Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(156)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hai ma Ramo ca tu nu injuri ca esti mai pudica asa ..glumesc

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Anca inca nu i-am dat,ca nu stiu daca e ok sau nu.

Aici e scandalul cu filmuletele.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132091

Dar le-a sters...Asa in mare,o mamica,o filma pe fetita cu web camul.Fetita nu are nici 2 ani,in martie implineste.Statea pe jos,si langa ea,era un OB.Si mama o intreba ca unde se baga ala,si fetita zicea ca in fund(a folosit celalalt cuvant,c_r) si arata cum isi baga tamponul in fund.Si mama ii zicea ca nu acolo il baga.Si ca sa-i arate cum isi baga mama tamponul.Si se intinde fetita pe jos,se cracaceste si arata cum isi baga tamponulBine,fetita era imbracata,dar totusi.In cel de-al doilea filmulet,mama o intreba pe fetita,ce are tata???Si fetita spunea ca p..a.Apoi o intreba ce are mama.Si ear raspunde ca p...aSi ca cum zice tata???Bagami-as???Si ferita:Bagami-as p..a
In tot acest timp mama o incuraja si o lauda de parca ar fi spus o poezie.
Deci eu m-am socat,cum poti sa faci asa ceva cu un copil de nici 2 ani.Si mai si posteaza filmuletele pe internet,ca sa vada toti pshihopatii si pedofilii.
Eu sincer m-am socat,nu mi-a venit sa cred ce am vazut.Groaznic.Desi mama s-a scuzat apoi,sincer nu cred ca-i pare rau.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

ce psihopati, maica, mai psihopata ca ma-sa nu e alta!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

AMY, f frumos Justin, ii sta ff bine in albastru, pribabil pt ca e blond, e un dulce si alintat!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Hai ma Ramo ca tu nu injuri ca esti mai pudica asa ..glumesc

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Sa stii ca chiar sunt mai pudica.Si nu injur,decat foarte rar,cand sunt foarte nervoasa,si atunci toata lumea care ma aude incepe sa rada de mine.Se distreaza de felul cum suna injuratura din gura mea.

Ellis vreau sa-ti zic ca mamicile de la odiseea ei,sau ma rog,de la scutece,ii iau apararea si li se pare absolut norma.Oi fi ei mai dusa cu pluta,nu stiu...n-oi fi destul de moderna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Gianina,bine ai revenit! imi pare rau de necaz, din pacate asta este viata:o lupta continua
Ellis,of, urata treaba! nu stiu cum este cu angajarea, dar mi se pare normal doar sa nu divulgi informatiile (in caz contrar sa suporti consecintele), nu sa nu te mai poti angaja in alta parte..Atentie la ce semneaza de acum incolo.Aveti grija de voi, chestia cu camatarii mi se pare tare aiurea..
Amy,acum am vazut pozele, sunteti tare,tare frumosi toti ! iar la cap. dintisori, sta excelent, dupa cate vad

Eu i-am cumparat la sfarsitul lui decembrie 2 perechi de ghetute-pantofiori nr. 21 (cu gandul sa ii poarte la primavarea).Atrunci purta 20..Zilele astea le-am probat (si cei din poze) si ii stau fix pe fix , atunci ii erau mariii...Cred ca nu mai avem noroc de ei..si imi placeau asa mult, aveau piele si pe interior,desi o perche sunt un fel de tenisi (exterior textil, interior piele..)

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

M-am uitat la pozele cu Stefania,Alessia,Maria si Iustin sunt tare frumosi!

Bea a inceput sa pape mai bine,a pus 200 de g intr-o saptamana jumate,ceea ce zic ca e bine,avand in vedere ca ea in ultimele 6 luni n-a pus decat 1 kg.Maine imi vine praful acela ce-l pun in lapte si sper sa ii mearga bine si cu el.

Ellis noi am avut o firma de constructii,bine,era a socrului,dar lucram acolo si eu si sotul.Acum am dat faliment,desi am avut de lucru.Sunr multe combinatii si incurcaturi,nu ne-am primit banii si la randul nostru n-am mai avut bani sa platim muncitorii si furnizorii.Avem datorii foarte mari,cam 1 milion de euro,(da,vezi bine),la furnizori si la banci.La banci sunt bagate apartamente si masini pe care le vom pierde toate.Eu m-as bucura sa fie numai atat,si sa nu se lase cu dosare penale sau inchisori Doamne fereste.E naspa situatia,conteaza sa fim sanatosi.Ca o luam de la capat cu toate.
Sotul a ramas fara loc de munca,eu la fel,nu stiu unde ne vom angaja,cand peste tot se fac disponibilizari.
Deci se poate si mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

Si inca ceva ...ma pot lauda si eu nu?????Maine este ziua mea,fac frumoasa varsta de 30 de ani...nu-mi vine sa cred,dar ma bucur ca pot spune ca am o mare realizare,cea mai mare de fapt,aceea ca o am pe Maria!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

LA MULTI ANI FERICITI DRAGA MEA!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Ellis,Cami,RamoMultumim frumos pentru aprecieri,sunteti dragute

offf Ramo, ce situatie si la voi,imi pare sincer rau(acum ca v-am citi pe voi,promit ca nu o sa ma mai plang never never sotului)
Iti doresc din tot sufletul sa va rezolvati problemele curand si fara consecinte grave

Felicitari pentru Bea!

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Cami, tare studiosi copiii tai. :)) Stefania langa Sebastian deseneaza ! Asta cred ca e de tablou, cine stie cat de des ii vezi asa cumintei. Cred ca ti-am mai spus ca am admirat cum i-a crescut parul Stefaniei. Si la noi e ceva uniform acum, chiar daca e micut.
Amy, sunteti foarte draguti ! Iar Iustin mi se pare ca seamana cu tine bine.
Mihuta, felicitari pentru mesele Sophiei. Imi inchipui ce fericita esti. :)) Inseamna ca am ramas singure pe baricade.
Adra, la noi nu e asa mare scandal, dar ieri i-am pus caciula, haina si fular cand am iesit din scara. Cand e de imbracat incepe sa fuga prin casa si se distreaza.

Nu m-am putut abtine si am mai pus niste filmulete si poze. Mesajul e inceput de dim, nu stiu ce s-a mai scris intre timp, dar nu mai astept. Cu Maria e posibil sa nu-l pot trimite decat deseara.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Cami, ce dulce e Stefania!

Amy, unde sunt pozele cu Iustin?

Adra, legat de imbracat...inca e cuminte Radu...cu caciulitele nu se prea impaca...in rest...sper sa il tina!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput