Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 258 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Mihnea e un zgubilitic,neastamparat nevoie mare!Face numai traznai,pe care le constientizeaza,fuge si se ascunde sa nu-l vad.
E haios foc!
In continuare avem o mare pb:nu mananca mancare gatita,gen ciorba,supa,felul 2,ce dati voi puilor la pranz.
Papa f multe lactate,fructe,cereale,branzica,sunca de pui si friptura goala de pui,fara garnitura.
Mananca cu mare placere ou fiert in apa,cu painica si-o lingura de iaurt.Si cam atat!
Am facut enshpe mii de feluri de mancare gatita,dar degeaba,se stramba si se scutura,parca i-ai dat zeama de lamaie!
Si nu mai vrea sa-i dam noi papa,vrea sa bage si el lingurita in castron,eventual sa tina in mana ,daca e ceva solid!va imaginati cata mizerie face!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Maria, imi pare rau ca ai trecut prin acest necaz, ma bucur ca ati reusit sa rezolvati problema si acum lucrurile revin la normal.
Multumesc de cafeluta, buna.

Teo, cam greu cu mancarea la voi, eu nu-i dau lui Cristi decat ciorba la pranz, felul 2 dupa ce se trezeste, intr-o vreme ii dadeam si ciorba si felul 2, dar nu mai dorea bine, adica fff putin, asa ca am ramas pe ciorba.Felul 2 papa cam toate combinatiile care contin carnita, cartof, orez sau paste, a inceput sa-mi faca mofturi la legume, dar nu ma panichez, i le pun in ciorba si acolo papa.La noi problema este masa de dimineata, acolo cam refuza.....aproape tot.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Maria,

Teo

fetele, eu a, examen azi la ora 12.30. Imi simt creierul vata pe bat, mi se pare ca nu stiu nimica, e sinsitru,
si nu pot sa repet, acuma gh se joaca lkanga mine cu niste sticksuri iar sotu e la cumparaturi, pt ca nu mai avem nici paine.
iar eu nu am facut nici macar dus, si sunt o grasana si nu am cu ce sa ma imbrac.
Si ion comisie e unul din profesorii mei favoriti din toata periOADA DE STUDII SI O SA MA FAC DE RAS

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Maria . Ai grija de tine si de copiii tai! Dumnezeu sa va lumineze calea
Sabina bafta multa!!! Te vei concentra si vei da tot ce e mai bun din tine!!! Ai trecut prin atatea examene si ai facut fata, n-o fi asta mai presus!!!!! Eu asa gandesc cand ma simt depasita.
Teo groaznic ce ai patit!!! Greu sa mai crezi in oameni dupa o asa intamplare!
Anissia da, eu simt ca am devenit o casnica plafonata. Trebuie sa te gandesti ca ai un copil superb, istet si sanatos, o cariera stralucita, o minte sanatoasa, ca-ti permiti aproape orice concediu si sa-ti faci toate poftele, ca ai un trup frumos si sanatos etc. Cati oameni oare nu ar vrea sa fie in locul tau????? Viata e frumoasa insa omul nu are capacitatea de a o aprecia... nah, ca am devenit si filosoafa.
Moldoveanca si eu am stari de nervi de nu ma mai recunosc. Cris nu zice nimik nici macar tata, asa ca eu chiar ar tb sa mi fac probleme!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Sabinescu... bafta! Noi stim ca poti!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Maria...

=====================

Mergi la inceput

Roxana, servetelele nu erau pentru lacrimi..

=====================

Mergi la inceput

Hai sa fac si un capitol nou.. si apoi sa ma intorc la ale mele..

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Roxana, servetelele nu erau pentru lacrimi..

=====================

Ah,stiam ca ramasesem restanta fata de duamna C
Draga duamna,am prestat traditionale romanesti,nu exotisme!Niscai aripioare,pulpe,ceafa,carnaciori si saramura de speste,toate pe gratar de lemne si carbuni si un tort de mere facut de bona si foarte apreciat de Mihnea si Andrei!Plus neshte piure de cartofi si salata verde cu lamaie.Si -ul de rigoare!!!!
Ioanei si tie,evident!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput