"Emma este o poveste"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mi se rupe sufletul cand ma gandesc la suferinta acestei mame! sa va aiba DD in paza si sa va intareasca!

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Toate gandurile bune si din partea noastra. Aida, Domnul sa-ti dea putere in continuare sa fii alaturi de copilul tau in aceste ceasuri cumplit de dureroase. Ma rog pentru ea, pentru sufletelul ei si pentru voi. Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Dumnezeu sa va dea putere sa treceti prin asta. Nici nu indraznesc sa incerc sa imi imaginez cat de greu este, dar am vazut ca esti o persoana foarte puternica, Aida. Pentru Emma avem numai imbratisari calde si urari de bine.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cred ca fiecare purtam in gand rugaciuni pentru pretioasa Emma si mami a ei.
Unele, incercam sa ne inchipuim cum ar fi daca i s-ar intampla ceva comorii din bratele noastre....si ne cutremuram la un asemenea gand.
Altele, nici nu indraznim sa ne inchipuim asa ceva. E de neimaginat prin ce trebuie sa treaca o minune de copil si cea care i-a dat viata, in asemenea momente.
Nu stiu de unde au atata putere. ...Probabil isi iau puterea din dragostea uneia fata de cealalta.
Sunt de admirat fetele noastre dragi. Sunt un munte de vointa, putere, dragoste si intelepciune, amandoua.
Ne-ati prins si pe noi in cercul vostru de iubire.
Nu mai putem, dam pe dinafara de iubire pentru voi.
Speram sa va transmitem si noi din energia noastra pozitiva, din dragostea ce v-o purtam, pentru a mentine luminitele din ochii pretioasei Emma aprinse mult, mult timp de acum incolo. Doamne ajuta !
Multumim, pentru lectia de viata predata !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Speranta exista, Emma trebuie sa se faca bine!
Un gand bun si multa multa sanatate!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Am vrut de atatea ori sa scriu si de atatea ori am dat inapoi. Pur si simplu mi se pare de neimaginat prin ce treceti. Coplesitor. Dumnezeu sa va dea putere .......

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Intreaga comunitate e cu gandul la voi, Emma si Aida.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Ma gandesc la voi si ma rog in fiecare seara sa va dea Dumnezeu sanatate,putere si speranta .
Daca ar fi posibil as strange-o pe Emma in brate si i-as da un pic din sanatatea mea...
Doamne ajut-o sa se faca bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Si noi ne gandim la micuta Emma si ne dorim sa nu se mai chinuie, sa se faca bine, sa fie vesela si puternica. Iti dorim sa ai parte numai de clipe minunate, atatea cate vrei tu sa ai, Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

Cred ca fiecare purtam in gand rugaciuni pentru pretioasa Emma si mami a ei.
Unele, incercam sa ne inchipuim cum ar fi daca i s-ar intampla ceva comorii din bratele noastre....si ne cutremuram la un asemenea gand.
Altele, nici nu indraznim sa ne inchipuim asa ceva. E de neimaginat prin ce trebuie sa treaca o minune de copil si cea care i-a dat viata, in asemenea momente.
Nu stiu de unde au atata putere. ...Probabil isi iau puterea din dragostea uneia fata de cealalta.
Sunt de admirat fetele noastre dragi. Sunt un munte de vointa, putere, dragoste si intelepciune, amandoua.
Ne-ati prins si pe noi in cercul vostru de iubire.
Nu mai putem, dam pe dinafara de iubire pentru voi.
Speram sa va transmitem si noi din energia noastra pozitiva, din dragostea ce v-o purtam, pentru a mentine luminitele din ochii pretioasei Emma aprinse mult, mult timp de acum incolo. Doamne ajuta !
Multumim, pentru lectia de viata predata !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Anina,

De multe ori m-am gandit, citind despre suferintele Emmei, daca...? Cum as rezista? Dar as rezista? Copiii nostri, mai ales daca sunt nascuti din dragoste, doriti, asteptati, atunci cand au cea mai mica suferinta, noi, mamele, ne pierdem... suferim, si nu stim cum sa le alinam durerea... Dar cand sufera crunt, mai mult decat credem noi ca un adult ar putea suferi? Cred ca putin cate putin, moare o particica din noi...

Alina-i, Doamne, durerile micii Emma, cu suflet atat de mare! Da, Doamne, putere acestei familii sa lupte cu crunta boala, s-o invinga, iar Emma sa zburde fericita!

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput