Oare cu cat timp inainte se fac inscrieri? Tb sa se imbrace/dezbrace, sa manance singuri si sa ceara la wc? Si ma tot gandesc...copii aia par asa linistiti, nu o plange niciunul de oboseala, nu o rupe nimeni nicio carte?
Betty- mi se pare ca ai cam multe necazuri.
sa mai scapi de ele. SPER!Cu vecinii...nu m-au deranjat, nu am primit reclamatii, acum, unde stau, nici nu stiu ca am vecini. Jur ca nu se aude absolut nimic. Si noi facem galagie, baie tarziu, trantim usile ca nu se inchid bine, tudor urla, cand era mic se culca la 6 dim dupa ce plangea toata noaptea, dar nu ne-a zis nimeni nimic.
Am fost la restaurant azi si am mancat prea mult si ma doare burta. De asta bantui pe aici.
urmychance spune:
| citat din mesajul lui Erina Am tuns-o pe Daria! A plins constatant dar nu foarte rau. S-a mai luat si cu o masinuta pe care o asezasera, nici masina nu era zgomotoasa., a fost acceptabil. O sa imi ia un pic de timp sa ma obisnuiesc dar tot frumoasa mea e!!! ![]() Lui bichi si bui le-a placut mult, le tot venea sa o pupe pe cheluiuta (am tuns-o 1). Iata o poza cu cheliuta: http://picasaweb.google.com/Dragoidaria/101_1901#5292921405095302818 ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
tot frumoasa e, dar mie mi se strange inima sa vad asa...mi se par pedepsiti.
urmychance spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Alooo.... Finlandia.. cand sunt 40* afara zicem ca e canicula, nu febra! (si alea 23 tot afara erau... ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
si eu tot la febra m-am gandit. Sanatate multa si asteptam vesti bune!
Roxana - si eu am remarcat o Alex extrem de scumpica, o mama care nu s-a schimbat deloc si un tatic usor maturizat. Barba jos!
Nu stiu daca ati retinut: la Medicover dr. mi-au spus ca Tudor ar avea salmonella. Am repetat analizele la Victor Babes si nu are nimic copilul. Nici salmonella, nici viermisori (asta am verificat eu cu gandul la lipsa poftei de mancare). Mai repetam inca o data analiza la Medicover.
urmychance spune:
| citat din mesajul lui papanash Andreea, noi stam la 2 camere, dar dormitorul, desi a fost bine si frumos pregatit pentru Ghighi cu de toate, e ocupat de tati ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme ajutoarele lui Mos Craciun ![]() |
hihihihi, si la noi e la fel...noi in sufragerie, sotul in dormitor si patutul pt rufele stranse de pe sarma ce asteapta sa intre in dulap. De cateva zile, am facut schimb, noi in dormitor si sotul in sufragerie. Vreau sa il invat pe tudor in patutul lui, dar, parca, m-am obisnuit sa dorm cu el. Tudor doarme cu mine pt ca sugea f mult si se trezea cam la 30 min.Acum, dupa intarcare are o singura trezire pe la 4-5 dim. M-am scos
urmychance spune:
| citat din mesajul lui crishtina Poftiti aici: http://good-times.webshots.com/photo/2217604150101842919VmtXEl Crishtina & Robert09.09.2007 |
ce copil frumos ai!

bikmaria spune:
buna dimineata,am facut cafeluta pentru toata lumea!
Sunt prin zona ,dar am incercat sa citesc din urma sa nu intru ca musca in lapte .
Am vazut ca s-a marit listuta gravidutelor ,fetelor va urez sarcini usoare si bb frumosi si sanatosi .
Am vazut poze cu copii care mai de care mai frumosi ,promit sa-mi fac timp sa pun si eu cateva poze cu puii mei .
Va multumesc din suflet ca v-ati gandit la mine ,problemele mele au fost mult mai grave decat va inchipuiti voi ,daca acum doua luni problema locului de munca a sotului mi-se parea cea mai mare problema a familiei noastre,am aflat peste o luna ca sunt lucruri mult mai grave care se pot intampla ,am realizat cum te poti trezi dimineata ,te simti un om fericit ,implinit ,simti ca ai totul ,iar dupa cateva ore afli ceva, si ai impresia ca totul s-a naruit ,ca nu mai ai nimic ,ca totul a fost o minciuna ! Am fost la un pas de divort ,de fapt un pas e mult spus...oricum nu vreau sa va stric ziua ,important este ca am avut puterea sa trecem peste ,am vorbit intr-o luna cat nu am vorbit intr-un an jumate ne-am spus tot ce trebuia spus in acest an .
In rest copii sunt bine ,Teo ne uimeste, pe zi ce trece face lucruri noi ,o apuca cate o vorbarie de nu te mai poti intelege om cu om in casa .
Alex este indragostit ,i-au aparut cosuri pe nas si este tare suparat ,are impresia ca este urat,ii e teama ca-l lasa prietena pt un coleg care nu are cosuri
,cam astea sunt preocuparile lui actuale ,asteapta vacanta cu nerabdare si nu e decat o saptamana de vacanta ,el o asteapta de parca ar fi vacanta mare.Aseara tocmai ce mi-a spus ca are sedinta cu parintii,dar mi-a subliniat ca prezenta nu este obligatorie
,sper sa nu imi ascunda ceva .
Va las ca trebui sa plec la servici !
Sa aveti o zi buna!

( 02.10.2007 )