Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(156)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Alina uite in poza asta are fata dse terorista http://picasaweb.google.ro/alina.buciu/Iarna2009#5292767342006987570
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ellis spune:
RAMO - pai atunci si mamicile alea sunt la fel...nici eu nu injur, rar maiscap, dar nu sunt pudica;
CAMI - stia al meu sot f bine ce a semnat, a fost subiect de ceatala momentul ala, de altfel e perfect legal, punct si virgura art 20-21 codul muncii(parca asteA sunt), eu i-am zis de atuci sa nu semneze ca tot nu aveau ce sa-i faca, decat sa isi ia talpasitza de atunci si cred ca ea mult mai bine asa...deh..asta e omul meu, aeun suflet mare si crede ca toti sunt asa...tot il bat la cap sa nu mai creada tot ce i se arunca in fatza, sa incerce s citeasca omul, nu, el e trup si suflet pt job, ajuta, sare, iar cand are el nevoie de sprijin..uite...nu-i; mai, iar eu sunt fix invers, nu am incredere usor in oameni, macar asa sunt mici sansele sa ma dezamageasca, si citesc omul imediat, el stie ca nu prea il intreb multe, ar dupa un timp oricum ii spun ce fel de persoana e respectiva...si nu ma insel...
RAMO - cerd ca se poate si mai rau, numai ca ce s-a intamplat la noi a fost cu directie, adica sotul avea un job, dar cei de la care fusese destituit in vara nu au vrut sa renunte la aditional si sotul si-a dat demisia de la job; adica totul e cu rautate si inversunare...iar noi nu avem un leu deoparte, datorii in banca avem, numa ca nu am cu ce plati cheltuielile curente...as gasi de imprumut, dar si aia trebuie restituiti...ok nu ma mai vait..ca iesim noi cumva candva...succes si voua!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
Amy26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi07 Cami, ce dulce e Stefania! Amy, unde sunt pozele cu Iustin? Adra, legat de imbracat...inca e cuminte Radu...cu caciulitele nu se prea impaca...in rest...sper sa il tina! Cristina si Radu 3.12.2007 |
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``
Amy26 spune:
[quoteNu m-am putut abtine si am mai pus niste filmulete si poze. Mesajul e inceput de dim, nu stiu ce s-a mai scris intre timp, dar nu mai astept. Cu Maria e posibil sa nu-l pot trimite decat deseara.
][/quote]
micutzei cataratoare
asa si noi,doar ca Iustin nu are inca atata dexteritate ca si Maria
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``
oana8188 spune:
M-a intristat si m-a infuriat ce am aflat aici despre femeia aia, ca mama nu ii pot spune...
Cineva zicea ca e mare pacat ca toti dezaxatii pot face copii si ca ar fi bine sa existe niste teste pe care sa le dai si sa ti se dea aprobare sa faci un copil.
Din pacate fetitei respective i s-au diminuat din start, constient, sansele de a ajunge un adult sanatos psihic si moral... Sper sa nu imi ia nimeni in nume de rau comentariul, dar mi-e greata si mi-e groaza...Ce oameni pot exista...
Nu-i lasati steluta sa cada!
cristi07 spune:
Amy, e tare dulce...imi place poza asta
http://picasaweb.google.com/amy2863/1Anisor#5282562537055844034
Alina....Maria ca de obicei, activa...si imi place cat de meticuloasa e ea cu creioanele alea!

Cristina si Radu 3.12.2007
uberbax spune:
Si eu cand ies afara cu Maria e un chin....tipa la imbracat!!!!!!!!!Asa ma enervez,iar cand ii pun caciula e punctul culminant!
Vasari spune:
Cristina, pupam cumintelul! :)
Anca, uneori ii mai lipsesc doar cornitele...
Oana, gand la gand. :(
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Alina uite in poza asta are fata dse terorista http://picasaweb.google.ro/alina.buciu/Iarna2009#5292767342006987570 anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
Ha, ha si mie tot aici imi place cel mai mult.
Eu chiar asa ii zic Evei, "terorista", bine ca nu a ajuns la faza cataratului, da' incearca, mult nu mai e
Am vazut toate pozele, cu Alessia cu esarfa, Iustin la sedinta foto si Stefania care pare cuminte foc, desenand langa fratior.
N-am vazut filmulete cu fetita injurand, asa ca nu stiu despre ce e vorba exact, noi, si eu si sotul, le cam avem cu injuratul, dar langa Eva ne abtinem.
Nepotica mea a venit de la gradi cu un vocabular foarte "ales" si l-a invatat si p-ala mic, se distrau de minune, stiau ei ca nu e voie, dar le placea ca era ma-sa oripilata. Cel mai bine a fost sa-i ignore si, se pare, ca e pe trecute faza asta
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce