Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(156)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Anacami, Stefania e draguta foc( sa iasa rpd dintisorii si maselutele) iar Sebastian nu e mai prejos
http://good-times.webshots.com/photo/2644529660102385306rxLOPw
Ai doi copii superbi!

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``

Mergi la inceput

Pozele noastre le-ati vazut?

``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Anca inca nu i-am dat,ca nu stiu daca e ok sau nu.

Aici e scandalul cu filmuletele.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132091

Dar le-a sters...Asa in mare,o mamica,o filma pe fetita cu web camul.Fetita nu are nici 2 ani,in martie implineste.Statea pe jos,si langa ea,era un OB.Si mama o intreba ca unde se baga ala,si fetita zicea ca in fund(a folosit celalalt cuvant,c_r) si arata cum isi baga tamponul in fund.Si mama ii zicea ca nu acolo il baga.Si ca sa-i arate cum isi baga mama tamponul.Si se intinde fetita pe jos,se cracaceste si arata cum isi baga tamponulBine,fetita era imbracata,dar totusi.In cel de-al doilea filmulet,mama o intreba pe fetita,ce are tata???Si fetita spunea ca p..a.Apoi o intreba ce are mama.Si ear raspunde ca p...aSi ca cum zice tata???Bagami-as???Si ferita:Bagami-as p..a
In tot acest timp mama o incuraja si o lauda de parca ar fi spus o poezie.
Deci eu m-am socat,cum poti sa faci asa ceva cu un copil de nici 2 ani.Si mai si posteaza filmuletele pe internet,ca sa vada toti pshihopatii si pedofilii.
Eu sincer m-am socat,nu mi-a venit sa cred ce am vazut.Groaznic.Desi mama s-a scuzat apoi,sincer nu cred ca-i pare rau.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ramo acum imi cere parola sa vad filmuletele ,sincer nu stiu ce reactie sa am

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Anca inca nu i-am dat,ca nu stiu daca e ok sau nu.

Aici e scandalul cu filmuletele.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132091

Dar le-a sters...Asa in mare,o mamica,o filma pe fetita cu web camul.Fetita nu are nici 2 ani,in martie implineste.Statea pe jos,si langa ea,era un OB.Si mama o intreba ca unde se baga ala,si fetita zicea ca in fund(a folosit celalalt cuvant,c_r) si arata cum isi baga tamponul in fund.Si mama ii zicea ca nu acolo il baga.Si ca sa-i arate cum isi baga mama tamponul.Si se intinde fetita pe jos,se cracaceste si arata cum isi baga tamponulBine,fetita era imbracata,dar totusi.In cel de-al doilea filmulet,mama o intreba pe fetita,ce are tata???Si fetita spunea ca p..a.Apoi o intreba ce are mama.Si ear raspunde ca p...aSi ca cum zice tata???Bagami-as???Si ferita:Bagami-as p..a
In tot acest timp mama o incuraja si o lauda de parca ar fi spus o poezie.
Deci eu m-am socat,cum poti sa faci asa ceva cu un copil de nici 2 ani.Si mai si posteaza filmuletele pe internet,ca sa vada toti pshihopatii si pedofilii.
Eu sincer m-am socat,nu mi-a venit sa cred ce am vazut.Groaznic.Desi mama s-a scuzat apoi,sincer nu cred ca-i pare rau.

e pur si simplu terifiant ce povestesti tu,Ramo
Doamne cum e posibil,cum poti face asa ceva in mod constient

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

LAAAAAA MUUULTI AAAAAAAAANI! SA FII SANATOASA SI FERICITA, CRISTINA!

ALINA - si noi avem o faza ca a Mariei, oricum e si maraita, si nervoasa, a avut si ea 38 in urma cu doua seri, eu tot spre maselute inclin,nici nu stiu cum mesteca micuta, ca gingiile sunt inflamate, la canini, maselute, se vad si colti...of, of
- aseara a adormit devreme, prin urmare pe la 4 nu mai avea somn, eu i-am deschis usita de trecere de la patut, asa ca, daca se trezeste noaptea vine pe noi in pat, am incercat sa o adorm la loc, ea radea, latra..si am lasat-o in pace, prin urmare, a trecut inapoi singura la ea in pat si a adormit cu fundu'n sus!
MIHUTA - cum brocolli mai crocant?

ANDREEA - daca era jobul meu era mut mai bine, dar asa...eu cu 8 mil ce fac???? vedem ce mai descurca el in itzele astea...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neata
frumoase pozele cu mandra ta ,aia cu batic e super

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

aia e opera sora-mii, ca noi suntem doua,, si eu tot 2 copii imi doresc

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Ellis,am vazut puica care-i o dulceata de fetitz....are un zambet atat de frumos http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/Ianuarie2009#5292371678406403250
Sper ca problemele sotului tau sa se rezolve curand!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Anca nu mai poti vedea filmuletele,ca le-a facut private.
Deci nu va pot explica ce soc am avut.Sa faci un copil de nici 2 ani sa se cracaneze si sa se faca ca-si baga ceva acolo,si sa-l mai si filmezi...Si sa-l inveti sa spuna asemenea cuvinte,care nici eu nu le folosesc...Explicatiile ei au fost absurde,daca o sa cititi subiectul ve-ti vedea.Ca a vazut-o odata cum isi baga tamponul si de atunci o imita.Pai scuza-ma ,cine isi baga tamponul in camera,stand pe jos cracanata???Si cu injuraturile,cica l-a auzit pe taica-o odata.Si s-a gandit ea sa o filmeze,ca sa aiba amintire.Ca i s-a parut amuzant.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

super tare asta, ellis...

http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/Ianuarie2009#5292371657567835346

grasanei tale de la grasanu' meu...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

tot sora-mea a facut-o si pe asta, dar eu oricum nu ii doresc Alessiei dotarile mele, ca ce-i mult, strica

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput