Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(156)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

mai fetelor in legatura cu injuratul hai sa va spun ceva,eu nu injur deloc ca sunt calma de felul meu insa sotul meu se mai scapa si cumnatii mei la fel iar intr-o zi ce credeti ca imi spune Maria in timp ce eu o puneam sa spuna "burtica,burtica"....pua,pua
Eram de fata eu si sora mea ,deci nu auzeam doar eu si amandoua ne-am facut ca nu auzim dar nici ea nu a insistat...deci are potential fata ...de birjar

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Adra,ha,ha, bine ai spus pare!!! am facut si eu o selectie la poze, ce crezi (am si unele in care il impinge pe Sebi), este si ea o nebunatica si jumatate, numai cu gandul la prostioare este in ultimul timp.Si unde mai p0ui ca ii place sa se lupte cu Sebi, o duc de langa el , ii dau un obiect identic si la fel cu cel pe care il revendica de la el- dar de unde, tot la el se duce si trage de el...Aseara au fost de coma amandoi, el a luat-o in brate si se rostololea (cu tot cu ea) pe jos ; ea nu zicea nimic, am incercat sa o luam de acolo dar s-a intors suparata (de intrerupere) la tavaleala
Alina,ai surpins atat de bine Maria nazdravana! imi place mult funduletul cu teletubbies (unde ai gasit ciorapeii?)
Lala,ce mai face Andri nazdravanul?

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Buna dimineata! Prezenta la datorie. De data asta nu m-a trezit Eva m-am trezit singurica.

Wow...da' ce matinala esti!
Citat:
Aveti probleme cu imbracatul cu haine groase? Eva face adevarate crize, se tranteste pe spate, se lasa moale si plange cu lacrimi de crocodili si cu hohote. Nu merge sa o tin ocupata cu altceva, la caciula si geaca rabufneste

Amira nu face scandal la imbracat.Mai maraie uneori,dar e nesemnificativ pe langa entuziasmul de a iesi afara,la plimbare.
Nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau...Poate doar sa te imbraci tu mai intai,iar cand i-ai pus geaca si caciula ati si iesit pe usa.

Vreau sa nu mai fiu diferit

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
Ellis imi pare rau de treaba cu sotul ,o rezolvati voi cumva...frumoase pozele cu mandra ta ,aia cu batic e super

Da da...si mie mi-a placut...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Miha, asa fac. Eu stau imbracata si o imbrac pe ea, care, in 90% din cazuri, face ca toate cele. Uita imediat cum am iesit pe usa ce suparata a fost si cat de mult a jelit. Fularul si manusile i le pun afara, am incercat o singura data sa i le pun in casa si s-a lasat cu copil lungit pe hol, tipand de parca o taiam.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Cristi07 mersi!eu il admir pe Radu ori de cate ori am ocazia

Cristina, cu ce te rasfeti de ziua ta???

ref. la injurat....mie nu-mi ies mey fetelor,indiferent cat de nervoasa sunt ,oricat de mult as vrea(cateodata) sa ma descarc astfel....rezultatul e intotdeuna amuzant,mi se impleticeste limba-n gura si iese cu totul altceva
Dar sotul meu completeaza perfect acest lapsus al meu,(ma deranjeaza f. tare in special cand sofeaza trb sa-l suport)...mi-a promis ca-si va controla vocabularul in prezenta pustiului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Anca, eu injur cu mult calm
Lala, chiar asa! Te-a prins bloggingul rau de tot de nu mai intri si pe aici?
Cat despre frontul de este, va dau disparute, zau! Creem, ce mai face Maria Sofia? Roxx mai intra sa ne spui de Luca sau ati plecat iar la migdalati?

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacami
cateva pozici cu Stefania.

Pupici la fetita eleganta!
Ce frumos stau aliniate masinutele...La noi tre sa fie cat mai de-a valma,cat de-a mai claie peste gramada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

stai linistita, nu este nicio problema la voi; nici la noi nu sunt asa intotdeauna, situatia asta este rara: sunt aliniate doar pt. inventariere, poate singura data cand le-a gasit impreuna . Noroc de poze sa stim cate/ce mai are! asa si cu Thomasii:din poze vedem ca are numai vreo 15 trenulete electrice, nu le prea vezi impreuna in realitate:imprastiate in cele 4 zari: la noi,la bunici, la tara...
El mai are si pasiunea pt. pozat (zeci de poze cu un colt de masa, unele cu cate un picior de scaun,etc,etc..);acum cica haide sa isi pozeze masinile ... impreuna...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

stai linistita, nu este nicio problema la voi; nici la noi nu sunt asa intotdeauna, situatia asta este rara: sunt aliniate doar pt. inventariere, poate singura data cand le-a gasit impreuna . Noroc de poze sa stim cate/ce mai are! asa si cu Thomasii:din poze vedem ca are numai vreo 15 trenulete electrice, nu le prea vezi impreuna in realitate:imprastiate in cele 4 zari: la noi,la bunici, la tara...
El mai are si pasiunea pt. pozat (zeci de poze cu un colt de masa, unele cu cate un picior de scaun,etc,etc..);acum cica haide sa isi pozeze masinile ... impreuna...)

Cami, ce frumos tine Stefania creionul. Si colectia de masini "Cars" chiar e impresionanta...o sa ma orientez si eu...
vezi ca se gasesc camere foto digitale pt copii

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput