Timisoara, Impreuna!(135) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 18
adi_adi spune:
de la mine pt Emma si Aida multe, multe
si pentru toate multi
ela...sa stii ca linistea asta o simt si eu si nu incetez sa ma gandesc la fatuca mea...........dar mereu imi vin in minte vorbele ei atunci cand asista la cate-0 "iesire" a tatalui ei..........pe el incerca sa-l calmeze iar mie imi spunea "mami du-te repede la buni"
, apoi, cand se linistea venea si se cuibarea langa mine, sufletelul ii tremura ........
danitin spune:
O noapte buna si linistita va doresc tuturor.
Cu un gand special, mereu, pentru Emma si Aida.
Mihi, sorry, tocmai eram intr-o nebunie maxima.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
andanii spune:
ma rog

sa creeze doamne doamne o noapte linistita pentru emma si aida 

ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am 
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet 
aidaciolac spune:
Azi a fost cat de cat ok , desi azi noapte nu a inchis ochii , DAR se pare ca o sa inceapa iar durerile. Azi a simtit un discomfort pret de 15 secunde cu 15 minute sa ii fac doza de Tramadol
, maine cine stie ce va mai fi ...
Tensiunea e ok si in parametrii , dar transaminazele se incapataneaza sa creasca orice as face si asta din cauza volumului mare de toxine care il elibereaza 'scarbele' alea + tratamentele.
Tratamentul cu spanz am fost nevoita sa il intrerup. Eram la etapa a IIa si i-am dat 2 zile si am ajuns cu ea la spital din cauza pulsului , in 16 , terapeutul a zis sa iau 2 zile pauza si sa o iau de la capat , dar eu am facut pauza 3 zile ca sa o pun pe picioare si azi eram deja in a 2-a zi de tratament si hop iar transurile
tocmai cand cazusem de acord cu el sa marim pasul la tratament sa vedem ceva efecte ...
Am uitat sa va zic ca in data de 16 cand am fost la spital (spitalul e falimentar la ora actuala si nu au reactivi pt analize , asa ca am dus eprubetele la Bioclinica) si am cerut sa faca si LDH-ul. Am fost foarte socata avand in vedere ca am stat in pauza dintre etape doar 2 zile in loc de 10
.
Ma doare cumplit capul , lacrimi nu mai am , trebuie sa schimb lumanarile din altarul meu improvizat si nu am in casa de schimb , ar trebui sa dorm si eu ceva ... dar parca nu am nici curaj.
......................................
Acum depinde de fiecare , de imprejurari si situatii si de persoanele implicate. Mama ma intreba dupa multi ani "de ce tot imi ziceai sa ne facem bagajele si sa plecam?" , eram doar un copil si nu suportam sa o vad ca sufera si nu suferea pt ca ar fi fost abuzata pt ca tatal meu nu si-ar fi permis sa ridice nici macar un deget asupra mamei mele de frica bunicului , dar cumva nu era liniste si mama nu era fericita si eu chiar daca eram un copil simteam asta si ma rodea.
Si anii ce i-am petrecut cu ea au fost minunati si am avut langa mine cea mai buna prietena si chiar daca stam la distanta mare una de cealalta nu inseamna ca ceva ne desparte si nu tin minte sa imi fi lipsit ceva ... dar alegerea este a fiecaruia , fiecare isi cunoaste potentialul si clar depinde de la caz la caz.
Va
pe toate dragelor , fug sa fac pachet la husbant. Aveti grija de voi
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
danitin spune:
Aida, dragule, io-s om ciudat ... nu-s buna de pus pe rana ca am piticii mei, dar daca e chestie de actiune sar imediat. Ce reactivi lipsesc, pot sa te ajut cu ceva? Dau sfoara in tara, mobilizez ce pot, daca te pot ajuta cu ceva transmite-mi prin fetele de contact ce lipseste la spital si facem revolutie, numai sa capeti ce ai nevoie .... Ma gandesc mereu foarte intens la voi, dar imi cenzurez orice suflare pentru ca mie, sincer, mi-e frica sa si incerc sa fac ceva, sa nu va tulbur echilibrul, dar daca ai nevoie de ceva, orice ar fi acel ceva, transmite-mi si mut muntii din loc, cu puterile mele.
Nu pot sa scriu mai mult, simt ca ar fi cuvinte goale fata de situatia in cre esti, nu pot decat sa ma rog pentru voi si sa-ti spun ca va iubesc foarte mult.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
aidaciolac spune:

Cosmin multa sanatate si tot ce iti doresti , hehehe , Dle Smarandosu chef la maxim iti doresc ![]()
Aida
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
dana scumpa , stiu ce zici
, in 16 au fost cei de la pro tv si au filmat in spital si mai ales pe etajul de transplant ... eu una nu am vazut reportajul si cred ca mi-e si frica sa vad de ce minciuni se spun pe acolo. Adevarul e ca sectia are f mari lipsuri si mai ales de dr si asistente ca de restul ... acolo sunt lipsuri f mari , ce am eu nevoie e nimic.
Scumpa , te
, merci mult , ai grija de tine si fa-te bine si tu 
...............
Wow , e liniste , se pare ca e o noapte buna , asa ca fug la
poate prind si eu mai mult de 4 h de somn in 24h ![]()
Aida
Poze cu noi
Deianira spune:
Aida, te imbratisez! Esti o femeie M-I-N-U-N-A-T-A!!! Ma gandesc la voi tot timpul, pup Kissilina
.
Mai greu cu semnele de viata la mine pentru ca sesiunea si burghiele din bloc (4 la numar - un mirific cor) ma omoara! Nu stiu cum reusesc vecinii astia ai mei sa faca asta intotdeauna in cele mai proaste perioade posibile. Si acum nu e doar unul - sunt 3 + un magazin la parter
. Si asa pash pash... invat pentru examene si scriu o minunata lucrare de licenta cu iz de betoane daramamate si coloana sonora cu o corala de burghie si strigate de lupta (de la vecinii deranjati) :-)).
Important e ca supravietuiesc. Deya stie
.
Mariaa spune:
Neatza lume buna,
Aidule, cum ziceam, poate terapeutul se pricepe bine la mersul pe sarma! Sa vedem ce zice azi! Mergem inainte!
Voi sunteti altarul nostru si daca toate lumanarile din lume s-ar termina tot n-ar conta! Atatea suflete care se roaga pentru voi sunt torte indreptate catre cer, nu lumanari.
Altfel, ne dai inca o lectie de viata ca mai ai puterea sa iesi din drama ta si sa dai un sfat celor de langa. Va iubesc.
Pliutza&Co, ati incurcat-o
bem trei zile?!
incepem de azi?!
sa aveti o zi buna si frumoasa
si luati de va dezmeticiti 

un copil creste in inima mea ![]()