Timisoara, Impreuna!(135) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Buna seara.
Multa sanatate va doresc celor care povestiti ca aveti probleme la acest capitol.
Eu am intrat pentru ca sunt intr-unul din momentele in care as vrea sa vorbesc si n-am cu cine.
Nu stiu ce se intampla cu mine, de cand sunt singura cu Robi simt asa o pace sufleteasca, pur si simplu am liniste si mai multa energie sa le fac pe toate.
Imi fac probleme din aceasta cauza, pentru ca mi-as fi dorit sa ajung sa spun ca nu mai pot de singuratate si ca imi vreau inapoi stilul meu de viata "in doi". As fi putut da inapoi oricand, totul depindea de mine. E normal ca eu sa ma simt mai linistita acum? Sa percep singuratatea ca pe o usurare? In ciuda tuturor povestilor despre statut si despre imaginea pe care o voi avea in lume?
Si de ce as avea o alta imagine? Va fi imaginea pe care eu o prezint: a unei femei care a avut dreptul sa-si faca ordine in viata si sa aspire la putina fericire.
Azi a trebuit sa spun la serviciu prin ce trec, pentru ca am avut nevoie de o adeverinta. Am fost compatimita de parca mi-ar fi murit cineva drag. Si va rog sa ma credeti, eu simt numai liniste si pace. O fi totul in regula cu mine? Oare ma va afecta gura lumii mai rau decat m-a afectat ceea ce am trait in propria-mi casa?

Va pup pe toate, am citit prin ce ati trecut fiecare, sper sa vi se rezolve problemele si abia astept sa va vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna fetelor!

Aida,Emma ati fost si ve-ti ramane mereu in rugaciunile mele si ma voi ruga la Bunul Dumnezeu sa treaca totul si sa fiti din nou o familie fericita alaturi de o pisicutza sanatoasa si frumoasa.Va imbratisez cu muuult drag!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

cred ca salteaua e devina ..dorm duse si nu raspund la telefon.sper

simt nevoia sa merg la biserica..am fugit.
rog fetele sa se raporteze...vrem vesti de la ele.

Emma,iubita mea,mi-e dor de glasciorul tau atat de dulce...
Aida,prietena mea draga,o nopate scurta..am sa-ti fac companie.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

No, salutare...

Am dat de Aida, sunt acasa, slava Domnului!

Va da detalii Anda, ce si cum...

Ela, e absolut normal sa simti linistea asta...pe care o meritai din plin , cu varf si indesat...

Cat despre ce zic colegele, sa te doara la 7 metri in spate...

Cand simti nevoia, suna-ma ca de fiecare data...mai am umeri inca...

Laurelu, am vb destul cu tine pe ms..., sa te intorci macar la cap 200, ca sigur am o oala de sarmale expandate sa-ti inmanez...
Noi suntem tot aici, asa ca te asteptam cand iti trec gargaunii...

Andanii, inca nu au sosit analizele, poate maine...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ela, mi-e greu sa formulez un feedback pentru tine. Am fost foarte-foarte aproape de situatia ta. Am simtit si usurarea pe care o simti tu acuma. Dar am simtit dupa aceea si altceva ... si anume certitudinea ca va lipsi o parte importanta din mine, daca nu vom fi impreuna. Simteam ca ma rup in doua.

Stiu prea putine despre relatia voastra ca sa pot sa spun ceva. Dar faptul ca vrea sa repare, are regrete si depune efort nu e putin lucru pentru un barbat.

Nu vreau sa te speriu, dar e foarte greu sa compensezi ca mama absenta tatalui de langa un fiu. Mai ales daca tu ai decis. Stiu asta, pentru ca traiesc cu asa un fiu. Si in ziua de azi ii reproseaza anumite lucruri mamei lui. Si in ziua de azi are traume emotionale de care nu se va vindeca niciodata.

Nu te acuz de nimic, te rog sa nu intelegi gresit. Ca doar si eu am fost aproape in aceeasi situatie. Vreau doar sa fii constienta si de reversul medaliei, mai ales ca stiu sigur ca multe fete de aici te vor incuraja spre independenta. Te asigur ca am cele mai frumoase intentii de a te ajuta, atat cat ma duce capul ... s-ar putea sa nu ma duca prea departe, dar ma straduiesc

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Laurelu, stiu ca esti suparata pe mine acuma, dar eu tot te pup

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Gabi, cunosc destul de bine psihologia dezvoltarii umane si am ales in cunostinta de cauza. E de preferat o despartire a parintilor decat sa creasca acel copil intr-un mediu conflictual, care poate avea de asemenea efecte dezastruoase asupra lui. Tatal e prezent in viata lui si chiar eu am incurajat vizitele dese. Depinde cum ii prezinti copilului situatia.
Ma cam feresc sa dau detalii pe forum legate de situatia mea si te asigur ca nu iau de obicei hotarari pripite, mai ales cand e la mijloc copilul meu.
Ajutorul il cer in particular de la persoane pe care le cunosc bine. Multumesc oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Ce zi nebuna...numai pe drumuri am fost azi!!
Eu cred ca avem treburi importante de facut, totusi deci hai sa ne tinem de ele si-o sa fie bine! sita-si face treaba singura, de ce s-o mai agitam si noi
ela, de cand imi doream sa citesc de la tine ce zici tu acolo... Eu am sa-ti zic invers decat gabi , un copil martor la abuzuri o sa fie un copil cu traume psihice, nu unul care traieste doar cu mama lui! E greu dar nu imposibil iar fericirea si linistea ce le simti, te pot ghida putin in decizia ta, daca mai e de luat vreuna!
Iar pentru faptul ca abia acum au aflat colegele tale...eu vad in asta multa tarie de caracter! In alte cazuri s-ar fi exploatat la maxim pozitia de 'victima'... Si decenta cu care tu ai trecut prin ce ai trecut nu ma fac decat sa ma inclin in fata femeii puternice din tine!
Ce ai trait in propria casa te-a afectat atat cat ai permis tu! La fel e si cu gura lumii...nu permiti sa intre dincolo de usa sufletului tau, nu te afecteaza! Esti foarte oke, fii fara grija

edit: ela, pana am scris mesajul meu cu pauze lungi si dese, vad ca ai postat si tu :)

Sa fie somnul usor iubitelor Emma si Aida! Si maine o zi usoara si frumoasa sa aveti

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Am vb cu Aida. Ema a avut ceva dureri astazi, dar nu mari. Erau oke, asa cum stim. Valorile analizelor la ficat sunt mari. Au luat masuri.
In rest situatia la fel cum o stim.

Continuam . Pentru un suflet. Cu iubire si lumina si putere.

In rest va pup pe toate fara exceptie!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Scuze daca am fost prea incisiva. Multi agresori ramasi fara victima incep sa se tavaleasca. Balanta sufletului zic eu ca e foarte importanta. Timpul va spune multe.

Sunt si eu alaturi de Emma. Aida, multa putere iti doresc.

Mergi la inceput